Serija 21
Spoileris:

Serija 21
Spoileris:
Internet - Place where wiseguys cant kill you for busting their balls...

Serija 22
Spoileris:

Serija 23
Spoileris:

Na ką, nekantriai laukiame paskutinio epizodoNors siaube, klaidų klaidelių, nosinių ir kablelių dėjimas kaip papuola, stiliaus nebuvimas, vieną vardą per vieną seriją sugebėjote pakeisti tris kartus, eilučių sudubliavimai ir visokie nesusipratimai - išties, labai prastas vertėjo ir redkatoriaus bendradarbiavimas :/ Iškart siūlau prieš išleidžiant būtinai padaryti labai nuoseklų ir atidų pakartotinį patikrinimą, su, galbūt, kito žmogaus pagalba, nes ypatingai jaučiasi prarasta kokybė ties tai epizodais, kuriuos paskubomis ir greitai paskelbėte >.< Labai šaunu, kad verčiate tokį puikų darbą, bet turėkite pagarbos tiek sau, tiek žiūrovui
Laukiu nesulaukiu paskutinės serijos ^^

Na va pagaliau nors vienas žmogus išdyrbo mano darba. O jau net pradėjau galvot, kad tikrai gerai verčiu.Na tai buvo mano pirmasis anime, labai greitas vertimas, bet prie sekančio stengsiuosi, versti lėčiau ir pagerinti kokybę.

Serija 24
Spoileris:
Dar 2 liko...
Paskutinį kartą taisė Abalys : 2010-09-16, 22:12

Serija 25
Spoileris:

Paskutinė 26 Serija
Spoileris:
Vertė: Shinigami
Antrasis vertėjas: Bastard
Redaktorė\Taimingas (9 EP): Mikuru
Antrasis Redaktorius: Idechi
Karaoke(26EP)\Taimingas: Abalys
Pagaliau...

O dabar, sulaukit FullPack'o...![]()

Hell yeah time for next anime ^_^
Geras anime vertas dėmesio.

Pagaliau jau galima visas Claymore serijas parsisiųsti viename torrent'e.
Spoileris:
Tik norėčiau atsiprašyti vieno dalykėlio... Mes žadėjom, kad prieš įkeldami Claymore pack į internetą, mes jį būtinai ištaisysim, visas paliktas klaideles. Bet deja... komanda mirė dar prieš viską ištaisant, todėl šis fullpack nėra pilnai ištaisytas. Labai atsiprašau dėl to...
P.S Dar norėčiau pranešti, kad vasara žadu "išsriebti" visa privirtą košę.
T.Y. Baigti versti visus mano komandos nepabaigtus anime. Ir todėl aš ieškau redaktoriaus, kuris man padėtu per vasarą išversti visus šiuos anime.
Nebaigtas anime sąrašas:
Aki sora ~Yume no naka~ (1/2)
Sora no otoshimono (12/13)
Sora no otoshimono forte (6/12)
Shinrei tantei yakumo (3/13)
Togainu no chi (4/13)
MM! (5/12)
Su manim susisiekti galite per skype: kosmaras19

Laiko tikrai turėtu būtiBet negarantuoju, kad norai neišblės... Bet šiaip, Sora No Otoshimono jau dabar galėčiau užbaigti versti, nes tik 1 ep liko. Tas pats ir su Aki Sora ~Yume no naka~. Tai reiškia, kad vasarai liktu tik 4 anime iš kurių 2 jau yra 50% išversti. Daugiau darbo man rodos lauktu redaktoriaus, negu manęs... :/
Mėgstami