Bijojau, kad cia bus dar vienas muilas, su seksu ar be jo. Bet taip nebuvo, bet ir gerai labai jau mane muilas nervina. Arkinis pateikimas atrodo puikus suprantant kiek mazai gali nulemti ivairios smulkio detales - atrodo mizerinis pasirinkimas, bet kiek nulemia ;] Tikras drugelio efektas! O beto jei vienu atveju butume gave viena gera ar ne visai (kaip kad buna su muilais; tuo labiau 4 serijas istempus i 11-13 ar 24-26 tikrai vaizdelis butu nekoks) istorija, tai dabar gavome kelias puikias istorijas! Morishimos arka man, priesingai nei Killerbee, neitin patiko (kates karaliauja sunys valkatauja! ;]), tad jokio nusivaziavimo nepamaciau - priesingai animas pasieke puikias apsukas lyg galo (man labiausia patiko Nanasaki arkas). Prasciau nebent atrode paskutine TV arka (dar gi turetu but viena arka, kai pasirodys DVD), bet cia galima suversti viska jos apimciai.
Puikus romantikos ir gyvenimiskumo derinys, savotiskai primenantis Hatsukoi Limited (abu be muilo, abu sukele panasias emocijas), vertas tikrai nemaziau nei 10-/10 = 5/5. Muilo gerbejams bus neskanus - skystu putu cia ner.

Atsakyti cituojant

(nors endingas, kuris buvo, irgi patiko)

Muilo gerbėjams nepatiks ne dėl to, kad putų nėr, o dėl to, kad romantikos nėr.

Mėgstami