Man tai lb patikovienas is geriausiu mano matytu anime
![]()
5
4
3
2
1
Man tai lb patikovienas is geriausiu mano matytu anime
![]()

kaj katik pabajgiau ziuret ash apie si anime galvojau ir galvojau ir lb norejau dar, o dbr man shis anime yra ir viskas![]()
kokie prisiminimai apie FMA... net verkt norisi T.T .... labai fainas anime.... tai pirmasis anime kuris man labiausiai patiko T.T na bet nieko tik gaila kad buvo 51serija ir movie... galejo ir daugiau sukurt . P.S. Homunculus patys geriausi ypac envy..![]()
![]()
![]()
Man shis ANIME begalo patiko:
Nuostabus story lainas, nepakartojamas siuzetas, daug veiksmo ir nuotykiu ir visai neisplestas.
Shis ANIME man labiausiai is visu patiko, visomis prasmemis.
Filmas irgi puikus tik norejosi tokios tikresnes pabaigos ar dar vieno pratesimo, nes baigesi nei siaip nei taip (galejo(tu) grist namo (kaip manot)).
FMA 4 ever
![]()
Paskutinį kartą taisė Otako : 2007-11-26, 19:09

Labas. Anime nelinksniuojamas daiktavardis.
draugas filma atsiuntes buvo tai taip ir susigundziau paziuret.buvau visus epus parsisiuntus bet kai kompa tvarke istryne...
![]()
Man irgi patiko, tai dabar ieškou ko nors panašaus. Gal galit ką nors pasiūliti?

EoD: FMA zmonem priesingai, nei Naruto patinka del to, kad jis tiesiog turi kai ka daugiau nei elementaru action/drama/shounen ir fantasy mix`a. Deja negaliu pasiulyt nieko tokio nuostabaus kaip sis anime, eh...
Working underground.

Kazkada si anime rode per TV bet ji uzdraude rodyt,atseit vaikams daro bloga itaka ir filmuke yra per daug kraujo....O as taip norejau ji pamatyt![]()

Sitas anime vos ne is geriausiu man matytu anime<---
lb patiko "fullmetal Alchemist"
Bet kai uzdraude rodyt per TV as vos neuzmirsiau sio anime
.... tai db ketinu ziuret !!! Labai noriu ziureti serijas idomu kokia bus pabaiga !
![]()
![]()
Paskutinį kartą taisė nejiten : 2008-01-09, 17:43

Hm.. rekomenduot ka nors panasaus i FMA? nebent galiu pasakyt, kad bleach'e yra i eda be galo panasus veikejas, kuri irgi igarsino paku romi xD O siaip tai toki sunkiai rasi. D.gray-man tik savo stilium panasus bet ne istorija.. manes bent jau neitrauke..
pats pirmas mano matytas anime.:] be galo nuostabus..;]
Mėgstami