Taisyklėse rasoma kad negalima
Taisyklėse rasoma kad negalima
HELP! as nezinau ka padaryti kad vaizdelis butu 300 MG... nes tokio dydzio reikalauja ta performatavimo programike.. nu ta per kuria jus siulot ikelti video .... bet jai vaizdeli as pamazinsiu .. nu performatuosiu.. tai jis bus isviso prastos kokybes...... ar as kazka maisau .... nes mano vaidelio dydis 990 MG.. o reikia sumazinti iki 300 MG...![]()
yomi_yomi, visu pirma cia ne chat'as. tad lauk ispejimu del zinuciu kiekio. Del video kodavimo ir spaudimo, tau reikia AMV forumo skyriuje ieskoti straipsni apie tai. as rasiau kaip viska padaryti.
anime4ever, jeigu rasei man, tai del tu skerdyniu pasiteirauk su organizatoriais. butu puiku jeigu pas tave klipas jau pabaigtas ir kad jei ka, turetum laika istaisyt viska.
Heh nespėjau vis delto ,nors ir kokiom 4-5 val. liko darbo ,bet deadline šiandien i am lost...Na o visiems kitiems linkiu sekmės amv konkurse
...
Jo aš irgi pirkau po 37 lt nes anksčiau nesigavo, per ta savo amv kuri iki šiol negaliu dadaryt ,kuris mane jau užp... o tiksliau mano kompas užp.... nes perkaista taip kad neimanoma dirbt ka galima padaryt per pora valandų jis paverčia i 10val.beja ačiu Wishmaster už palaikima stenagiausi bet neišėjo su tuo amv ,shith hapens kaip sakoma. Mano amv dabar tik pasirodys yuotube...Trance megėjams turėtu patikt... Ir dar karta sekmės konkurse.
Jo, irgi problemos su kompu, tai ka padariau galeciau tikrai greiciau padaryt, na ir solidziau gal iseitu, nu bet kas gavos, tas gavos. As vis tiek patenkintas, kad per toki trumpa laika sukuriau kazka neblogo, visai fun isejobet tai kompas kaip nervino ir nervina dar, nesuprantu kaip isvis kazka sugebejau sukurt ;D
neO tas MEP'as bus per nowJapan?
Na ka padariau ta amv visgi, dabar nežinau uploadint ji ar ne, heh fuck*** kompasreikia jau ji keist...
Bookmarks