Nr9 labiausiai prajuokinęs![]()

Nr9 labiausiai prajuokinęs![]()
Objektyvi realybė - tai paistalai, kurių atsiradimą sukelia alkoholio trūkumas kraujyje.

Kažkaip 6-tasis numeris labiausiai prie širdies buvo. Patiko tie prirašymai šonuose, mintis nebloga ir šiaip tekstas malonus akiai. Nei per daug, nei per mažai. Aš už šeštąjį darbelį.

1st place goe's for nr7, vienas originalesniu ir linksmesniu2nd - to nr4, orginaliai padarytas,tik deja skandalai taip uzkniso kad nebesinori net skaityt tokiomis temomis,sorry 3rd - to nr1 and nr2, papraastos,bet smagios istorijos
Dauguma darbu pasigedau paskutinio manga paveikslelio aprasymo(nr4 ir nr 11 tik panaudojo),sauniai sumaste kas panaudojo jaustukus uz kadro,lb pagyvino istorijas,visi gerai pasistenget
sudejus visus darbus i viena,just masterpiece
![]()
Heh turbut mano bus paskutinis balsas... man labiausiai patiko... 3, 7, 11. Bet atiduosiu balsa 11 xD pakankamai juokingai "teismas nusprende kad jus kalta" "Bet paziurek kaip jis tiesia i mane rankas". Zinoma respect tiems kas pakeite zurnalo Q-teen... virselius...

Balsavimas baigtas, didžiausi sveikinimai su neginčijama pergale atitenka Shary ir "Pensijų grobiko" istorijai
Pirmame poste prirašiau darbų autorius, nes kai balsavimas baigtas daugiau anonimiškumas nereikalingas.
Taip pat pridėjau nuorodą į tą mangos chapterį iš kurio paimta ši ištrauka.
Ačiū visiems už aktyvų dalyvavimą![]()

Sveikinimai Shary... vėlgi![]()
Muahahaha...linksmas konkursas buvo. Tikiuosi bus pratęsimas?![]()
Smagus buvo žaidimas. Sveikinimai Shary![]()

Sveikinu Shary!!jup galetumem ir pakartot ^ ^
Mėgstami