Nieko nereikia stojant, tik laisvos valios
Šiaip dabar nežinau kada kitas kartas, galvoju apie 6dienį, bet... kadangi šiandien nieko neįvyko tai nežinia kaip čia bus.

Šeštadienis viliojančiai skamba, o dar geriau būtų penktadienistik jaučiu vėl nerasiu JAM PUB'o
![]()

as antradieni buvau uzejusi i dzam pub papietauti apie 13val... jis laisves alejoj, koks 100m. nuo fontano, jis stiklinio pastato 5 aukste, labai fainas liftas...gaila kad as busiu isvaziavusi i cementovke si penktadieni, sestadieni....
bet koks tikslas jei niekas i ten nesirenka???
o ka ten veikiat kai susirenkat?
![]()
cia as

Šiaip jei neanksčiau kaip 18:00 gal pavyktų ir man užlėkti iškarto po darbo. Tik nežinau tiksliai, nes dabar apipjaustytas esu - ištraukė kažkur kažkaip piniginę su visais pinigais ir dokumentais, tai toks pagaidintas jaučiuosi šiek tiek...
Šiaip gal reikėtų pakoreguoti/atnaujinti ir įžanginį šios temos pasisakymą apie klubą ir jo veiklą?
http://www.animezona.net/forum/showp...15&postcount=1
Arba plačiau išnaudoti šio faino skyriaus privalumus?
Paskutinį kartą taisė Dai-Katana : 2007-10-10, 14:06

kuriam Kauno kampe ieskoti palangos g. 9?![]()
cia as

Nuo Aleksoto tilto eik Karaliaus Mindaugo prospektu iki kol tau po kairę bus Palangos gatvė. Apie keli šimtai metrų bus. Čia lengviausias būdas rasti, o šiaip yra toks unikalus lietuviškas saitas kaip www.maps.lt , ten viršuje pasirenki kokiame mieste ar rajone ieškoti, nurodai ką ten ieškai (gatvę ar dar ką), įrašai ką ieškai.

Nu aš irgi dabar neįsidėmėjau, dėl to ir siūlau normaliai sutvarkyti suprantama kalba įžanginį šios temos postą, su normalia informacija ir t.t. Man atrodo kad Pub'e dabar turėtų būti renkamasi, o čia Viesturo adresas.

akurat...tai jam pub ar palangos g. 9?
cia as
Sveiki, visai neseniai atradau si saita, nors jau gana seiniai ziuriu anime.Bandysiu prisijungt.Beje, neskaiciau ankstesniu postu, nes ju labai daug...ka jus veikiate susirinke?![]()
Naaa...aisku...o jei ne paslaptis tai del ko?Patalpos uzimtos?![]()

na ziauru bus is mamo puses bet sustabdyta todel kad numire klubas, o jei tikssliau pasakius tas klubas buvo bardakas ir dar koki pora zmoniu... tad realiai jis buvo tik idejinis... juolabiau dabar kaip ir senais laikais... taigi pridursiu dar karta mire kurokawa miregal kaip feniksas kada prisikels
bet jei prisikels taip pat kaip buvo tai kaip cia pasakius tai vel menesiui ne ilgiau
Life is cheap, but Death cost money...

NonStop biški matosi, kad neturėjai ką pasakyt daugiau. Iš tavo pusės visada matėsi, kad nelabai ta kurokawa įtiko... ir nepaisant to dėkui už savotišką paramą klubui.
Klubas nemiręs, jis kaip minėjau sustabdytas. Pripažįstu, kad mano kaltė, iniciatyvos mažokai rodžiau pastaruoju metu, nes pačiam yra kas veikt (plius migrena). Dar kodėl sustabdytas, tai žmonių pasyvumas, niekam neįdomu, o kai paskelbiau, kad nieko kol kas nebedarom tai pasipylė visokie kaltinimai ant manęs.
Taigi išvada: klubas nemiręs, tiesiog pamirštas šiuo momentu, kada prikelsim irgi nežinia (bet ankščiau ar vėliau tai turėtų įvykti).
Na as labai laukiu klubo sugryzimo, smagu butu pabendraut su bendraminciais.Ideja isleisti manga lietuvoje yra labai gera, tikrai visomis keturiomis prisideciau prie tokio projekto, ir seip anime ir manga yra nemaza dalis mano gyvenime, tad tam paaukociau laiko![]()
Mėgstami