man labai skanus japoniski koldunai su darzovemis !!tokiu skaniu koldunu nesu gyvenime valgiusi!!
![]()

man labai skanus japoniski koldunai su darzovemis !!tokiu skaniu koldunu nesu gyvenime valgiusi!!
![]()
Mano manymu TIKRA Japonišką maistą galima paragauti tik kokiam nors Japonijos kaimelį arba pas normalią šeimininkę. Kad ir tie patys cepelinai kavineje yra šlykštūs, jei esi bent kada naminius valgęs. Tai tas pats ir čia. Niekados nevalgiau sushi ir kitų joponiškų patiekalų kavinėse, tik pati gaminu. Mane labiau žavi gaminimo procesas nei rezultatas![]()

ragavau tik sushi ir lygtai keptos vistienos japonu restorane..skanu![]()
Susi tai nepatinka man... O gal kas zinot kaip ramen pasidaryt?

nusiperki mivinos sausos sriubos ir suvalgai su lazdelemD bent jau man panasiausias skonis i pakelinius ramenus

Pats vakar suši dariaus... Niam niam, savaitgalį bendysiu ramen daryt, bet niekaip nerandu tų makaronų. Šiaip kiek paskaičiau nedaug kam patinka suši. Why? Negi perdaug neįprastas maistas? Vasabi prisikrauni ir viskas puiku.![]()

Is japonisku valgau tik sushi ir tai pati gaminu, kaip kaskas minejo Mane labiau zavi gaminimo procesas nei rezultatas, bet vistiek labai skanu![]()

suši esu valgius pas draugę, jos mama darė (žinau aišku, kad ten iki suši toli kaip ežiukui į mėnulį, nes krevetės konservuotos buvo, o lašiša sūdyta : DD) tai man nerealiai patiko.
planuoju kada pasidaryt pati, bet kai tėvai tam neitin pritaria ("pati prisidarysi, pati ir valgyk, man ačiū nereik") tai kažkaip vis pritrūksta ryžto : DD
Baikit gal tikro sushi tada nieks nevalgė kad čia taip išpradžių varėt man tai patiko valgyt ir valgyt tą sushi nors ramen geras buvo irgi![]()
Japonu valgis jega!
Mmm.. Sushis.. Mėgstamiausias visų laikų valgis. Mama dažnai per visokias giminių šventes padaro ir suvažiuoja visi pusbroliai, kurie suėda viską.
Bet šiaip dažnai lankausi Gan Bei restorane (nors ten ir kiniškų yra). Ir ten sushis skanesnis, nei mamos darytas.
Mėgstami