Paremti dabar Šiam mėnesiui reiktų: 20 EUR, gauta: 0 EUR (0%)

Puslapis 1 iš 2 12 PaskutinisPaskutinis
Rezultatai 1 iki 16 iš 20

Gija: Ką dabar skaitote? Pakomentuokite.

Aramis
    Guest

Ką dabar skaitote? Pakomentuokite.

Pranešimai, neatsakantys į temą bus trinami be jokių kalbų. Nesugebate komentuoti - patys kalti. Šios temos esmė ne tik tai, ką skaitote, bet ir tai, kodėl. Jei nesugebate to suprasti, Jūsų problemos. Čia ne vaikų darželis, taisyklės yra tam, kad jų laikytumėmės, o ne tam, kad moderatorius pusdienį turėtų svarstyti tinka Jūsų komentaras ar ne.

Atsiprašau visų į temą rašiusių narių (ypač Sable, kurio pranešimas buvo paskutinis ir į temą), tačiau tos temos valymas buvo beprasmis reikalas. Jūsų pranešimai visada gali būti atkurti ir įkelti į naują temą, ko tikiuosi imtis artimiausiu laiku.
    Paskutinį kartą taisė Aramis : 2011-01-09, 23:00

The Hitchhiker

Sable avataras
    Įstojimo data
    2005 03 11
    Vietovė
    underneath the sky
    Įrašai
    1.676
    Padėkos
    20
    Dėkojo 198 kart 48 žinutėse
    Tinklaraščio įrašai
    6
    Reputacija
    80
    Nesigailiu asmeniškai senos temos trinimu, nes prieš rašydamas į ją šiandien paskutiniam puslapyje iš daugybės visiškai nevertų dėmėsio postų buvo tik 2-3 su kažkokia minimalia pora sakynių išsakyta nuomone... Na jei jau taip tingit išsisakyt, tai kam išvis rašyt?

Perpostinu savo pranešimą šičia.

Šiuo metu nenoriai skaitau Fourteen - manga apie gyvūnų ir augalų pasaulių kerštą prieš žmoniją ateityje. Idėja tikrai įdomi, bet manga turi begalę minusų: prastas piešimas yra labiausiai draskantis akis - kūno proporcijos ir jūdesiai baisiai iškraipyti (jei tai būtų kitokio nei siaubo žanro kūrinys, būtų pagrindinis stimulas mest skaityt). Siužetas čia irgi šlubuoja ne viena ir ne dviem kojom, bet laikausi, nes noriu vis gi žinot atomazgą. Stebetinai dėka savo minusų gausa, manga vis gi turi 13kos tomų apimtį. Oh, yep, visai pamiršau apie kraujo ir vėmalų upes.
    P.S: čia aišku truputį drąstiškai pasielgtą, bet temos refreshinimas vis gi vietoj. Tikiuos turės daugiau pasisekimo. Iš dalies aišku kaltas ir tų mangų aprašymų nebuvimas Anime Zonoj, kur žmonės galėtų eit balsuot, jei jau taip tingi savo nuomonę reikšt komentaruose. Gerai būtų kad su šita gija nebūtų pasikartojimo tik. Todėl iš pat pradžių manau reiktų griežtesnės kontrolės, kad vėliau neatrast savęs paskendusio begalėj beprasmių komentarų.

Beautiful Lies
    dfsafsaf avataras
    Įstojimo data
    2010 05 13
    Vietovė
    Kaunas
    Įrašai
    279
    Padėkos
    40
    Dėkojo 50 kart 42 žinutėse
    Reputacija
    5
    Nu ką, reik mėgint pagal visus čia standartus aprašyt ką dabar skaitau
    Air Gear - nelabai likau patenkintas anime ir prisiskaitęs, kad manga geresnė pradėjau ją skaityt. Pastaruoju metu nuo visų tų tarpkomandinių mušių su A-T mangos veiksmas nukrypo biški kita linkme, bet pagrindinių veikėjų tikslas liko tas pats, tai nuo to man tik įdomiau skaityti, o dar kai piešimas toks gražus, tai aš priekaištų neturiu.
    Aki-Sora - kadangi chapteriai negreit išeina, tai jau bene esu pamiršęs pusę įvykiu, bet jau kadangi pradėjau, tai ir nesinori dropint, o ir nedaug hardcore ecchi mangu žinau. Mangoje daug daugiau merginu parodyta negu per anime ir kažkaip paskutiniu metu vis mažiau dėmesio skirta santykiams tarp brolio ir seserų, bet tai nemaišo skaityt, nes tą pati istorija nėra jau labai ypatinga.
    B Gata H Kei Neužteko anime, pradėjau skaityti manga. Mačius anime pirmi ~100 chapteriu sunkiai skaitės, bet ačiu dievui, kad čia 4-koma formato manga ir chapteris yra 1-3 page apimties. Gan linksma skaityt, o kai kurios situacijos ar veikėjų fantazijos kuo toliau tuo juokingesnės. Įdomesnis skaitymas pasidarė, kai Yamados tikslas pasikeitė.
    Beelzebub - Manga sudomino tuo, kad pagrindinis veikėjas yra deliquentas ir kad jis yra priverstas išauginti demonu karaliaus sūnų, kad tas paskui sunaikintu žmonija . Mangoje daug veiksmo ir nemažai juokingų situacijų, o dabar jau prasideda vis daugiau įvykiu su demonais ir daugiau visokių kovų ypatingomis galiomis, tai skaityt darosi tik įdomiau.
    Bleach ir Naruto - tai mano pačios pirmosios mangos, o kadangi jos nėra labia jau nuobodžios, tai nors ir turi savo minusų (ypač Bleach) vistiek ir toliau skaitau. Bet tikriausias skaitau vien dėl, kai kurių veikėju ir veiksmo jose.
    Boku wa Tomodachi ga Sukunai - manga apie grupe paauglių, kurie nusprendė įkurti mokykloje kluba su tikslu išmokti susirasti draugų. Pradėjau skaityt, nes pamačiau pas vieną žmogų įdėta į favorites, o kadangi chapterių buvo tada tik 6, tai pagalvojau kodėl gi ne ? Jų įdėjos parodomos gan juokingai nors tos pačios idėjos yra gan juokingos, tai iš ko pasijuokti yra.
    Code Geass: Shikkoku no Renya - pradėjau skaityt vien dėl to, kad tai Code Geass . Kolkas chapterių nedaug ir manga sukelia vis daugiau klausimų, bet tikiuosi vėliau viskas bus paaiškinta. Veiksmas yra gan neblogas, bet tikiuosi ateity dar pagerės ir bus įdomesnis.
    Dengeki Daisy - shoujo manga ir rated 8.86 yra ranked 10 vietoj MaL webe priežastis kodėl pradėjau ją skaityt. Man ji yra tiesiog kaip tipinė shoujo manga, merginai bėda, gražuolis vaikinas visad padeda, tik kad čia tam tikrą laiką mergina nežino, kas tas vaikinas ir dar čia yra kažkokio plot užuomazgos. Beto svarbus faktas, kad vaikinas dėl tam tikrų priežasčių, valdosi ir stengiasi savo jausmų merginai nerodyti.
    Fairy Tail - magic, action , gan įdomi storyline - viskas ko man reikia. Kuo toliau, tuo kiekvieną arcą vis įdomesnė ir geresnė su nemažai veiksmo bei humoro.
    Gantz - survival tematika man gan patinka, tai todėl ir pradėjau skaityt manga po anime žiūrėjimo. Nors dabartine arcą iš pradžių atrodė nelabai įdomi su tais ateiviais, bet dabar darosi vis įdomesnė ir intriga į mangą gryžtą.
    Highschool of the Dead - pradėjau skaityt dėl zombių. Iš pradžių buvo visai įdomu, bet kažkaip kuo toliau tuo man manga darosi neįdomesnė ir jokios intrigos nesukelia, o ir tos jų kovos prieš zombius nebėra tokios įdomios, jei ir toliau chapteriai bus išleidžiami taip lėtai, tai tikriausiai teks droppint.
    Judge - manga to pačio kūrėjo, kuris parašė ir Doubt. Tematika irgi panaši, vienam name užstrige ~16 žmonių įvygde kažkokias tai nuodemes(ne tokias paprastas, kad tiesiog pamelavo ar panašiai). Kolkas tik 5 chapteriai išversti, tai nemažai klausimų manga sukėlus, o atsakymų į juos nėra, aišku tik tai, jog išgyvens tikrai ne visi.
    Kaichou wa Maid-sama! - dar vieną shoujo manga su tsundere mergina ir vos ne tobulu vaikinu. Jis iš turtingos šeimos, ji iš neturtingos šeimos, maždaug vos ne taip, kad jis niekad negalės su ja būti dėl šio skirtumo ir panšiai. VIetomis skaityt nuobodu, vietomis ne, bet tam tikrai momentais piešimas ypač gražus (nors taip beveik visose shoujo mangose būna), tai todėl visdar tebeskaitau.
    Kimi no Iru Machi - Pradėjau skaityti, nes girdėjau daug gerų atsiliepimų ir MaL forume užtikau tokia citatą: "...even if she is my dying friend's girlfriend... you love who you love." Iš pradžiu pagrindinis veikėjas patiko, bet dabar kuo toliau, to labiau jis nebepatinka, atrodo išvis bachuras be kiaušų ir jau pradeda nervint. Bent merginos visai įdomios su savo charakteriais.
    Kiss x Sis - pradėjau skaityt vien dėl pirmos aprašymo eilutės : "Keita has two step-sisters who love him in a lustful way and have no problems expressing it, they even are in competition about that" . Kai atsirado daugiau merginų pasidarė įdomiau skaityt dėl didesnės konkurencijos.
    Rosario+Vampire Season II - labai patiko pirmo sezono manga, tai iškart ir šia pradėjau skaityt. Tsukune čia kolkas mažiau dalyvauja veiksme ir istorija susikoncentravos ties Mokos šeima, bet jau greitu metu nusimato nebloga kova ir tikriausiai jau mangos pabaiga (nebent autorius nuspręs kaip kokį eilinį shounen padaryti,jog blogietis pabėgs ir viskas toliau tęsis ). Kovos tarp tų vampyrų kolkas nelabai įdomios, nes pagrindinė blogietė tokia per daug overpowered kolkas
    The Breaker: New Waves - buvo labai įdomų, kas nutiks su pagrindiniu veikėjų po neblogos pirmo sezono pabaigos. Manhwa tikrai nebloga, tiek veiksmo tiek istorijos atžvilgiu, nors paskutiniajame chapteryje buvo neblogas twistas, tai nežinia, kaip istorija toliau plėtosis.
    Usotsuki Mii-kun to Kowareta Maa-chan Totteoki no Uso - manga apie 2 paauglius, kurie vaikystėje abu buvo pagrobti ir įvairiai kankinami. Pagrindinė veikėja išvis patyrus dideles psichologines traumas ir dar yandere esa. O pats pagrindinis veikėjas irgi savotiškas. Gaila, kad tik 5 chapteriai tebus :/
    Yandere Kanojo - pradėjau skaityti vien dėl pavadinimo, bet greit paaiškėjo, kad tai tik juoko formą padarytas pavadimas. Pati manga apie meilę iš pirmos žvilgsio tarp paprasto vaikino ir mokyklos merginų gaujos vadės, kuri nenori, kad apie jų santykius kas nors sužinotų. Nemažai gan linksmų/juokingų įvykių yra patys personažai visai įdomus, tai lengvam pasiskaitymui manga tinka. Manga daugiausia parašyta 4-koma pavidalu, bet tai netrukdo skaityt (tik reik prie to priprast)
    Yankee-kun to Megane-chan - vėlgi, pradėjau skaityt, nes pagrindinis veikėjas, nors čia derėtų sakyti, kad vos ne visi pagrindiniai veikėjai yra ar buvo deliquentai. Iš pradžių skaitės gan sunkiai ir buvo neįdomu, bet paskui manga pagerėjo. Nors plot čia aišku nėra ir aprašomas tiesiog pagrindinių veikėjų gyvenimas mokykloje, bet juoko gan nemažai sukelia, yra net šiek tiek ir veiksmo(bet tai minimumas), o ir pati tą jų mokyklą nėra labai jau paprasta.

P.s Taip, neturėjau ką veikti

Rimtas forumo narys
    chibi_nemiga avataras
    Įstojimo data
    2008 08 01
    Vietovė
    Kaunas
    Įrašai
    144
    Padėkos
    29
    Dėkojo 3 kart 2 žinutėse
    Reputacija
    9
    Menka skaitytoja šiuo metu esu, bet kažkiek dar vistiek...
    Taigi, kaip minėjau temoj " Megstamiausi manga autoriai", šiuo metu griebiu viską, ką randu Junji Ito. Taigi, skaitau jo Voices in the Dark paskutinį chp. Bet įspūdžio jau nebepalieka, iš tikro net sunkiai galėčiau nupasakot, apie ką buvo pirmosios šios mangos trumpos istorijos. (O man tai nebūdinga)
    Visdar skaitau Katekyo Hitman Reborn, bet jau tik dėl to, kad turėjau parsisiuntus 200chp, o ištrint stuffo nemėgstu.:/ fangirlizmas praėjęs jau seniausiai, o siužetas nebekabina, mažaug 'tegu daro jie ką nori, man nusišvilpt'. Bet liko 23 skyriai ir aš laisva: D
    Dar po truputuką skaitau Pet Shop of Horrors, bet tik pirmi skyriai pasirodė galingi, o po to jau kažkaip nuvylė... Nors piešimas ir pati atmosfera mane visdar žavi savo kažkokiu paslaptingumu, tad neketinu mesti.

Eh.. na tikiuos atsakiau pakankamai išsamiai.

Naujokas Licker avataras
    Įstojimo data
    2011 01 07
    Vietovė
    Racoon city
    Įrašai
    4
    Padėkos
    0
    Dėkojo 0 kart 0 žinutėse
    Reputacija
    0
    Kai gavau comicbookds ant savo ndsl tai pradejau Walking dead, labai jau skiriasi nuo serialo. Nors ir ne manga, bet geras komiksas, toks "twisted", labai idomiai parodo kaip zmones elgiasi noredami isgyventi, bei apsaugoti savo artimuosius ir turi nuostabu tiesiog piktadari. Patarciau tiem kurie megsta zombiu tematika arba post apokaliptine tematika. Dar pradejau skaityti Highschool of the dead, maciau visus episodus tai dabar reik perskaityti ir palyginti. Dar turiu Metal Gear Solid komiksus, tikiosi bus tokie pat geri kai ir zaidimai.

Rimtas forumo narys
    Įstojimo data
    2010 08 17
    Vietovė
    Lietuva
    Įrašai
    172
    Padėkos
    26
    Dėkojo 15 kart 11 žinutėse
    Reputacija
    0
    Liar Game. Labai patiko live action'as nusprendžiau pažiūrėt kas per manga. Išties patiko mangos realistiškumas (parodyta reali žmonių psichologija ir elgesys), apgalvotumas, kompleksiškos strategijos, daug siužeto vingių. Daugelis skundžiasi dėl piešimo, kad jis pradžioje gana prastas, bet kadangi tai yra pirma mano manga, man tas nedarė jokios įtakos.

Lenino anukas
    Kanda avataras
    Įstojimo data
    2010 09 25
    Vietovė
    Vilnius
    Įrašai
    273
    Padėkos
    438
    Dėkojo 220 kart 85 žinutėse
    Reputacija
    12
    Maigo_Tasogare_Otome_x_Amnesia Skaitau ir visai patiko siek tiek skambucio filma primena. Grazus piesimas, intriguojanti - sedejau kaip antadatu, nes mangoje zaidziama zmoniu likimais visai nepagristai - be jokios priezasties bloskiami ir gerieciai ir blogieciai. Manga nera ziauriai ilga - skaitosi smagiai tiems kam patinka mistika ir kitokie siaubeliai
    Hikaru No Go Pradejau skaityti - piesimas patiko, bet man tokia nuobodi pasirode del to zaidimo siuzete ;/ , net yu-gi-oh idomesnis del fantastikos, o cia toks realizmas... bet, sauniai isrutulioti veikeju siuzetai, isgyvenimai, kurie atsvere spec. efektu nebuvima. Aisku dar nebaigiau skaityti XD gal dar atsiras kokios stebuklingos galiukstes XD Saitau del to, kad jauciu pareiga perskaityti nors viena realistiskesne manga, kurios piesimas neprimintu rusu akademinio piesimo
    Paskutinį kartą taisė Kanda : 2011-02-07, 16:45
    abc

Black sheep
    sketchas avataras
    Įstojimo data
    2008 02 24
    Vietovė
    Lietuva, Kėdainiai
    Įrašai
    60
    Padėkos
    35
    Dėkojo 15 kart 7 žinutėse
    Reputacija
    0
    Siuo metu mano ongoing sarase:

Ao no Futsumashi- Tokia lengva manga, kolkas nelabai turiu ka apie ja pakomentuoti, kadangi nebuvo kazkokiu dideliu vingiu ar kulminaciju, kurios patrauktu aki. Isleidziama karta per menesi, tad tiesiog uzpildau savo laisvo laiko tarpa.

Vinland saga- Vienas is mano favorite. Veiksmas vyksta vikingu (8-11amz) laikais. Nuostabus piesimas ir plastiski judesiai. Istorija intriguojanti ir lydima to kraujo troskimo ir kersto. Labai gaila, kad ji isleidiziama tik karta per menesi. Aisku, svarbu kokybe, o ne kiekybe, bet ech... :l

Bleach- Na, nemanau, kad yra kazka apie sita manga rasyt, nes ji tikrai populiari ir kazko naujo nepasakysiu. Stiprus mangos pliusas pries anime- nera erzinanciu filler'iu. Piesimas- vidutiniskas, storyline- sakyciau 5/10. Pastaruoju metu vaiksmas rutuliojasi labai letai, tad tai kazkiek pradejo erzinti, o juk visi zinoma, kad kazko epicly naujo nebus, kartosis ta pati banalybe "The world is in danger, you must become epicly strong and kill 1337 evil-doerz".

Highschool of the Dead- kadangi esu zombie fan, tad sito tiesiog negaliu neskaityt. Labai gaila, kad manga "uzsalo" ir nera leidziama nauju skyriu. Daugumai sioj mangoj kliuna ecchi. Na, as kazkaip neatkreipiu didelio demesio i tai ,tad man jis tikrai nei maiso, nei kazko prideda. Pats survival, ar kaip cia issireiskus, mangoj gal kiek silpnokas, nes paaugliai tiesiog raisko kaip obuolius zombius be rimtesniu sunkumu ir visuomet issisuka. Na, cia tik mano nuomone, bet man noretusi, kad bent viena karta vienas is main character butu prigriebtas ir apvalgytas.

Sun-Ken Rock- Cia, tai tikrai epic daiktas. Piesimas- realistinis, puikiai perteiktas. Humoras labai vykes ir puikiai jungiamas su rimtom kovos scenomis. Kadangi tai mature manga, tad neapseinama ir be siokio tokio stipresnio ecchi. Taciau tas ecchi tik prideda realistiskumo. Storyline- nuostabi. Nesuspoilines kazko daugiau nepaskaitysiu, bet sita manga (tiksliau manhwa) tikrai rekomenduoju.

Ares- Dar viena puiki manhwa tiek piesimo, tiek storyline atzvilgiu. Asmeniskai man labai patinka tai, kad cia veiksmas lyg ir vyksta senoves Romos laikais, taciau yra ir 21amz. daiktu, kaip gazuotas gerimas skardineje, sportiniai batai, treningai ir t.t. Taip pat idomus ginklu arsenalas ir sarvu dizainai. Kovos scenos idomios, judesiais plastiski. Velgi net ir be maziausio spoilinimo nelabai ka pasakysiu, tad galiu tik rekomenduoti paskaityti.

Labai gaila, kad Ares ir Sun-Ken Rock leidziami tik karta per menesi

Beautiful Lies
    dfsafsaf avataras
    Įstojimo data
    2010 05 13
    Vietovė
    Kaunas
    Įrašai
    279
    Padėkos
    40
    Dėkojo 50 kart 42 žinutėse
    Reputacija
    5
    Prie savo ir taip nemažo skaitomų mangų listo, pridėjau dar kelias

Billionaire Girl - pradėjau skaityt kažkaip atsitiktinai užmatęs webe per rekomendacijas. Kolkas dar tik 5 chapteriai yra, tai labai daug ko pasakyt negaliu, bet mane sudomino pati istorija, bei pati manga susijusi biški su ekonomika/versu (nžn kiek ten tiesos apie ekonomiką/verslą, nes šiaip tuo nesidomiu, bet mangoje buvo įdomu).

Countrouble - susidomėjau, pamatęs vieną screen is mangos forume. Tokia gal tipinė romance/ecchi manga, bet juoko biški sukelia, o ir tie angeliukai (kaip supratau meilės angeliukai) tai neblogų įdėju sumasto

Freezing - neprisimenu, kurį mangą buvo sukėlusi man tiek neapykantos ant blogiečių Kadangi čia pagrindinės veikėjos ir kovotojos merginos (dažniausiai su dideliais papais) tia ecchi čia gan daug. O ir smurto yra nemažai. Nors istorija nelabai įdomi, iš pradžių net galima sakyt monotoniška, bet vistiek skaitau (tikriausiai dėl piešimo )

Judge - kadangi kurėjas tas pats, kuris parašę Doubt, todėl ir pradėjau skaityt. Tik va chapteriai išeina labai lėtai ir kolkas kažkaip veiksmas lėtai vyksta, tai biški nuvilia po Doubt

Kanojo wa Kanno Shosetsuka - pradėjau skaityt, nes sudomino aprašymas. Gavau ne tai ko tikėjaus, bet pati manga visai nieko, tai ir toliau skaitau.

Nurarihyon no Mago - po anime labai norėjau žinoti kaip viksas vyksta toliau, tai pradėjau skaityt manga. Kažkaip manga pasirodė visiškai vidutinė(jaučiu po Bleach ir Naruto skaitymo, tai bus ir daugumo panašaus tipo shounen mangom), bet, tai skaityt man netrugdo.

Sankarea - zombiai, to užteko, kad pradėčiau skaityt. Nors zombių čia kolkas tik vienas, bet labai patinka piešimas ir įdomų, kas bus toliau. Nežinau, kiek chapterių bus šį manga, bet joje labai noriu happy endingo kažkodėl

Shinigamisama ni Saigo no Onegai wo - pradėjau skaityt, nes girdėjau labai gerų atsiliepimų apie mangą. Kolkas išversta tik 4 chapteriai, bet jie nebuvo trumpi, tai labai sudomino pati idėja. O ir pagrindinis veikėjas patiko.

Tasogare Otome x Amnesia - šita labai ilgai norėjau pradėt skaityt, bet visgi prisiruošiau gna neseniai. Labai patinka piešimas, tiesiog nuostabus, kiek mačiau autorius/autorė prieš tai tik hentai mangas kūrė ir piešė, tai manau todėl piešimas man taip ir patinka, nes ecchi scenos geros

To LOVE-Ru Darkness - patiko To Love-Ru, pradėjau skaityt ir tęsinį. Nors kai kurie pagrindiniai veikėjai pasikeitė vietom su šalutiniais, tai niekiek netrugdo. Va ecchio tai čia dar daugiau . O ir svarbiausia, šioks toks plot yra

Triage X - pradėjau skaityt, nes kūrėjas tas pas, kas kuria HoTD. Istorija nelabai domina, ecchio daug, piešimo stilius tas pats (nelabai man patinka tas personažų dizainas, bet kažkodėl vistiek skaitau.

Velvet Kiss - net nežinau, kodėl pradėjau šita skaityt. Daug ko pasakyt negaliu, išleista tik 3 chapteriai, bet įdomu kas bus toliau. Aj dar šita manga galima sakyt vos ne hentai, kaip kokia Aki-Sora.

Zennou no Noa - The World of Lostmemories - pradėjau skaityt, nes pamačiau prie Code Geass mangos rekomendacijų ir dar rašė žmonės, kad tipo čia main veikėjas panašus į Lelouch Pati manga, kai skaitau, sukelia panašu jausmą, kaip ir Code Geass, todėl man labai patiko. Tik va istorija kai kuriom vietom gal biški skylėta, nors šiaip tai man ji labai įdomi.

Superior - katik pradėjau skaityt. Po katik persakityto Record of Fallen Vampire labia norėjosi ar kažko iš fantasy, susiję su monstrais ir truputi romantikos. Kolkas tik 2 volume perskaičiau, tai ko nesitikėjau, gal tos comedy ir tokios linksmos atmosferos, kuri susidaro vaizduotėje skaitant, bet kolkas patinka.

Kartais nervina, kad kai kurios iš skaitomų mangų jau baigtos leist ir nėra pilnai išverstos i arba, kad kai kuriu mangų chapterių išleista daugiau, negu išversta
    Nu bet tenka laukt ir skaityt, kas yra, visgi kai pagalvoju, tie kas verčia, daro tai savo noru ir tikriausiai už dyka.

Keep On Rollin' Baby
    Alpha avataras
    Įstojimo data
    2009 07 20
    Vietovė
    Klaipėda
    Įrašai
    37
    Padėkos
    8
    Dėkojo 8 kart 3 žinutėse
    Reputacija
    0
    One piece - mano pirmoji manga , išėjo jau per 600cha, nežadu dropint, vis dar sugeba nustebint, prajuokint.
    Judge - panaši idėja , kaip ir doubt, bus matyt ar geras.
    Sun ken-rock - skaitau nuo tada , kai pirmas chapteris mangafox atsirado, viena geresniu.
    Katekyo reborn'ą - kažkaip, kai baigėsi anime norėjosi pratesimo, griebiau mangos, nenusivyliau kol kas.

Yes Man bOnus avataras
    Įstojimo data
    2008 05 09
    Vietovė
    .
    Įrašai
    48
    Padėkos
    22
    Dėkojo 1 kart 1 žinutėje
    Reputacija
    0
    Vagabond. Manga su tobulu piešimu, nukelia į senovės Japonijos samurajų laikus, įtraukia ir nepaleidžia.
    Paskutinį kartą taisė bOnus : 2011-03-28, 20:25

Rolling_Star Vestjulea<3 avataras
    Įstojimo data
    2010 05 18
    Vietovė
    Kaunas
    Įrašai
    35
    Padėkos
    17
    Dėkojo 5 kart 4 žinutėse
    Reputacija
    0
    Taigi bandysiu iš naujo viska išdestyti (Visos mangos yra Ongoing):
    Kaichou wa Maid - Sama! - žiurejau anime, todel ir pradejau skaityt. Šiaip man patiko, plot'as idomus ir ivykiai tikrai sudomina. Mano nuomone manga geresne, nei anime. Mangoje daugiau ivykiu, meiles ir linksmu momentu.
    Sukitte Ii na yo - man sudomino plot'as. Esu Romance žanro megeja, todel prigriebiau ir šia manga. Šiaip patinka pagrindine veikeja ir jos nežinojimas kaip bendraut su žmonemis. Tik gaila kad nedaug skyriu ir neatsiranda nauju.
    Faster Than a Kiss - linkma istorija. Kieno gali nesudomint mokines ir mokytojo santykiai santuokoje? Labai linksma tai kaip jie bando tai nuslepti tai nuo mokyklos ir nuo visu kitu. Idomiausia, kad vyras merginos nebuciuoja ir nieko daugiau nedaro, keista truputi, bet tai dar labiau viska intriguoja.
    Kyou, Koi Wo Hajimemasu - megiamiausia mano manga šiuo metu. Žanras Romance/Smut. Įdomūs santykiai ir tai kad nėra lėkšta. Viskas yra su meilės scenomis ir panašiai. Piešimas taip pat labai gražus.
    Gakuen Alice - šią mangą pradėjau skaityt jau gan senokai. Sudomino mane visos tos Superpowers. Patinka man tokie dalykai nieko jau čia nepakeisi. Ir šiaip viskas labai intriguoja, tai meilė, tai kovos, tai tragedija, tai komedija.
    Good Morning Kiss - skaiciau pirmą dalį Good Morning Call taigi nusprendžiau ir šitą. Jau kaip nauji skyriai neatsiranda taip neatsiranda. Ištiesų pykdo. Bet plot'as taip pat Romance tipo, o be jų aš tiesiog negaliu gyventi. Man patiko piešimas, viskas tiesiog labai dailu.
    Kare Made Love - pripažinsiu, net nebežinau apie ką Tiesiog taip nutiko, nes neatsiranda jau gal pusę metų ir tiesiog užsimiršta. Skaičiau ir vėl dėl to paėčio Romance žanro.
    Strobe Edge - šitą kūrinėlį pasiūlė draugė ir ką užkibau. Vėlgi Romance Patinka man tokios istorijos apie populiariausio vaikino mokykloje ir paprastos merginos santykių peripetijas.
    Vampire Knight - visada domina mane vampyrai, todėl prigriebiau ir šitą. Labai patiko visi įvykiai ir jų dėstymas. O piešimas tiesiog Super!
    Dengeki Daisy - naujausia mano skaitoma manga. Pradėjau šeštadienį baigiau sekmadienį, labai greit susiskaitė, nes taip jau įdomu! o jau koks gražus tas Kurosaki vajezau
    Pabaiga, ačiū už laiką kas skaitė

Lenino anukas
    Kanda avataras
    Įstojimo data
    2010 09 25
    Vietovė
    Vilnius
    Įrašai
    273
    Padėkos
    438
    Dėkojo 220 kart 85 žinutėse
    Reputacija
    12
    Dabar skaitau Blood lad Veiksmas sukasi apie antzmogius ir normalius zmones - kas ten ipatingo sukasi taip ir nesupratau XD . Komedinio, fantastinio, kovinio zanro jaunas kurinelis. Labai piesimas patinka, bet istorija, siuzetas gana banalus... - tikiuosi autorius mes ta darba ir padirbejes su siuzetu padarys kazka gero kitame projekte XD Man asmeniskai veikejai atrodo nusisavinti is kitu animu; yra mergina is FLCL, kitas veikejas - Black star ir Jintos misinys kazkoks , pgr. asmuo - grynai majonezo ryjikas is Gintamos su Soul dantim ... Viskas lyg primena Gorilaz ir beelzebub misini XD Skaiciau, nes piesimas patiko ir buvo idomu prigaudineti pakeistus kitu animu veikejus, bet tik tiek ... XD
    Paskutinį kartą taisė Kanda : 2011-04-27, 02:58
    abc

GD <3
    lialia avataras
    Įstojimo data
    2010 07 18
    Vietovė
    Somewhere
    Įrašai
    452
    Padėkos
    435
    Dėkojo 220 kart 165 žinutėse
    Reputacija
    12
    Kremtu dabar Fairy Tail ir dar ep'us žiūriu (neftema) - manga labiau patinka negu ep'ai. Nežinau kažkaip visalaik atvirkščiai buvo o dabar....
    Immortal Rain - labai įdomi istorija ir tikrai traukia mane tokio žanro mangos.
    Watashi ni xx shinasai - pradėjau neseniai skaityt tai visai patraukė. Gan įdomu..
    http://i1014.photobucket.com/albums/af265/miatoot21/graphics/007_1.jpg
    Max parašo aukštis 130

Anime'Holic
    Augis24 avataras
    Įstojimo data
    2009 03 29
    Vietovė
    UK, London
    Įrašai
    405
    Padėkos
    164
    Dėkojo 170 kart 72 žinutėse
    Tinklaraščio įrašai
    10
    Reputacija
    17
    Retokai beskaitau, bet kažkaip užėjo noras ir reikia siausti manga toshokane ir mangas treame

O ką skaitau šią akirmirką, tai būtų:

Naruto Shippuuden - niekaip negaliu nustoti, nes kuo toliau, tuo viskas darosi įdomiau ir aiškiau, o kartu šiek tiek baiminuosi, kas gali būti, kai baigsis karas? Kaip toliau viskas tęsis?

Bleach - atrodė lyg baigsis, na bet ką, kaip eina taip eina ir viskas lygiai kaip ir su Naruto. Kuo toliau, tuo įdomiau ir kažin kada pasirodys tas ultimate super enemy.

Tenka retkarčiais užmesti akį ir į D.Gray-man (viskas gan įdomiai plėtojasi ir labai gaila, kad nebetęsia anime) ir Katekyo Hitman Reborn! (įdomūs man tų mafukų nuotykiai )

Love and Peace~!
    Lota :D avataras
    Įstojimo data
    2010 02 17
    Vietovė
    on the other side
    Įrašai
    289
    Padėkos
    100
    Dėkojo 164 kart 83 žinutėse
    Reputacija
    10
    Skaitau begalę ongoingų ir nebaigtų versti mangų (virš 100, vos ne manija), ir nemažai baigtų esu perskaičiusi. Bet per paskutiniąsias savaites mano dėmesį patraukė dvi mangos.

Pastaruoju metu perskaičiau vieną geriausių mano skaitytų mangų, "Please Save My Earth". Labai įdomi istorija, geras siužetas, originalūs veikėjai, ko daugiau reikia? Kas dar neskaitė, rekomenduoju perskaityti, tikrai nepasigailėsit, nes kai užkabina — nebepaleidžia, per trumpą laiką perskaitai iki pat galo. Bent jau aš labai greitai perskaičiau. Taip pat pradėjau ir tęsinį, bet ten tik 4 chapteriai išversti, tad teko skaityti raws kiek yra, ir nors nieko nesupratau, pratęsimas taip pat vertas dėmesio. Jei jau perskaitysit PSME, tęsinio taip pat griebsitės.

"Mars" buvo gana šokiruojanti manga. Ne tai, ko tikėtumeisi iš shojo. Visi ten traumuoti, visi nesveiki. Labai tamsi manga. Man kai kur buvo per daug to desperatiško liūdesio, to beviltiškumo, bet, bendrai, manga tikrai įdomi ir verta skaityti.

Iš ongoingų dabar daug įdomių skaitau. "Glass Mask" perskaičiau kiek buvo išversta ir raws kiek radau. Klasika, nieko daugiau nepasakysi. Taip pat skaitau savo mėgstamiausią mangą, "Pandora Hearts". Ten vyksta... žiaurūs dalykai. Jei matėt anime ir manėt, kad ten gana tamsu, dabar viskas nutapyta juodomis spalvomis. Sulaukėm netekčių ir visa situacija mangoje atrodo tiesiog beviltiška...

Taip pat savaitė iš savaitės skaitau Naruto, Bleach, Reborn, Bakuman, Beelzebub ir panašias Jump'o mangas. Taip ir gyvenu dabar. Iš nuobodulio vasarą tikriausiai dar begalę mangų perskaitysiu, bet jau dabar darosi sunku surasti kokią geresnę, kai tiek daug jau perskaičiau...

Puslapis 1 iš 2 12 PaskutinisPaskutinis

Lankytojai forumą randa ieškodami:

code geass kankinimas fanfiction

ką dabar skaitote

KA DABAR SKAITOTE

SEO Blog

Mėgstami

Rašymo leidimai

• Jūs negalite rašyti naujas gijas
  • Jūs negalite rašyti atsakymus
  • Jūs negalite prisegti failų priedus
  • Jūs negalite keisti savo žinutes