Paremti dabar Šiam mėnesiui reiktų: 20 EUR, gauta: 0 EUR (0%)

Puslapis 8 iš 85 PirmasPirmas ... 67891018 ... PaskutinisPaskutinis
Rezultatai 113 iki 128 iš 1356

Gija: O kur vyrai? :)

Procrastinator

Eglaya avataras
    Įstojimo data
    2005 07 22
    Vietovė
    Seulas, Pietų Korėja
    Įrašai
    604
    Padėkos
    36
    Dėkojo 76 kart 32 žinutėse
    Reputacija
    48
    http://www.youtube.com/watch?v=Ikboft15KGY jeigu ką NGs su titrais

O dėl turėjimo... tai ne iš gero gyvenimo tokia kolekcija.... - . - kai pameti ką nors tai šakės. Vieną failą turėjo draugė į netą vėl įkelt, kai kažkur prapuolė mano vienas DVD. O juk žinau, kad tikrai nepamečiau zarazos, tik kažkur užkištas.. o ten toks failas geras buvo... dabar saugau kompe ir "neburninu"
    va, kadras iš to failo:

Kitaip negu Jaeho, kuris pavojingas, Jaecheon (Jaejoong + Yucheon) yra stačiai juokingas xD

miyavi tongue is scary O____O *hides and leaves Miyavi to Tani*

Turėčiau update'ą įdėt rytoj, šiandien ilsiuosi po "darbo"

Rimtas forumo narys
    Kurotani avataras
    Įstojimo data
    2007 01 01
    Vietovė
    Kaunas/Panevėžys
    Įrašai
    129
    Padėkos
    0
    Dėkojo 1 kart 1 žinutėje
    Reputacija
    0
    Muahaha.. Miyavi is mine xD * inner Tani: Kyaaah~~ >.< ..fades*
    Na juk ispejau kad jo liga sunkesnes formos ir not so cute
    ji tokia "some kind visual kei" xD

hai..hai.. pailsek ir make big upload like explosion xD

Cyber Snake
    FainaruFantaji avataras
    Įstojimo data
    2007 04 28
    Vietovė
    Esthar-Gongaga
    Įrašai
    732
    Padėkos
    0
    Dėkojo 2 kart 2 žinutėse
    Reputacija
    11
    Kurotani, kai pasakysiu draugei, kad saviniesi Meevs`a cia ivyks miritna kova xDDDDD

My, My I`M BURNING!

Jo sypsena kaip saule danguje... *Mirsta, bet besimerkiancioms akims vel isvydus Gackt dantis prisikelia*

Working underground.

Super mega ultra rašytojas

Egura avataras
    Įstojimo data
    2007 05 17
    Vietovė
    Vilnius
    Įrašai
    676
    Padėkos
    268
    Dėkojo 316 kart 102 žinutėse
    Reputacija
    30
    Jau kelias savaiteles negaliu atsigereti D naujuoju PV
    http://www.youtube.com/watch?v=MrSZjV5BCKg

u-tsu-ku-shi :dizzy:

o cia truputis atsushi

Procrastinator

Eglaya avataras
    Įstojimo data
    2005 07 22
    Vietovė
    Seulas, Pietų Korėja
    Įrašai
    604
    Padėkos
    36
    Reputacija
    48
    ^ O____O UTSUKUSHI DESU NEEE~

erm.... kadangi parsipučiau Tohoshinki 2007 2nd Live Tour Five in the Black Final in Nippon Budokan TV transliaciją ir dabar svaigstu... (Jaejoongas juodais plaukais dar ) tai truputis Tohoshinki Spam iš TV laidos

070729 - TBS Nihon USEN Award - Tohoshinki (yep, vakarykštė )

^ Pak Yucheon & Kim Jaejoong

^ oro! ir Koda Kumi-san čia

^ Shim Changmin & Jeong Yunho

^ Kim Jaejoong

Aigoo~ Junsu snapshot nepadariau o jis gi toks fainas... hmm... reik paieškot kokio gifo...
    aha! Danger, cute mode overload!!! xD
    Paskutinį kartą taisė Eglaya : 2007-07-30, 20:07

Cyber Snake
    FainaruFantaji avataras
    Įstojimo data
    2007 04 28
    Vietovė
    Esthar-Gongaga
    Įrašai
    732
    Padėkos
    0
    Dėkojo 2 kart 2 žinutėse
    Reputacija
    11
    1. Jus esat pavydus berniukai, kurie net nezino kas yra depiliacija!
    2. Nekenciu plaukuotu vyru, man jie tiesiog sniego zmones!
    3. Jus manot, kad vyriskumas kumsciuose ir fizinej jegoj, raumenyse ar jusu tam.. xD Bet sitie vyrtukai moka parodyti vyriskuma ir kitaip, jie talentingi, jie moka uzvest paneles savo judesiais ant scenos, jie sugeba jas zaveti savo klipais, ju dainos eina kiaurai sirdi... O jus? Kada susokot taip, kad jusu panos vos nealptu? Kada jus nufilmavot kazka tokio kas jas verte lydytis ir mastyti, kad jus vienas sauniausiu vaikinu pasaulyje? Galu gale ar jus buvote kazka sudainave del ko jusu panele asarotu, juoktusi, arba jai tiesiog pakiltu nuotaika?
    Speju 95% bus ne karto neatlike ne vieno is isvardintu punktu, o 5% galbut kada ir bande, bet jiems nepavyko...
    P.S. Jums gerai kol dar Lietuvoj fyfynas, bet, kai ju sindromas baigsis, teks tapt "galelem"... Tegyvuoja grozis!
    Vakar ziurejau KAT-TUN & NewS koncerta, KAT-TUN taip romantiskai pasirode, raudonais kostiumiuais, su rozem, su ispanisko stiliaus melodija fone... Miriau tiesiog ir galvojau ar imanoma rast toki kuris tai pakartotu... Deja.. *mirsta*

Sorry del prastos kokybes, is judesiu prastai screnshot`us daro :/
    P.S. Apie ta sutreskima lovoj sakiau as

Working underground.

Procrastinator

Eglaya avataras
    Įstojimo data
    2005 07 22
    Vietovė
    Seulas, Pietų Korėja
    Įrašai
    604
    Padėkos
    36
    Reputacija
    48
    Oh my xD Nieko sau moralą atskaitėt. Nepykit ant berniuko, tegul sako, ką nori, koks skirtumas. Kiekvienas turi savo nuomonę.
    O dėl tos depiliacijos, kudos tiems berniukams, jeigu jie tam ryžtas. Lenkiu prieš juos galvą, nes juk depiliacija yra VELNIO IŠMISLAS!!!!

oo.. Ispanijos vėliava? Šiaip tai jų dainos visai nieko, bet man balsai nelabai patinka... Johnny Ent. boys, ką padarysi... --lieka su Tohoshinki nepaisant jų kvailų šukuosenų ir apverktino liesumo--

Rimtas forumo narys
    Kurotani avataras
    Įstojimo data
    2007 01 01
    Vietovė
    Kaunas/Panevėžys
    Įrašai
    129
    Padėkos
    0
    Dėkojo 1 kart 1 žinutėje
    Reputacija
    0
    DBSK football fiesta >.<

Paskutinį kartą taisė Kurotani : 2007-07-31, 12:33 Priežastis: ..more picies ^^

Cyber Snake
    FainaruFantaji avataras
    Įstojimo data
    2007 04 28
    Vietovė
    Esthar-Gongaga
    Įrašai
    732
    Padėkos
    0
    Dėkojo 2 kart 2 žinutėse
    Reputacija
    11
    Man tai ju balsai kaip tik jega, nezinau ar maciusios ju koncu, bet Jin gerai solo pavaro, as is pradziu galvojau, kad ju dainavimo lygis rimtai yra 0, bet, kai pamaciau kiekvieno solo, tai akytes svelniai tariant o_O pasidare... Be to ju choreografija nereali, pasoka, tai nors i krumus dek... Gaila, kad jie niekuo negroja, bet juk negali buti viskuo, tiesa?

Beje, Eglaya, Tonoshinki yra DBSK ar kaip?

Nu tiksliau Gackt gali, jis visagalis (inlove)

Working underground.

Procrastinator

Eglaya avataras
    Įstojimo data
    2005 07 22
    Vietovė
    Seulas, Pietų Korėja
    Įrašai
    604
    Padėkos
    36
    Reputacija
    48
    Dėkui už thumbnail view <3 Tani, o tai man kol puslapis pasikrauna nuo tų didelių nuotraukų... >.<

FF, Tohoshinki = DBSK = TVXQ. Taip yra dėl to, jog jų pavadinimas rašomas hanja (tipo korėjietiška kanji) ir kiekvienoj šaly tiek kiniški hieroglifai persiskaito skirtingai. Korėjietiškas originalas yra Dong Bang Shin Ki (DBSK), japoniškai Tohoshinki (THSK), kiniškai Tong fVang Xien Qi (tarptautinis pav. TVXQ)... Jie patys savo dainose kartais sako, we are TVXQ. nu matai, čia priklauso nuo to, kurioj šalyje jie bus. Japonijoj, Tohoshinki, Korėjoj ir tarp tarptautinių fanų - Dong Bang Shin Ki.

(!) Taigi jie sudaivo dainą 2006 Pasaulio futbolo čempionatui! Tipo buvo, Korea Image song. Va:
    http://www.megaupload.com/?d=4DHY2X08

Ir jie buvo Vokietijoj praeitų metų birželį, stebėjo Korėjos - Prancūzijos dvikovą berods... man regis, kad turiu nuotraukų iš tų "laikų"

Beje, Junsu tikrai galvojo apie futbolininko karjerą. Jeigu nebūtų tapęs dainininku, kas žino^^ Jo brolys dvynys yra profesionalus beisbolininkas (ir jie nepanašūs, gal ir gerai - too much cuteness in a family = overload x_x)

O, ir to singlo scan'ai ^^

O čia jie truputį ala urban Visual Kei

xD jeigu gerai pamenu, nuotrauka iš Vogue.

='.'=
    gawd, tvxq overload >.<

PS. Gali ne tik Gackt, bet ir Wang Leehom! *___* Koncerte vienam grojo elektrine, akustine gitarom, fortepijonu, smuiku, būgnais ir dar kažkokiu kinišku vienastygiu instrumentu <3 beje, DBSK irgi moka groti ir nerealiai akapela dainuoja... o tai sunkiau negu solo. (Junsu solo... gaaaaa~ *miršta*)
    xD nu karoče, mes čia kiekviena už savo
    Paskutinį kartą taisė Eglaya : 2007-07-31, 11:11

Syscemos Valdovas
    Nebu avataras
    Įstojimo data
    2006 08 07
    Vietovė
    Vilnius
    Įrašai
    207
    Padėkos
    0
    Dėkojo 0 kart 0 žinutėse
    Reputacija
    9
    Citata Autorius FainaruFantaji Žiūrėti skelbimus
    1. Jus esat pavydus berniukai, kurie net nezino kas yra depiliacija!
    2. Nekenciu plaukuotu vyru, man jie tiesiog sniego zmones!
    3. Jus manot, kad vyriskumas kumsciuose ir fizinej jegoj, raumenyse ar jusu tam.. xD Bet sitie vyrtukai moka parodyti vyriskuma ir kitaip, jie talentingi, jie moka uzvest paneles savo judesiais ant scenos, jie sugeba jas zaveti savo klipais, ju dainos eina kiaurai sirdi... O jus? Kada susokot taip, kad jusu panos vos nealptu? Kada jus nufilmavot kazka tokio kas jas verte lydytis ir mastyti, kad jus vienas sauniausiu vaikinu pasaulyje? Galu gale ar jus buvote kazka sudainave del ko jusu panele asarotu, juoktusi, arba jai tiesiog pakiltu nuotaika?
    Speju 95% bus ne karto neatlike ne vieno is isvardintu punktu, o 5% galbut kada ir bande, bet jiems nepavyko...
    P.S. Jums gerai kol dar Lietuvoj fyfynas, bet, kai ju sindromas baigsis, teks tapt "galelem"... Tegyvuoja grozis!
    Vakar ziurejau KAT-TUN & NewS koncerta, KAT-TUN taip romantiskai pasirode, raudonais kostiumiuais, su rozem, su ispanisko stiliaus melodija fone... Miriau tiesiog ir galvojau ar imanoma rast toki kuris tai pakartotu... Deja.. *mirsta*

Sorry del prastos kokybes, is judesiu prastai screnshot`us daro :/
    P.S. Apie ta sutreskima lovoj sakiau as
    Ale naivumas liejasi per kraštus.
    Aš nieko prieš neturiu prieš visus šitus boyband`us ir ta mergaitiško vyruko kultą, esu tolerantiškas žmogus, bet negaliu susilaikyt poros pastabų neišsakęs, nors tai taipogi mano subjektyvi nuomonė.
    Kiek man yra žinoma tai tas macho įvaizdis, kaip jūs sakote, Japonijoje yra gerokai giliau įsišaknijęs nei mūsuose ir tai visai suprantama dėl kultūrinio ir istorinio konteksto. Tad pop kultūros prodiuseriai puikiai pajutę esamą situacija pateikė tokio švelnaus tipažo vyrukų japonų rinkai.
    Kas dėl muzikos, tai išvis daugumas šių atlikėjų nėra nei kultūriškai nei muzikos atžvilgiu bent kiek vertingi. Tai prodiuserių naujagimiai, skirti mass kutlūrai ir visas jų įvaizdis bei muzika yra orientuota ir paauglius ir popsą - iš to jie gyvena tai jų darbas.
    Tad nereikia čia visko absoliutinti. Nors beabejo tenka pripažinti, kad savo įvaizdžio kūrimu, estetikos pojūčiu bei mada Japonija lenkia mus geru šviesmečiu . O atlikėjų jie turi taip pat labai gerų, ypač gitaristų. Taigi peace!
    O daba pasigailėsi!!!

Procrastinator

Eglaya avataras
    Įstojimo data
    2005 07 22
    Vietovė
    Seulas, Pietų Korėja
    Įrašai
    604
    Padėkos
    36
    Reputacija
    48
    Kas dėl muzikos, tai išvis daugumas šių atlikėjų nėra nei kultūriškai nei muzikos atžvilgiu bent kiek vertingi. Tai prodiuserių naujagimiai, skirti mass kutlūrai ir visas jų įvaizdis bei muzika yra orientuota ir paauglius ir popsą - iš to jie gyvena tai jų darbas.
    Me knows, me knows.... - . -

But listens nevertheless...

Peace!

burb, jaučiu, kad privalau išplėsti.. mmm, dėl jų muzikos. Aš puikiai suprantu, kad po dešimt ar net po poros metų jų gali niekas nebeprisiminti, ir aš nekeliu pop grupėms labai aukštų reikalavimų, juoba kad Lietuvos popsui iki Azijos pop dar truputį toloka. Kartais man pačiai tenka ginčytis su iniršusiais fanais, kurie tipo rėkia, kad "kas čia per popsūcha, jie moka daug geriau dainuot, o šitą dainą tuojau visi užmirš". Tuomet man belieka tik O_____o stebėtis. Juk Japonijos pop muzikos rinka... ką aš žinau, man ji panaši į vienadienių drugelių fermą. Ir kai kažkas išleidžia pop dainą, o žmonės piktinasi, jog tai ne Mocartas, man darosi karšta.

Kai mano mama, turinti aukštąjį muzikinį išsilavinimą, man visuomet prikaišioja, ką aš čia klausau, kažkokių primityvų, Wet Wet Wet kopijuotojų (būtent taip ji vadina TVXQ - Wet Wet Wet kopija), aš galiu į tai atsakyti kitu klausimu - o ko klausyt? Mano manymu, tiesiog nereikia užsisvajot, ir viskas. Taip, galbūt aš čia svaigstu ir kvykauju žiūrėdama/klausydama savo vienmečių, tačiau aš labai gerai suvokiu, jog jokios kultūrinės išliekamosios vertės jų kūrybą galbūt ir neturi, jog jie neprilygsta teatrui, baletui ir dar belenkam. Tai tiesiog graži, paprasta ir nekalta pramoga, kurią aš sau leidžiu po sunkios darbo dienos.

...

ok, darbo dienos gal ir nėra, bet nesvarbu

Tik nesipykim žmonės, kiekvienas turim savo nuomonę, kiekviena jų yra svarbi.
    Paskutinį kartą taisė Eglaya : 2007-07-31, 11:38

Syscemos Valdovas
    Nebu avataras
    Įstojimo data
    2006 08 07
    Vietovė
    Vilnius
    Įrašai
    207
    Padėkos
    0
    Dėkojo 0 kart 0 žinutėse
    Reputacija
    9
    Vat iki ko, ko kaikurie nepriaugę, tai iki diskusijų forume. Galim būtų nagrinėti visą šitą dalyką kaip reiškinį, bet ne prasideda fleimas....
    Eglaya turi labai sveikintiną požiūrį į tai. Ji muzika vertina kritiškai ir to kritiškumo reiktų daug kam pasimokyti. Šiaip išties tai kad grupė neturi išliekamosios vertės netrukdo mėgautis ja, nes galbūt tuo metu nereikia nieko gilaus ir rimto. Tiesiog nereikia pamesti dėl to galvos, kaip kad pvz FainaruFantaji. Atleisk bet atrodo kad tu nesuvoki kad tas GACKT, kurį tu matai, yra sukurtas prodiuserių personažas, ir supratimas kad jis yra kažkuo kitoks negu visi kiti ir dėl to jį myli yra vaikiškas naivumas yra kelia šypsnį .
    Galima būtų pereiti prie bendros mass medijos įtakos visuomenei ir problematikos bet tai jau būtų offtopic ir vargu ar išvis tai būtų kažkam įdomu.

P.S. Užuot fleiminesi geriau, tos kurios domitės rimtai visais šitais boybandais, galėtumėte apšviesti mus, neišprusėlius, iš kur toks reiškinys kilęs, kodėl jis toks populiarus, ir kas bandoma tuo parodyti bei pasakyti. Manau kad gilesnis požiūris į tai būtų naudingas tiek jums pačioms, tiek galbūt išspręstu kai kurias konfliktines situacijas. ( Man būtų visai idomu sužinoti apie visa tai daugiau ir plačiau)
    O daba pasigailėsi!!!

Procrastinator

Eglaya avataras
    Įstojimo data
    2005 07 22
    Vietovė
    Seulas, Pietų Korėja
    Įrašai
    604
    Padėkos
    36
    Reputacija
    48
    DBSK pasiekė Oricon chart No. 1 dienos reitinguose yay~
    Dabar, kad savaitės reitinguose išliktų ta pati vieta >.<

Joong winks

Tiesa, dėl Boybandų kultūros. Aš daugiau žinau apie SM Entertainment, o ne Johnny's Ent. tai... na, kiek suprantu, tai Japonijoj pagrindinė muzikos įrašų perkamoji galia yra jaunos moterys. Dėl to tie boyband'ai tokie populiarūs. Jų banga užėjo tuo pat metu kaip ir pas mus. Pamenu, dar buvau penktoj ar šeštoj klasėj, kai visos svaigo dėl BSB ir pan. Vakarų pasaulyje šita manija lyg ir praėjo, o pas juos užsiliko. Aš pati galvoju, kad galbūt taip yra dėl grupinės kultūros? Nžn. Sakau, Japonijos boybandų nelabai klausau.

Kas dėl Korėjos, tai SM Ent. įkūrėjas Lee Sooman, praeito dešimtmečio vidury įkūrė savo kompaniją ir atliko sociologinę apklausą, ko iš muzikos pasaulio tikisi šiuolaikinis jaunimas, kadangi būtent jaunimas yra didžioji perkamoji galia. MTV karta. Ką padarysi. Taigi, susumavę visus rezus, jie padarė atranką ir atsirado dvi grupės H.O.T. (berniukų) ir S.E.S. (mergaičių). H.O.T. yra laikoma viena populiariausių visų laikų Pietų Korėjos grupių. Netgi Kinijoj grupės fanklubas turėjo virš aštuonis milijonus narių. Po to atsirado Shinhwa, BoA ir t.t. Buvo ir visokių nesėkmingų bandymų, tad, kai 2003.12.23 išleido TVXQ (DBSK, Tohoshinki), jie labai rizikavo. Bet va, berniukai užsikabino, ir jau netgi Nippon Budokan koncertus rengia. Tarkim, pas mus, kai eina į Kelią į žvaigždes, tai kažkaip tie "geresnę muziką" besiklausantys raukia nosim. O ten tos pačios įrašų kompanijos rengia didžiausias atrankas, ugdo jaunuosius talentus ir pan. Tarkim H.O.T. lyderis Kangta, kuris dabar daro solo karjerą, valdo dalį SM Ent. akcijų ir jis netgi buvo vieno iš TVXQ narių mokytojas, kai tas vaikinas dar tik treniravosi. Ten taip lengva ranka, atranka pačius geriausius ir sulipdo grupes. Vieni sulimpa (kaip TVXQ), kiti ne. Nors, manau, jų tiesiog horoskopai atitiko xD

Nežinau dėl JE berniukų, bet SM Ent. vaikai talento šiek tiek turi. Ir klausos. Patys kuria dainas, ir pan. Aišku, fanai skundžiasi, kad nespėja pirkt visų su tomis grupėmis išleidžiamų produktų ir kad SM rūpi tik pinigai. Nu ką aš žinau. Nepirkit. Man užtenka vien jų albumų. Sportbačių su hieroglifais ir maikių su jų pieštais bananais man nereikia
    Paskutinį kartą taisė Eglaya : 2007-08-01, 23:53

Rimtas forumo narys
    Kurotani avataras
    Įstojimo data
    2007 01 01
    Vietovė
    Kaunas/Panevėžys
    Įrašai
    129
    Padėkos
    0
    Dėkojo 1 kart 1 žinutėje
    Reputacija
    0
    Gal kas galetu pameteti dideliu pic'u su Sung Kang (Han in "the fast and the furious tokyo drift") , jei pati gerai prisimenu kazkuri jau buvo idejusi jo pic (prie tokios neblogos masinytes ) bet dabar ir to neberandu pusesere taip pristojo..
    Puske:" tau gi taip patinka rytieciai kaip gali netureti Sung Kang wallpaper'iu?!
    Tani: "Dunno "
    taj vat.. butu milziniskas dekui uz pagalba

Na o kad nenuklysciau per daug offtopic su savo prasymais..stai daug Myvsu
    *is anksto appologies for Eglaya jei vel kuris nors jo veiksmas privers tave sleptis xD
    daug judanciu picu su liezuviu ne nerizikuosiu deti xDD*

Procrastinator

Eglaya avataras
    Įstojimo data
    2005 07 22
    Vietovė
    Seulas, Pietų Korėja
    Įrašai
    604
    Padėkos
    36
    Reputacija
    48
    Konban wa~ Me is Back~ And I'm bringing le Sexy Back of Jeong Yunho
    (or front xD)

(aigooo, kas ten Orihime cosplayina? O.o)

Tiesa, Tani, sorry. Aš nelabai Tokyo Drift domėjausi ir jo nuotraukų neturiu. Be to, net nežinočiau kur ieškot.. Pasiklausinėk bww2 forume nuotraukų galerijoj, gal kas turi

Puslapis 8 iš 85 PirmasPirmas ... 67891018 ... PaskutinisPaskutinis

Lankytojai forumą randa ieškodami:

o kur vyrai

alice nine

berniuku sukuosenos

3

2

anime zona o kur vyrai :)

anime zona o kur vyrai

japonas

miyavi

1

5

kat-tun

4

tatsuya fujiwara

tanaka koki

japonai

sukuosenos vyrams

grazus vaikinai

7vyru sukuosenostakeru sugmano vyras japonasgacktvyrai fotomodeliaijaponai vyrai
SEO Blog

Mėgstami

Rašymo leidimai

• Jūs negalite rašyti naujas gijas
  • Jūs negalite rašyti atsakymus
  • Jūs negalite prisegti failų priedus
  • Jūs negalite keisti savo žinutes
  •