Paremti dabar Šiam mėnesiui reiktų: 20 EUR, gauta: 0 EUR (0%)

Puslapis 2 iš 2 PirmasPirmas 12
Rezultatai 17 iki 20 iš 20

Gija: Ką dabar skaitote? Pakomentuokite.

Department of Inquisition
    Kuroi Tsubasa avataras
    Įstojimo data
    2009 09 09
    Vietovė
    my imaginary world/Vln
    Įrašai
    332
    Padėkos
    246
    Dėkojo 117 kart 82 žinutėse
    Tinklaraščio įrašai
    1
    Reputacija
    10
    Nekoks iš manęs mangos skaitytojas (o pastaruoju metu ir anime žiūrėtojas), bet šią savaitę užtikau porą mangų , kurios daugiau ar mažiau patraukė mano dėmesį ir užkabino - Sukima Suki ir Helter Skelter. Abi po 1 vol., abiejų pavadinimai keistai rimuojasi ir piešimas vienos už kitą prastesnis (Helter Skelter išviso aptikau naršydama Baka Updates forumo gijoje "The manga with worst art'', o aš nebūčiau aš, jei nepatikrinčiau šio fakto). Kita vertus piešimas savotiškai atitinka kiek neįprastą šių mangų tematiką. Sukima Suki pasakojama apie du jaunuolius, kurie nežinodami apie tai vienas kitą stebi (ji fotografuoja jo kvailas minas, o jis turi maniją stebėti kas vyksta plyšiuose, pvz. tarp užuolaidų); veikėjai šiek tiek ir savaip trenkti, situacijos pagardintos subtiliu humoru, o tai padaro šią manga visai malonią skaityti. Helter Skelter yra pakankamai tamsi manga apie modelį ir n plastinių operacijų auką, kurioje persipina konkurencijos, baimės pasenti ir prarasti grožį, tuštybės, vienatvės, žiaurumo motyvai. Dar nežinau, kuo baigsis abi šios istorijos, bet darosi tikrai idomu.
    No one can restrain me with logic
    Spoileris:
    Yes, I know it`s a pseudo-problem

Anime'Holic
    Augis24 avataras
    Įstojimo data
    2009 03 29
    Vietovė
    UK, London
    Įrašai
    405
    Padėkos
    164
    Dėkojo 170 kart 72 žinutėse
    Tinklaraščio įrašai
    10
    Reputacija
    17
    Kaip ir seniau, po truputi skaitineju ongoing mangas... Fairy Tail... Freaking awesome fights is comming up!
    History's Strongest Disciple Kenichi, pradejau po anime, nes idomu matyti kaip Kenichi pats pataps ultimate master kada nors. Tikiuosi...
    Naruto ir Bleach, kadangi skaiciau jau nuo pradziu, tai norisi pabaigti, visgi nebe daug beliko.
    Air Gear- arba man vaidenasi arba irgi eina jau prie pabaigos. Tik vis dar tebeliudziu, kad nebetese anime...

Rimtas forumo narys
    mattusha avataras
    Įstojimo data
    2012 01 18
    Vietovė
    アルコールの村
    Įrašai
    106
    Padėkos
    19
    Dėkojo 23 kart 14 žinutėse
    Reputacija
    2
    Skaitau Bakuman manga kažkaip keista skaityti manga apie mangos kūrimą ,bet nieko patinka kažkuo ta ypatinga manga. Neseniai perskaičiau Ibitsu tirkai patiko siaubo manga kai maniakas perskaičiau per diena ,patiko jautėsi tokia paslaptinga atmosfera kai skaičiau šitą kūrini ,bet nelabai išgąsdino šita manga kažkaip man juokas kilo kartais ją skaitant,,,

Rimtas forumo narys
    Įstojimo data
    2010 08 17
    Vietovė
    Lietuva
    Įrašai
    172
    Padėkos
    26
    Dėkojo 15 kart 11 žinutėse
    Reputacija
    0
    Iš mangų tai pagrindinis dėmesys į Liar Game ir Claymore, jos yra pirmosios kurias apskritai pradėjau skaityti, ir po nemažo laiko vis dar išlieka tikrai įdomios. Ypač Liar Game visiems galiu rekomenduoti, inteligentiškas, protingas, apmąstytas iš visų pusių scenarijus, daug siužeto posūkių, jei traukia gambling tematika tai must-read, jei netraukia tai paskaičius esu tikras kad pradės traukti, jei norisi gero ir sukto scenarijaus kaip Death Note (sprendžiant iš anime) irgi verta pasidomėti. Gaila tiek kad manga neseniai tik grįžo iš pertraukos o dabar jau vėl nėra žinių kada tiksliai vėl išvysim naujus chapter'ius, tikiuos kad greitai. Claymore taip pat šauni manga, net gaila kad anime gale nuvažiavo kiek į kitą pusę, tikrai būtų šaunu pamatyti naują sezoną.

Neseniai skaityta buvo Another manga, na įspūdžiai kiek prastesni nei anime, kad skaičiau beveik iškart, bet tikrai įdomi istorija ir puiki atmosfera, bei dailus piešimas. Bei dar skaitauLast Exile manga, kuri tarnauja kaip tiltas tarp pirmo ir antro sezonų. Ir tai viskas, išties nesu prieš mangų skaitymą, bet galbūt netraukia taip kaip anime žiūrėjimas, tikrai neprieštaraučiau dar ką paskaityti jei rasčiau ką tikrai kabinančio.

Puslapis 2 iš 2 PirmasPirmas 12

Lankytojai forumą randa ieškodami:

code geass kankinimas fanfiction

ką dabar skaitote

KA DABAR SKAITOTE

SEO Blog

Mėgstami

Rašymo leidimai

• Jūs negalite rašyti naujas gijas
  • Jūs negalite rašyti atsakymus
  • Jūs negalite prisegti failų priedus
  • Jūs negalite keisti savo žinutes