-
-

Autorius
Edvinukas
Nu as ziurejau ziurejau i tas leles ir man kaskaip jos netraukia atrodo litu yra galiu leisti tai sau bet man netraukia o gal parodytumete man kokia kuri butu is kokio anime kad ir pats uzsikabliuociau

O cia kiti kad sako svaistote pinigus jezau kiti kiek prageria o cia MIELAS , SAUNUS hobis. Aisku kai jau leidi pinigus vien ant to tai jau nebesvaika darosi nes esi zmogus turi ir pakeliauti ir apsirengti pats graziai o ne tik leles rengti kas proto ribose tas visada yra gerai ir pateisinama

Tod ir toliau pildykite savo kolekcijas

Neverta taupyti pinigų, jei tai daro tave laimingu.
-
Įrašo Ačiū / Patinka - 2 Ačiū
-
Na as ir taip manau jei negali normalei leisti tau so isigyti o reik taupyti tai nelabai apsimoka ir seip paziurejau is salie anime brangus hobis as paziurejau pas mane tiek daug mangu jau prisikaupe lentynose kai pagalvoji uz tuos pinigus nbeloga audine isigijes buciau
Bet kai dirbi ir gali kaskiek pinigu skirti savo mylimam hobiui tai MALONU SIRDELE pradziuginti. Kai mano bendradarbiai kiekviena savaitgali prageria po kelis simtus litu tai man labiau ju gaila
-

Autorius
Edvinukas
Nu as ziurejau ziurejau i tas leles ir man kaskaip jos netraukia atrodo litu yra galiu leisti tai sau bet man netraukia o gal parodytumete man kokia kuri butu is kokio anime kad ir pats uzsikabliuociau
3D ne bus uz 2D graziau
Kiek as maciau leles - pvz, Rozen Maiden serijos, na visai ne tas.
Pirkti yra brangu, sutinku, bet galima iki 250 doleriu surasti grazia lele 1/4 dydzio, yra tam tikri topikai DenOfAngels forume. Galima akciju geru prigauti, reikia sekti resursus. Daznai daug kainuoja makijazas ir siuntimas, as kai savo pirmas dvi uzsakinedavau tiesiai is korejos, tai eluts tik uz siuntima 90$ prase. Dabar perku tik is RoseDolls UK. Man paviko viena is savo graziausiu leliu tik uz 320 susirasti, pilna komplekta + plus papildoma galva ir su makijazu.
Del gamybos - irgi galvojau, kadangi tenka leisti tukstancius litu
- bet geresnios idejos negu naudoti RepRap-o taip ir ne sugalvojau
O paciam kokibiskai sukurti - daug zmoniu bande... Cia jau sunkus menas!
-
-
Egura, butinai pasidalinsiu nuotraukomis, kai bus tokia galimibe.
Kai pamatau zodi TNT - begu
- man su mokesciu deklaracijom jau buvo vargo. Na, ka padarysi 
O kodel butent Soom BJD nerizikuotum? Kompanija kaip ir visi. Siaip as tarpininkuose nieko blogo namatau, vien tik nauda. Svarbiausiai pries perkant gerai viska pagooglint ir DenOfAngels pasisakaityti.
O vat is antru ranku tikrai nepirkciau. Kaina daznai daug nesyskeria. Na ir dar, labai sunku tokiu budu surasti tai, ko nori. As pamenu, kol paskutintaja lele uzsisakiau, gal kokia savaite millinona puslapi isvarciau, kol radau - o, sita!!!! -
-
RyuMaster, Na nerizikuočiau vien dėl to, kad kompanija neturi oficialių europinių dealerių, tai jau ir reiškia, jei pavyktų kažką rasti, kas prekiautų Europoje Soom BJD, tai jau bus šaraškino kompanija. Juolab man patinka turėti tiesioginį kontaktą su kompanija, esant bėdai, jie tikrai greitai reaguoja. Šiaip pastebėjau, kad daugybė Kinijos komapinijų turi oficialius tarpininkus, Pačių BJD kainos pas juos dažniausiai mažesnės, na neminint Dollzone, kurie jau išsikovoję savo pozicijas Kinijos rinkoje.
Kas dėl TNT tai taip, bėdų ir aš turėjau, vien jau išmuitinimas kiek kainuoja, jei nepatinka, pats važiuok į Kauno oro uostą ir aiškinkis. Dokumentų skanavimai, bėdos su muitine, manęs dar ir sertifikato reikalavo, oi bėdos buvo. Tikiuosi šį kartą viskas vyks sklandžiau, nebesinori tokio streso daugiau apturėti. Gaila, kad EMSu Korėjiečiai į Lietuvą nesiunčia
-
-
-
As vel turiu klausima
. Mano pussesere pavasari skrenda trim menesiam i Tokija dirbti. Jeigu ji sugalvotu mane nustebinti ir nupirkti man tokia lele(i skola) ar jai butu imanoma rasti kur nors labai labai pigiai? Ir ar labai sunku jai butu tokia pargabenti man i Lietuva? Ar nekiltu kokiu nors dideliu problemu?
-

Autorius
Tiuoma
As vel turiu klausima

. Mano pussesere pavasari skrenda trim menesiam i Tokija dirbti. Jeigu ji sugalvotu mane nustebinti ir nupirkti man tokia lele(i skola) ar jai butu imanoma rasti kur nors labai labai pigiai? Ir ar labai sunku jai butu tokia pargabenti man i Lietuva? Ar nekiltu kokiu nors dideliu problemu?

Ką mes vadinsim pigiai... sąlyginai mažesnio dydžio yra pigesnės...
Girdėjau, kad tarkim Soom'ai turi parduotuvėlę Tokijuje (harajuku rajone), bet vėlgi ten berods daugumoj įprastiniai užsakymai daromi, ir reikia laukti pagaminimo ir atgabenimo iš Korėjos, nežinau kiek ten ir išloši, ant siuntimo išlaidų nebent ir tai klausimas. Pardavime yra tik drabužėliai, aksesuarai, perukai, nors jie turi išstatę nepardavimui lėliukus.
Gabenti manau nebūtų problemų, tik aišku viskas nuo svorio priklauso, o nuo svorio oro uostuose bagažas apmokamas.
Yra Volksų parduotuvėlės, Volksai jau japonai gamintojai, būtų lėliukų pardavime. Bet vėlgi tiek Volksai, tiek Soomai yra vieni iš mėgiamiausių ir deja brangiausių pasirinkimų.
Jei norima kažko pigaus, reikia dairytis į Kinijos gamintojus, bet ar jie turi oficialias parduotuves Japonijoj... čia jau kitas klausimas.
Apie šopus Japonijoje kažkiek rašome DOA forume čia, tik neprisiregistravus nieko nematysi, ir nežinau ar šiuo metu atvira registracija forume ar ne.
Volks parduotuvėlių Tokijuje gidai:
Paskutinį kartą taisė Egura : 2010-12-22, 14:48
-
Įrašo Ačiū / Patinka - 1 Ačiū
-
-
-
Įrašo Ačiū / Patinka - 4 Ačiū
-
-
-
-
-

Autorius
Tiuoma
Dar vienas grazuolis

Nenuostabu kad tiek daug kainuoja

Viskas vasara ieskau darbo as irgi tokio noriu

Bus labai idomu pamatyti si berniuka su face-up

Aš bijau, kad aš su savo labai mėgėjiškais face-up'inimo skillsais šio gražaus veido nepagadinčiau... Na tikėkimės šį kartą pavyks labiau, juolab, kad geresnių priemonių įsigijau ^^

Autorius
Ausra
Sveikinu Egura!

Labai dziaugiuosi, kad BJD atkeliauja i Lietuva, tikiuosi ateityje bus daugiau zmoniu kriems patiks sis hobis!

Ir man smalsu kaip jis atrodys su make-up, bet ir dabar atrodo pukiai

Ir Yukino tokio uzsinorejo

Dėkui
Aš irgi tikiuosi, kad šitas hobis po truputį ir LT plis, gal ateityje net kokį BJD turėtojų meetą pavyktų padaryti 
Tikiuosi ir taviškė Yukino turės ateityje kompaniją
-
-
Hmm, idomus veidas. Bus tikrai idomu paziureti, kai faceup-as ji pariskins =) Mano ketvirtaja mergina irgi atkeliauja uz 5-6 dienu, pasidalinsiu foto! kadangi tarpininkas is UK, tikios gauti be problemu tiesiai is pasto.
>>Aš irgi tikiuosi, kad šitas hobis po truputį ir LT plis
Plis ir dar kaip, as turiu keleta labai idomiu ideju, jeigu viskas veiks gerai, daug zmoniu tuo susidomes =) Visada norejau, kad mano leles galetu atpazinti mano draugus, moketi pasisveikinti, paplepeti. Suiseiseki klonuoti neiseis, bet pacia BJD konstrukcija labai gerai tinka mano ideju realizacijai. Taigi, uz poros menesiu, gal ir turesiu ko pasigirti
Paskutinį kartą taisė Airiz : 2011-02-18, 11:41
Priežastis: Pratinkis apsieiti viena didele zinute nei keliomis mazosiomis
Bookmarks