Aš irgi manau, kad manipuliacijų negalima. SaMe-chan, jei ką tai gali man atsiųsti savo padarytą darbą kad tiksliau suprasčiau, ką turi omenyje, tada pasitarsime :]

Aš irgi manau, kad manipuliacijų negalima. SaMe-chan, jei ką tai gali man atsiųsti savo padarytą darbą kad tiksliau suprasčiau, ką turi omenyje, tada pasitarsime :]
I have a piercing in my heart
___
helmet lost in space
in graves
one hand clapping
___
5, 8, 20, 23, 25, 27, 55, 69, 71, 88
O kiek nuotraukų galima siųsti į konkursą? Turiu tris iš kurių niekaip neišsirenku![]()

Paskutinį kartą taisė Airiz : 2010-10-19, 14:24
___
helmet lost in space
in graves
one hand clapping
___

Jap, reikia ir man nors kartą sudalyvauti![]()

Balsavimas prasidėjo. Užsiminsiu kad vienos nuotraukos, kurios autorius niekaip nesugebėjo pasakyti savo nicko, buvau priversta neįdėti. >>
O visiems kitiems - dėkoju už dalyvavimą. Tikrai daug įdomių ir skirtingų nuotraukų. Sėkmės :>
___
helmet lost in space
in graves
one hand clapping
___
Man labiausiai patinka Nr.5![]()

ok, mano asmeninė nuomonė apie visas nuotraukas:
Nr.1 - Gera nuotrauka, tačiau bent jau man yra per daug dėmesį blaškančių detalių, nukreipiančių žvilgsnį nuo pačio lango. Gal būtų buvę geriau jei kraštai būtų šiek tiek apkarpyti.
Nr.2 - Priekaištų neturiu, kažkokių panašių nuotraukų aš ir norėjau gauti skelbdama konkursą. Linksma, optimistiškai nuteikianti nuotrauka.
Nr.3 - Čia taip pat kiek per daug dėmesį nukreipiančių detalių. Nesimato, kad langas yra pagrindinis nuotraukos akcentas. Tačiau katė man patinka, panašiai katei aš pro langą mėtau dešreles : D
Nr.4 - Mm, žvaigždutės :] graži nuotrauka, kaip ir neturiu ko priekaištauti. Pirma norėjau prikibti, kad nelabai to lango matosi, bet dabar galvoju kad viskas daugmaž gerai.
Nr.5 - Viena mano favoritų, kaip ir neturiu ko kritikuoti, gerai sufokusuota, giliau pasikapsčius galima įžvelgti kokią nors užslėptą prasmę, bet aš tingiu kapstytis.
Nr.6 - Originalus darbas, langai, išsiskiriantys iš minios. Geras rakursas, man patinka.
Nr.7 - Gera mintis, fotografuota per stiklą, tačiau tai sunkiai suprantama, mano manymu šiek tiek per abstrakti nuotrauka.
Nr.8 - Tai pat labai man patinkanti nuotrauka, patinka tai, kad be lango daugiau nieko nėra, tad visas dėmesys skiriamas tik jam. Spalvotas vitražas pagyvina reikalą.
Beeeet, aš išliksiu neutrali ir šįkart nebalsuosiu nei už vieną :>
___
helmet lost in space
in graves
one hand clapping
___
turiu silpnybę naktiniam fotografavimui... nors ir kokybė labai prasta. dievinu žvaigždes, vadinas romantikas? xD ir vitražas labai patiko, ir rakursas ir šiaip kažin kaip ramina. 5 ir 6 nuotraukos, dažnai panašių sutinku, net per dažnai :? labai sunku dabar būt originalesniam... tad arba 8 arba 4
Mėgstami