Na, ką. Atėjo ir man laikas atsiliepimą parašyt. Tik tiek, kad jis nebus ilgas.
Viskas buvo tikrai nuostabu ir tikrai žymiai geriau nei praeiti renginiai. Kostiumų buvo tikrai įspūdingų ir visada turėjai kur akis paganyti. Kas labiausiai prajuokino, tai kaip priėjau prie vilkės nusifotkinti, o ji pasisuko ir sako "Tabeko? Aš tave pažįstu" xDD Buvo smagu vaikytis Jack'ą bei katinėlį. Sušunki "paskui Jack'ą" ir visas mūsų cosband'as bėga paskui jį xD Galiausiai užspeitėm į kampą ir pasilinksminom, taip sakant. JinHwa was something above awesomeness. Jų pasirodymą mačiau tris kartus ir visus tuos tris kartus miriau iš laimės. Taip labai patiko. Kažkas minėjo, kad sinchrono nelabai buvo, bet nepasakyčiau, kad jau labai prastai viskas atrodė. Kiek buvo, tiek pakako. Tad pirmą vietą nunešė tikrai ne šiaip sau. Ech, gaila, kad kai kurie tikrai įspūdingi kostiumai liko visiškai neapdovanoti, o kiti gavo po net kelis apdovanojimus. Apie karaokės garsą išvis nekalbu, šitoj srity dar yra kur tobulėt, no offence. Anyway, buvo labai smagu, kad visi buvo draugiški ir su visais galima buvo bendraut, tarsi jau seniai būtumėm draugai. Hug'inai ką norėjai ir niekas nepyko. O taip, smagu buvo eiti gatve per pertrauką ir būti sustabdomam praeivių vien tam, kad tave nufotkintų. Kažkokie turistai pleškino prie makdo xD Vedėjai buvo puikūs, suprato dalyvių nerimą ir šiaip aiškiai jautėsi palaikymas iš jų pusės. Lenkiu žemai galvą prieš jus. Pati nefotkinau, nes fotiko nepasiėmiau, tad nuliūdinsiu, fotkių neturiu. Bet tariu labai didelį ačiū visiems, kurie pasirašė ant mano lentelės su vardu (kitos pusės).
JŪS NEREALŪS!
With lots of love,
Tabė ir BLACKOUT.
Mėgstami