Sveiki visi!
![]()
Šią savaitę man teko pabūvoti Didžiojoj Britanijoj, Londone ir jo priemiesčiuose. Jei kada manėt , kad otaku rojus gali būti tik Japonija- labai klystate. Toli nereikia keliaut, dalelę Jo pamačiau ir čia.
Atskridus į šią šalį gyvenau priemiestyje: maži britiški namukai- 1 aukštas krautuvėlė, 2 aukštas- gyvenamoji dalis. Krautuvėlės ne tokios kaip pas mus, jos savotiškos, prekės skiriasi, jauku. Kas liečia žmones- draugiški, nė vieno karto nemačiau tėvų rėkiant ant savo vaikų, nė kart jų negirdėjau naudojant automobilio signalą, net kai 6-8 mašinų eilė vilkosi paskui vieną dviratininką važiuojantį ir taip siauru keliuMiestas didelis, daug žmonių, graži architektūra, bet ne apie tai aš..
Linksmiausia dalis buvo aplankyti otakiškas animiškas vietas. "Pagooglinus" radau neblogą otaku lankytinų vietų sąrašiuką Londone. Nustėrau, nes kažkodėl maniau, kad jų bus mažai, arba išvis nebus XD Štai jis:
-----> http://www.otakunews.com/article.php?story=1457 <-----
Bet teko rinktis iš tos visos gausybės tik 2- dėl laiko trūkumo ir didelių atstumų. Pasirinkau Tokyo Toys, kuris randasi Picaddilly Circus, ir Forbidden Planet - Tottenham Court Road.
1) Pirma vieta , kurią aplankiau buvo Tokyo Toys - vietelė merchandise mėgėjams. Maža parduotuvėlė prekybos centriuke, prikimšta įvairaus anime manga stuff'o. Jų prekinis ženklas- beždžionėlė su bananu rankose. Ten nuolat grojo japoniški soundtrack'ai iš anime, teko išgirst FMA Brotherhood soundtrack'ą. Pardavėjai - japonai arba kažkas iš tos pusės. :3 Pasirinkimas: gausybė plushies, pakabukų, keliatas cosplay kostiumų, Bleach kaukės, katanos, daugybė statulėlių , smulkmenėlių, mangų (deja, ne per didžiausias pasirinkimas, bet palyginus su Lietuva, tai ten rojus), piešimo priemonių ir pagal mane tokių, kurias per vieną anime peržiūrą demonstravo chibi KOI
Kainos - aukštos, bet suprantama, nes Britanijoj žmonės daugiau uždirba..
NUOTRAUKOS:
Spoileris:
VIDEO'S:
Spoileris:
Sorry dėl vaizdo, iš laimės drebėjo rankos
2) Antra vieta - Forbidden Planet. Pirmiausia kas mus pasitiko - didžiulis FMA Brotherhood plakatas, DVD reklama. Deja, parduotuvės pradžios neleido fotografuoti, ale, kad nenusikopijuotų kasnors naujienų XD.. Ten visiškai kitas pasaulis - HUGE patalpa su 2 aukštais: 1 aukštas- pakabukai, statulėlės, žaislai, bet ten skaitosi kaip ir komiksų parduotuvė , o ne manga parduotuvė. Požeminis aukštas - komiksai, board game'ai (visokie visokiausi!!! nuo sudėtingų iki paprastų, žaidimai su kortelėmis ir su tais keistais, ne kubo formos kauliukais..) Ten buvo KALNAS MARVEL ir kitokių komiksų ir galiausiai - nemažas MANGA skyriusSunku buvo rinktis, nes atvarius iš Lietuvos nežinojau net nuo ko pradėt žiūrėt. Kainos taipogi kandžiojosi, pvz: FMA manga vienas volumas kainuoja 6,99£ , o tai (pagal mane) yra apie 28LT X____X Už tai ten grojo gabalai iš animacinių filmų, pvz: The Pinky and the Brain theme song XD
NUOTRAUKOS:
Spoileris:
VIDEO'S:
Spoileris:
Londone pamačiau tikrai nemenką dalį rytų, ten buvo daug jų restoranų ir kavinių, parduotuvėse - nemažas jų produktų pasirinkimas, dalį nufotografavau
NUOTRAUKOS:
Spoileris:
Kitąkart įdėsiu kelis video iš Camden'o - populiaraus neformalų miestelio ir šiaip įdomesnius video :3 (nuotrauka ne mano, bet visvien norėjau, kad jūs bent vaizdą susidarytumėt xD)
Londonas - tai vieta, kurią kol kas labiausiai patarčiau aplankyti, tiek dėl įdomių vietų, tiek dėl žmonių, otakiškų vietelių, ir linkiu, kad aplankytumėt ne tik tai, ką aš, bet ir likusias vietasBeje, kai ką jums parvežiau, jei susitarsiu su moderatoriais , tai padarysim nuotraukų konkursą su mano įsteigtu prizu! SO STAY TUNED!!!
![]()

Sveiki visi!

Miestas didelis, daug žmonių, graži architektūra, bet ne apie tai aš..
), piešimo priemonių ir pagal mane tokių, kurias per vieną anime peržiūrą demonstravo chibi KOI 

Sunku buvo rinktis, nes atvarius iš Lietuvos nežinojau net nuo ko pradėt žiūrėt. Kainos taipogi kandžiojosi, pvz: FMA manga vienas volumas kainuoja 6,99£ , o tai (pagal mane) yra apie 28LT X____X Už tai ten grojo gabalai iš animacinių filmų, pvz: The Pinky and the Brain theme song XD

Beje, kai ką jums parvežiau, jei susitarsiu su moderatoriais , tai padarysim nuotraukų konkursą su mano įsteigtu prizu! SO STAY TUNED!!!
BLACKOUT
Atsakyti cituojant

(((((((((

Mėgstami