Nekoks iš manęs mangos skaitytojas (o pastaruoju metu ir anime žiūrėtojas), bet šią savaitę užtikau porą mangų , kurios daugiau ar mažiau patraukė mano dėmesį ir užkabino - Sukima Suki ir Helter Skelter. Abi po 1 vol., abiejų pavadinimai keistai rimuojasi ir piešimas vienos už kitą prastesnis (Helter Skelter išviso aptikau naršydama Baka Updates forumo gijoje "The manga with worst art'', o aš nebūčiau aš, jei nepatikrinčiau šio fakto). Kita vertus piešimas savotiškai atitinka kiek neįprastą šių mangų tematiką. Sukima Suki pasakojama apie du jaunuolius, kurie nežinodami apie tai vienas kitą stebi (ji fotografuoja jo kvailas minas, o jis turi maniją stebėti kas vyksta plyšiuose, pvz. tarp užuolaidų); veikėjai šiek tiek ir savaip trenkti, situacijos pagardintos subtiliu humoru, o tai padaro šią manga visai malonią skaityti. Helter Skelter yra pakankamai tamsi manga apie modelį ir n plastinių operacijų auką, kurioje persipina konkurencijos, baimės pasenti ir prarasti grožį, tuštybės, vienatvės, žiaurumo motyvai. Dar nežinau, kuo baigsis abi šios istorijos, bet darosi tikrai idomu.

). Kita vertus piešimas savotiškai atitinka kiek neįprastą šių mangų tematiką. Sukima Suki pasakojama apie du jaunuolius, kurie nežinodami apie tai vienas kitą stebi (ji fotografuoja jo kvailas minas, o jis turi maniją stebėti kas vyksta plyšiuose, pvz. tarp užuolaidų); veikėjai šiek tiek ir savaip trenkti, situacijos pagardintos subtiliu humoru, o tai padaro šią manga visai malonią skaityti. Helter Skelter yra pakankamai tamsi manga apie modelį ir n plastinių operacijų auką, kurioje persipina konkurencijos, baimės pasenti ir prarasti grožį, tuštybės, vienatvės, žiaurumo motyvai. Dar nežinau, kuo baigsis abi šios istorijos, bet darosi tikrai idomu.

Atsakyti cituojant

Mėgstami