Paremti dabar Šiam mėnesiui reiktų: 20 EUR, gauta: 0 EUR (0%)

Žiūrėti balsavimo rezultatus: Amagami SS įvertinimas

Balsavo
28. Jūs negalite čia balsuoti
  • 5

16 57.14%
  • 4

6 21.43%
  • 3

5 17.86%
  • 2

0 0%
  • 1

1 3.57%
Puslapis 2 iš 2 PirmasPirmas 12
Rezultatai 17 iki 31 iš 31

Gija: Amagami SS

Busiu kosmonautas
    Ozis avataras
    Įstojimo data
    2005 05 01
    Vietovė
    Jūsų kopūstuose
    Įrašai
    512
    Padėkos
    110
    Dėkojo 66 kart 34 žinutėse
    Tinklaraščio įrašai
    1
    Reputacija
    16
    Bijojau, kad cia bus dar vienas muilas, su seksu ar be jo. Bet taip nebuvo, bet ir gerai labai jau mane muilas nervina. Arkinis pateikimas atrodo puikus suprantant kiek mazai gali nulemti ivairios smulkio detales - atrodo mizerinis pasirinkimas, bet kiek nulemia ;] Tikras drugelio efektas! O beto jei vienu atveju butume gave viena gera ar ne visai (kaip kad buna su muilais; tuo labiau 4 serijas istempus i 11-13 ar 24-26 tikrai vaizdelis butu nekoks) istorija, tai dabar gavome kelias puikias istorijas! Morishimos arka man, priesingai nei Killerbee, neitin patiko (kates karaliauja sunys valkatauja! ;]), tad jokio nusivaziavimo nepamaciau - priesingai animas pasieke puikias apsukas lyg galo (man labiausia patiko Nanasaki arkas). Prasciau nebent atrode paskutine TV arka (dar gi turetu but viena arka, kai pasirodys DVD), bet cia galima suversti viska jos apimciai.
    Puikus romantikos ir gyvenimiskumo derinys, savotiskai primenantis Hatsukoi Limited (abu be muilo, abu sukele panasias emocijas), vertas tikrai nemaziau nei 10-/10 = 5/5. Muilo gerbejams bus neskanus - skystu putu cia ner.

Anime FreaK, che che che
    ciombiukas avataras
    Įstojimo data
    2009 09 18
    Vietovė
    Kėdainiai
    Įrašai
    632
    Padėkos
    63
    Dėkojo 74 kart 61 žinutėse
    Reputacija
    10
    Manšitas anime, taipogi kaip ir ankščiau kalbėjusiems, iš pradžių pasirodė kaip banali meilės istorija, bet pažiūrėjus ilgiau pradėjo patikti ir net labai. Turbūt geriausia arka buvo Nanasaki, įdomiausia pasirodė. Kas dar patiko tai piešimas, tikrai labai geras. Įvertinau šį anime 5/5, bet neprisimenu kodėl, turbūt labai sužavėjo.

Anime-Planet.com - anime | manga | reviews

Beautiful Lies
    dfsafsaf avataras
    Įstojimo data
    2010 05 13
    Vietovė
    Kaunas
    Įrašai
    279
    Padėkos
    40
    Dėkojo 50 kart 42 žinutėse
    Reputacija
    5
    Anime gan patiko, bet kai kuriose arkose toks jausmas jog viskas vyko per greit ar nepilnai ispletota, seip anime pasirode vidutinis, nes vienos arkos geresne uz kitas ir nepalaike to vientiso gerumo, tai mano nuomone tvirti 6 balai. Labiausiai patiko tai Morishimos arka ir 2 vietoj Nanasaki ir Tsukasos arkos, o tos jos vaikystes drauges arka tai prasciausia pasirode.
    Nors ziurejau game endingu variantus, tai nebuvo taip, kad visos anime arkos baigtusi best end, o gaila, labai butu idomu man paziuret Tsukasos arka pagal best ending (nors endingas, kuris buvo, irgi patiko)

Iškrypęs dėdulė

Killerbee avataras
    Įstojimo data
    2006 12 11
    Vietovė
    Vilnius
    Įrašai
    2.226
    Padėkos
    33
    Dėkojo 365 kart 156 žinutėse
    Reputacija
    63
    Citata Autorius Ozis Žiūrėti skelbimus
    Arkinis pateikimas atrodo puikus suprantant kiek mazai gali nulemti ivairios smulkio detales - atrodo mizerinis pasirinkimas, bet kiek nulemia ;] Tikras drugelio efektas!
    Nu nerealiai smulki detalė. Va žmona kitą pasirinkčiau....tai gi mizeris......
    O beto jei vienu atveju butume gave viena gera ar ne visai (kaip kad buna su muilais; tuo labiau 4 serijas istempus i 11-13 ar 24-26 tikrai vaizdelis butu nekoks) istorija, tai dabar gavome kelias puikias istorijas!
    Teisingai, toks romantikos fast food. Nei maistinga nei sveika, bet greitai ir skrandis apgautas.
    Morishimos arka man, priesingai nei Killerbee, neitin patiko (kates karaliauja sunys valkatauja! ;]), tad jokio nusivaziavimo nepamaciau - priesingai animas pasieke puikias apsukas lyg galo (man labiausia patiko Nanasaki arkas).
    Pirma arka dar kažkiek panašėjo į romantiką. Veliau viskas tik darėsi tik nepadoriau, kvailiau ir juokingiau. Morishima bus tarp 2010 miss'ių. Aš labai pasistengsiu. Ruoškis.
    Prasciau nebent atrode paskutine TV arka (dar gi turetu but viena arka, kai pasirodys DVD), bet cia galima suversti viska jos apimciai.
    Puikus romantikos ir gyvenimiskumo derinys, savotiskai primenantis Hatsukoi Limited (abu be muilo, abu sukele panasias emocijas), vertas tikrai nemaziau nei 10-/10 = 5/5. Muilo gerbejams bus neskanus - skystu putu cia ner.
    Hatsukoi Limited geriau, ten arkų nebuvo. Muilo gerbėjams nepatiks ne dėl to, kad putų nėr, o dėl to, kad romantikos nėr.
    Pasakykim griezta NE! spoileriams.

Busiu kosmonautas
    Ozis avataras
    Įstojimo data
    2005 05 01
    Vietovė
    Jūsų kopūstuose
    Įrašai
    512
    Padėkos
    110
    Tinklaraščio įrašai
    1
    Reputacija
    16
    Citata Autorius Killerbee Žiūrėti skelbimus
    Nu nerealiai smulki detalė. Va žmona kitą pasirinkčiau....tai gi mizeris......
    Tai prie zmonos pasirinkimo atvesdavo kiti pasirinkimai
    Pvz. nutarei padaryti shortcut'a eidamas i mokykla ir jau doggy style prie tvoros.

Teisingai, toks romantikos fast food. Nei maistinga nei sveika, bet greitai ir skrandis apgautas.
    Valanda vieno ryzio negrausi

Pirma arka dar kažkiek panašėjo į romantiką. Veliau viskas tik darėsi tik nepadoriau, kvailiau ir juokingiau. Morishima bus tarp 2010 miss'ių. Aš labai pasistengsiu. Ruoškis.

Hatsukoi Limited geriau, ten arkų nebuvo. Muilo gerbėjams nepatiks ne dėl to, kad putų nėr, o dėl to, kad romantikos nėr.
    Kiekvienas romantika suvokia savaip. "Tikrai" romantikai Morishima buvo siek tiek per saldi, kaip ir Ayatsuji buvo siek tiek per karti. Kitaip sakant, jei nori kazkiek kartu pasakyti "dere", tai pries tai dar reikia siek tiek pasakyti ir "tsun". Cia kaip ir ing su jang
    O Morishima veikiausiai yra verta vietos tarp missiu. Nors siaip apklausose nedaug pries ja pirmauja Tsukasa. Na, o Nanasaki lai lieka megstama mums, turintiems teisinga skoni

Hatsukoi Limited man pasirode siek tiek vaikiskesnis/naivesnis, nors ir Amagami SS kazko brandesnio (Nodame Cantabile? Spice and Wolf?) nebuvo.

Gera romantika kaip geras sokoladas - neturi buti nei per karti (tsun-tsun), nei per saldi (dere-dere). Sokoladas pagal apibrezima nera skystas, o ir dantu nesinoretu nusilauzt.

Iškrypęs dėdulė

Killerbee avataras
    Įstojimo data
    2006 12 11
    Vietovė
    Vilnius
    Įrašai
    2.226
    Padėkos
    33
    Reputacija
    63
    Tai prie zmonos pasirinkimo atvesdavo kiti pasirinkimai
    Pvz. nutarei padaryti shortcut'a eidamas i mokykla ir jau doggy style prie tvoros.
    Čia buvo irgi pvz. Nori pasakyt, kad berniukas susižavėjo stora merga kuri net pro skylę pralįsti nesugeba? Anyway, jokio drugio efekto čia nėra, nes arkos per daug stipriai skiriasi.
    Valanda vieno ryzio negrausi
    Kažkaip nepadoriai tu čia mergaites nuvertinai....
    Kiekvienas romantika suvokia savaip. "Tikrai" romantikai Morishima buvo siek tiek per saldi, kaip ir Ayatsuji buvo siek tiek per karti. Kitaip sakant, jei nori kazkiek kartu pasakyti "dere", tai pries tai dar reikia siek tiek pasakyti ir "tsun". Cia kaip ir ing su jang
    Čia Morishima per saldi? Gyvenimu besidžiaugianti, bent truputi originalaus charakterio mergaitė ir berniukas ten dar išlaiko balansą tarp pošlumo ir meilės. Va kituose aš tikrai tik Yosuga no Sora be sekso mačiau. Man tai yra ne +.
    O Morishima veikiausiai yra verta vietos tarp missiu. Nors siaip apklausose nedaug pries ja pirmauja Tsukasa. Na, o Nanasaki lai lieka megstama mums, turintiems teisinga skoni
    Pavydžiu teisingo skonio turėtojams. Tsukasa visai nieko, bet per daug pilkos išvaizdos ir per mažai evil.
    Sokoladas pagal apibrezima nera skystas, o ir dantu nesinoretu nusilauzt.
    Šokoladas būna visoks, net ir karštas.

Anime FreaK, che che che
    ciombiukas avataras
    Įstojimo data
    2009 09 18
    Vietovė
    Kėdainiai
    Įrašai
    632
    Padėkos
    63
    Dėkojo 74 kart 61 žinutėse
    Reputacija
    10
    Tikrai pasistenk kad būtų, nes manau už ją tada ir balsuosiu.

Anime-Planet.com - anime | manga | reviews

Rimtas forumo narys
    Perla avataras
    Įstojimo data
    2010 04 06
    Vietovė
    Šiauliai
    Įrašai
    151
    Padėkos
    100
    Dėkojo 56 kart 39 žinutėse
    Reputacija
    6
    Man pernelyg gal ir neįsiminė, bet patiko. Duodu 4/5 arba 8/10

Busiu kosmonautas
    Ozis avataras
    Įstojimo data
    2005 05 01
    Vietovė
    Jūsų kopūstuose
    Įrašai
    512
    Padėkos
    110
    Tinklaraščio įrašai
    1
    Reputacija
    16
    Čia buvo irgi pvz. Nori pasakyt, kad berniukas susižavėjo stora merga kuri net pro skylę pralįsti nesugeba? Anyway, jokio drugio efekto čia nėra, nes arkos per daug stipriai skiriasi.
    Nu jei Rihoko Sakurai geras zmogus, tai nieko blogo jei jos kiek daugiau nei kitu
    Nu jei iskaityti paskutini arka tai galima butu gincytis, kad persiklojimu tiesiog nerode. Tas pats veikiausiai ir zaidime pagal kuri animas padarytas - pradziai kirkini visas, paskui pasirenki konkreciau. Drugio efektas gavosi autoriams netyciom, tad nieko keisto, kad jis nera akcentuotas, bet esme tai ta pati - small decision, big result.

Čia Morishima per saldi? Gyvenimu besidžiaugianti, bent truputi originalaus charakterio mergaitė ir berniukas ten dar išlaiko balansą tarp pošlumo ir meilės. Va kituose aš tikrai tik Yosuga no Sora be sekso mačiau. Man tai yra ne +.
    Nezinau net ka sakyti del Yosuga no Sora, nes standartiniu stiliumi teistveriau vieninteli epizoda (ar gal dar antro kazkiek buvau uzgriebes) - perspektyvu neisvydes... Sitas tuo tarpu uzkabino beveik iskarto.
    Nors gal jei ziureti i kiekviena arka atskirai neziurint kiek pagrindinio personazo charakteris buvo atsiskleides kitose arkose, tai gal kiek ir nekoks vaizdelis. Bet poslumo bent po truputi buvo ir kitose arkose - buvo gi dar viena kinky kissing scena, ciuptuvai, maudymukai ir tvoros incidentas (nors paskutiniai du kiek skystesni).

Iškrypęs dėdulė

Killerbee avataras
    Įstojimo data
    2006 12 11
    Vietovė
    Vilnius
    Įrašai
    2.226
    Padėkos
    33
    Reputacija
    63
    Nu jei Rihoko Sakurai geras zmogus, tai nieko blogo jei jos kiek daugiau nei kitu
    Matyt nepakankamai geras, nes rezultatas tas prasčiausias buvo.
    Tas pats veikiausiai ir zaidime pagal kuri animas padarytas - pradziai kirkini visas, paskui pasirenki konkreciau. Drugio efektas gavosi autoriams netyciom, tad nieko keisto, kad jis nera akcentuotas, bet esme tai ta pati - small decision, big result.
    Jei būtų kirkines visas tai kiekviena arka būtų haremas. Gal taip būtų ir geriau, bet į 4 epus niekaip netilpų. Čia gi gavosi ne driugio efektas, o revolverio. Užtaisom mergaitę - išaunam. Gilzę ištraukiam ir išmetam. Sekanti....
    Bet poslumo bent po truputi buvo ir kitose arkose - buvo gi dar viena kinky kissing scena, ciuptuvai, maudymukai ir tvoros incidentas (nors paskutiniai du kiek skystesni).
    Buvo, bet ne visur vienodai. Va tie crazy bučinukai man labai patiko, ne standartas. Ir visai nepošli....

Šeip šis anime turi vieną pliusą. Haremuose visada būna nepatenkintu herojaus pasirinkimu. Dabar gi visi patenkinti, tik dėdė Killerbee kaip visada ne.

Naujokas Gramhus avataras
    Įstojimo data
    2011 02 28
    Vietovė
    Vilnius
    Įrašai
    5
    Padėkos
    0
    Dėkojo 0 kart 0 žinutėse
    Reputacija
    0
    Siandien baigiau ziuret, tai labai patiko. Veikejai fun, mergytes mielos ;p
    Toks ,,arcinis" stilius manau tinka visual novel adaptacijoms, nes kitaip anime nesugebetu pagaut vn esmes ;] ir siaip man jis patinka, noreciau, kad butu placiau naudojamas xD
    Antra ir ketvirta arcos tikrai galejo buti idomesnes, del neorginalumo po ju biski kartu buwo.
    Bet kitos 5 arcos leidzia man i tai beveik nekrept demesio.
    Ypac patiko Harukos arca, ji apskritai tokia meiluuute ;3 manau istorija buvo geriausiai ispildyta, also pagr. veikejas patyre didziausiai charakterio augima, mano nuomone ;]
    Ayatsuji arca nustebino, tikrai idomi buvo, as galvojau, kad ta mergyte keista, nu bet ne ant tiek ;p vertinciau lygiai su Harukos ;]
    Rihokos istorija man patika, ta mergyte ziauriai juokinga xD gaila tik del pabaigos buvo ._.
    Apie Sae nelabai ka galiu pasakyt, ispildyta gerai.... Ji tiesiog tobula shy girl xD
    Na o Risa tai buvo labai malonus siurprisas, as uz tokias kaip ji ;p nelabai aisku jos veiksmai patiko, bet suprantu ja, veliau kaip ir istaise klaidas ;p galejo siaip duot jai bent dvi serijas ._.

5, nes negaliu duot 4.5 xD

Beje, gal kas nors panasaus ka nors galetu pasiulyt?
    Paskutinį kartą taisė Gramhus : 2011-02-28, 21:16

Naujokas Ernissan avataras
    Įstojimo data
    2010 06 05
    Vietovė
    UK
    Įrašai
    26
    Padėkos
    1
    Dėkojo 0 kart 0 žinutėse
    Reputacija
    0
    anime tikrai saunus vertas demesio merginos saunios ir kiekviena skirtinga, be to turi savo kelia vaikinas irgi neblogas sio anime veikejas nera durnas kaip kitu katriems reikia kartoti viena karta pasakai ir viskas aisku, skirtingose istorijose pasireiskia skirtingai ir tikrai protingai pasielgia na ka pasakysiu lengvas ir saunus anime apie mokykla ir kaip gimsta tikra meile jai kam tai patinka tai patariu paziureti tikrai nenusiviltumete beje jai kas galite parekomenduoti ka nors panasaus labai prasau parasykite man aciu
    Paskutinį kartą taisė Killerbee : 2011-03-03, 16:59 Priežastis: katinai nėra skyrobos ženklai

As the psycho himself
    After avataras
    Įstojimo data
    2009 07 15
    Vietovė
    (:
    Įrašai
    269
    Padėkos
    34
    Dėkojo 143 kart 82 žinutėse
    Reputacija
    10
    Tikrai patiko man sitas,vakarais neblogai paziuret Duociau muset 4/5

Nusipelnes Kazuya avataras
    Įstojimo data
    2011 04 03
    Vietovė
    Dublinas-Tokyo
    Įrašai
    13
    Padėkos
    3
    Dėkojo 1 kart 1 žinutėje
    Reputacija
    0
    Amazing... Geras siulau po kiekviena epa ziuret, nes tai tikrai jus itrauks, nes jei ziuresit tik po 4 epus, tai net neapsimoka ziuret ;] O taip tai 5/5 ;] Man labai patiko ;]

Iškrypęs dėdulė

Killerbee avataras
    Įstojimo data
    2006 12 11
    Vietovė
    Vilnius
    Įrašai
    2.226
    Padėkos
    33
    Reputacija
    63
    Pažiūrėjau antrą sezoną. Kaip ir maniau, tas pats š.... Greitai prabėgo per tas pačias mergas ir viskas. Tas "greitai" man kaip tik ir patiko, o dar 12 serija.... Balą pakelsiu iki 7.

Puslapis 2 iš 2 PirmasPirmas 12

Lankytojai forumą randa ieškodami:

amagami ss

amagami anime

romantiniai anime

amagami

i cameanime piesiniaifilmai apie vilka mergina pamilusi vilka8anime zonaAmagami-SSanime romantiniaiamagami ss anime zonaamagami ss ltamagami ss 14meiles sukuryje serija 1eto ano sonoamagami ss anime infoper kur butu galima paziuret seksaromantiniai anime koki ziuretiamagami ss anime ostsunys valkatauja kates karaliaujaamagami ss 15youtube pripusti mergasanime kaip zymeti per facebookamagami lt
SEO Blog

Šios gijos žymos

Mėgstami

Rašymo leidimai

• Jūs negalite rašyti naujas gijas
  • Jūs negalite rašyti atsakymus
  • Jūs negalite prisegti failų priedus
  • Jūs negalite keisti savo žinutes
  •