4 episode - what a fail.. recap this early in the series. #$@% this...![]()

4 episode - what a fail.. recap this early in the series. #$@% this...![]()

Laukiamiausias savaitės anime, ir šitaip sužlugdyta atomazga![]()

Manau čia financinės problemos kaltos... buvo vaizdų tokių ne i temą istemptų. Nors iš Madhouse to nesitikejau![]()
Norėjau rašyt, kad tiesiai turbūt į fave anime sąrašą keliaus šis anime, nes buvo kurį laiką lauktas (mangos piešimas kažkaip nelipo), jau ir šiaip pirmi du epizodai kieti pasirodė, plius mėgiama tematika, bet permetus komentarus šiek tiek suabejojau, laugh. Reikia pasivyti, bet šiaip net nenoriu galvot, kad kas sugadins istoriją, nes man istorija tik palaiko įdomumą, kadangi veikėjai... Nu nelabai išsiskirantys iš stereotipinių, na nebent tas storas, kažkaip keista išvaizda kaip anime veikėjui, kuris su pagridiniais laksto.

Neskaityk komentaru...Man tie flachbackai, ketvirtoje serijoje nelabai ir sutrugde...gal vel ta pati ziureti neidomu...bet istorija buvo galima girdeti is veikejo pozicijos jei gerai atsimenu todel nelabai ka ir praradau...taigi delto neverta gadinti savo nuomones apie pati anime. Taigi sis anime man vienas is favoritu.
“I reject your reality and substitute it for my own.”
www.facebook.com/DenisO.art.
uzkabino kazkuom, patiko Saeko charakteris. irgi toks laukemesnis anime buvo, ziuresim ka toliau rodys.
Na anime vienas laukiamiausiu ir turiu pasakyt nenuvyle ,tik visu pirma - nesuprantu kuo kazkam gali Saya patikt ,toks jausmas kad jai pastoviai pms (dull),antra - biski logikos nebuvo kad visi tapdavo zombiais ,kai jiems iskasdavo beveik iskart bet Hisashi dar ilgai begiojo ir kovesi su zombiais ,zodziu sudramatinta versija :-/
Mano nuomonė: eilinis siaubekas apie zombius.
'' - How have you died?
- I just saw big yellow eyes, there, by the sink...''

Jei tu siaubiaku apie zombius butu daug, tai gal ir butu eilinis
Mėgstami