Žinoma, čia aišku, kaip dieną, kad forume dominuoja... eee... stiprioji lytis, bet perskaičius vieną "giją" ji pasirodė pilna kaltinimų mūsų vaikinams, kad atseit jie "very much into Japanese girls" ir nemato aplink lietuvių. Na, tai pardon, tai argi mes negalim pagamint temos apie Azijos vyrus (nebūtai japonus)? Nors pagalvojus apie vyrą japoną (as a husband) mane nupurto šiurpas, jau tris kartus esu sulaukusi tokių pačių komentarų (identiškų): Užtad vaikai kokie protingi būtų...![]()
Vienu žodžiu, abejoju, ar čia iš to kas nors išsivystys, bet įdedu kelias kuklias nuotraukus, kurių tikrai daug neturiu *sigh*

Atsakyti cituojant
man tokie nepatinka... na,aisku yra ir tokiu visai nieko... netgi visai visai nieko...!
)........

O va, vakar žiūrėjau Musuruto Hiito per Baltiją. Filmas neypatingas, bet droooooooll...

)?

cia rimtaj ne vyras...jej jis gryzes is darbo,nusivares nuo koju ir t.t ejna i vonia antakiu pesiotis,kad kita diena atrodytu graziai pries savo sekretore,o ne bevejk atsalusios vakarienes valgyt,su zmona ir vajkajs pabut....:bored: :sick: no no no no no
ne kalbeles...

Mėgstami