[picborder=right]http://loliduo.files.wordpress.com/2010/09/asobi-ni-iku-yo-drama-character-song-cd.jpg?w=300&h=300[/picborder]Šis anime tikras šlamštas, ar bent taip turėtų sakyti kiekvienas save gerbiantis erotikos gerbėjas. Gerai, kad Aramis ne toks
Buvo seniai seniai toks filmas, vadinamas "Katės ir šunys". Ramiai jis ilsėjosi kūrėjų spintose, rinko dulkes, kartais dar parodomas per LNK
Geriau ir būtų spintoje likęs. Bet Japonija nusprendė kitaip. Ir aišku katėms ir šunims (kalėms?) pridėjo papus

Kadangi kojos per trumpos tokius dalykus nešioti, matyt žeme vilkos, tai suteikė dar ilgas kojas ir standų užpakaliuką. Na, ir tai tęsėsi kol iš kačių ir šunų liko tik uodegos ir ausys, tipo tavo tai, dėl ko alpsta jaunieji japonai
Kosminė muilo opera čia niekam tikusi. Kaip ir siužetas. Jis, kaip ir originalumas, slypi kažkur anapus. Kaimynė, vaikystės draugė ir mokytoja super agentės? Aš ne toks kvailas. Kaip ir dar vienas šlepetė - kun. Vėl nė velnio nieko gero nenuveikė. Dar viena štampovkė
Klausite ar verta žiūrėti šį anime? Atsakymas vienas - tik jei esi pradedantis erotikos mėgėjas, dar nematęs nieko rimtesnio. Arba prisiekęs šio žanro gerbėjas, toks kaip aš, ištvėręs Queen blade

Visi kiti geriau žiūrėkit
Isekai no Seikishi Monogatari, patvirtintą KillerBee kokybės ženklu

Jis nepelnytai užmirštas tokių kaip šis papų ieškančios auditorijos šedevrų viršūnės dėka.
Tie, kurie vis dėl to prisiruoš žiūrėti, tikėkitės super hyper over sized breasts, gražių užpakaliukų, kačių ir šunų ausyčių, uodegyčių, kurios turi po savimi prikabintą mergaitę

Na, dar ir androidė katė buvo

Vis dėl to, kas mane kiek pralinksmino, ir suteikė galimybę parašyti jam net 4/5, buvo androidai padėjėjai. Jie tokie mieli, paveikė net mane.

O papai čia netiko... Kaip ir lytinių santykių akcentavimas. Mat katei prasidėjo ruja

Vargšas akiniukas.
REZIUMĖ:
Kai neturit ką veikti vienišais ir tamsiais žiemos vakarais, ir matėt Isekai no Seikishi Monogatari, bei dar keletą ecchi, Bee kolekcijoje įvertintų 8+, galite žiūrėti. Tada suprasite, ką norėjau pasakyti. O šiaip, geriau tamsią naktį išeiti laukan Šiauliuose dryžuotą treningą apsivilkus ir ką nors pašaukti žydru
Mažiau laiko sugaišite
O, jis dar turės OAV? Tikriausiai teks primokėti, kad žiūrėčiau

Arba visa mano ecchi kolekcija turėtų išgaruoti
P.S. Amidau, negi dar taip iki pabaigos neperžiūrėjai? Aprašymas nebaigtas. Mokslai matyt
Mėgstami