Paremti dabar Šiam mėnesiui reiktų: 20 EUR, gauta: 2 EUR (10%)

Žiūrėti balsavimo rezultatus: Fullmetal Alchemist ivertinimas

Balsavo
516. Jūs negalite čia balsuoti
  • 5

427 82.75%
  • 4

60 11.63%
  • 3

18 3.49%
  • 2

1 0.19%
  • 1

10 1.94%
Puslapis 11 iš 15 PirmasPirmas ... 910111213 ... PaskutinisPaskutinis
Rezultatai 161 iki 176 iš 228

Gija: Fullmetal Alchemist

Narys
    Nightwister avataras
    Įstojimo data
    2008 05 27
    Vietovė
    Klaipeda
    Įrašai
    87
    Padėkos
    53
    Dėkojo 24 kart 11 žinutėse
    Reputacija
    5
    geras anime man jis lb patiko, galetu, vel per ji pradet rodyt

Rain Dragon
    Renata avataras
    Įstojimo data
    2008 05 25
    Vietovė
    Narta
    Įrašai
    637
    Padėkos
    276
    Dėkojo 149 kart 94 žinutėse
    Reputacija
    23
    dabar kaitptik ir ziuriu FMA!
    perziurejau kokias 26 serijas ,kuo toliau tuo labiau man patinka *))
    Ačiū fasian ~ // animelist // Last.fm

Narys sakura445 avataras
    Įstojimo data
    2008 05 03
    Vietovė
    Vilniuj
    Įrašai
    61
    Padėkos
    0
    Dėkojo 1 kart 1 žinutėje
    Reputacija
    0

Wink

Jau pažiūrėjau 2 serijas ruošiuosi 3.Labai įdomus anime,o personažai.....puikus!Mano mėgstamiausias yra Edwardas .O jei reikėtu vertinti nuo 1 iki 5 drąsiai sakyčiau 5 ir pats pavadinimas pritraukia(nes man patinka chemija)....tad
    iki einu žiūrėti

d(-_-)b arnazzs ova avataras
    Įstojimo data
    2008 03 03
    Vietovė
    LT
    Įrašai
    40
    Padėkos
    1
    Dėkojo 1 kart 1 žinutėje
    Reputacija
    0
    šitas anime man antras po elfen lied iš geriausiu. istorija labai patiko ypač ta mintis apie vartus tarp tikrojoo ir alchemijos pasaulio. negaliu nepaminėt charakteriu siam anime kiekvienas is ju originalus ir savitas. dar vienas dalykas tai op kuriu ne vieno neprasukau žiurėdamas ypač paskutinis sitas labiausiai patiko. kovu ir veiksmo cia nebuvo per daugiausiai, bet visvien tai geras ir demesio vertas anime. tikrai nesigailiu peržiurėjes visas 51 serija ir filma

Rašytojas
    destiny avataras
    Įstojimo data
    2008 06 20
    Vietovė
    whatever...
    Įrašai
    294
    Padėkos
    0
    Dėkojo 1 kart 1 žinutėje
    Reputacija
    6
    pazejau dar tik 15 seriju, ispradziu zejau wien tik wedamas geru atsiliepimu apie ji o paskui istikruju susidomejau, dar kai kas nzn ce gal tik man wienam bet pradinese serijose buwo wietu kurios man tikrai priware tokio tikro siaubo... nu bet ce gal tik man wienam taip bet tikrai rekomenduoju pazet
    Prasau paspausti CE ,kaskart paspausdami se nuoroda, jus suteiksite man daug dziaugsmo beto jums tai neuzims daugiau kaip 3-4 sekundes. Labai dekui Beje kasdien paspausdmi is naujo suteiksite man dar daugiau dziaugsmo
    ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
    [SIGPIC]http://img8.imageshack.us/my.php?image=31253582.jpg[/SIGPIC]

Deamons Never Die... Sakura69 avataras
    Įstojimo data
    2008 06 12
    Vietovė
    Ten kur niekada niekas nesuras...
    Įrašai
    4
    Padėkos
    0
    Dėkojo 0 kart 0 žinutėse
    Reputacija
    0
    O taj kajp cja pratesimas FMA 2? Negali to buti nu nebent movie. Bet wistiek nesuprantu tos 2 dalies...

Mezzo
    Guest
    Geras. Gera muzika ir istorija. Beja pabaigoje serialo isiklausykit i zodzius. Dainuoja rusiska pionieriska daina

cruel man shigofumii avataras
    Įstojimo data
    2008 07 05
    Vietovė
    factory
    Įrašai
    153
    Padėkos
    1
    Dėkojo 0 kart 0 žinutėse
    Reputacija
    0
    Geras anime ir juokingas ir action jame daug awesome 5 balai.
    Destiny is waiting ,lets move foward to it.

Jėzus
    mariux9998 avataras
    Įstojimo data
    2008 06 20
    Vietovė
    Vilkaviškis
    Įrašai
    578
    Padėkos
    22
    Dėkojo 52 kart 28 žinutėse
    Reputacija
    15
    Viska perziurejau greitai, nes taip idomu buvo... Cia viena karta kai ziurejau, tai nuo kompo neatsitraukiau, isjungiau visokius skype'us ir pan., kad nieks netrukdytu. Pabaiga idomi, na, nemanau, kad filmas ka sugadino. Mano manymu to ir buvo galima tiketis. Op ir Ed visi buvo idomus ir smagus (isskyrus 3 ir 4 ed'us, man tai ten jie be rysio). Ypac patiko... Visi op'ai xD. Tie LNK sau tik bloga pasidare, nes net su ju "dubb'ais" daug ka prikauste prie ekrano, o paskui ta anime uzdraude. LNK netektis, galejo DAAUG uzdirbti. Is viso, nesuprantu, kodel kokie LNK nesugalvojau daugiau anime isigyti ir ju nereikia rodyk nakti, galetu mazdaug vietoj ziniu rodyt Tikrai daug uzsidirbtu, nes daug tu anime fanu yra Lietuvoje, ir nebutinai anime fanai gali ziuret anime (beje, girdejau, kad cia kazkada LNK ruosiasi rodyt Naruto ). Na va, pilnai issisakiau, gal daugiausia off topic, bet bent jau mano nuomone zinosit . Vienu zodziu - Puikus anime 100/10. Jam prilygsta tik Death Note (zinau, kad skirtingu zanru anime lyginti neapsimoka, bet tas prilygimas, tai prikaustymas prie kieno nors ekrano). Tiems kas skaite - aciu. Tiems kas neskaite - visvien aciu, kad bent jau matet visa dideli uzrasa

Don't look ;) I said..
    Dita avataras
    Įstojimo data
    2008 07 24
    Vietovė
    Washington, Forks
    Įrašai
    30
    Padėkos
    0
    Dėkojo 0 kart 0 žinutėse
    Reputacija
    0
    Geras anime, siužetas, įdomiai perteikta alchemija. O ta teorija, pagal kurią yra viskas grindžiama yra labai teisingas, panašus į karmos dėsnį. Dar dabar pas mane harde tupi, gaila ištrint
    Skip Beat

Ima firin mah lazah!!! Exotic Anime Girl avataras
    Įstojimo data
    2008 07 04
    Vietovė
    20 amziuje pirmyn
    Įrašai
    75
    Padėkos
    0
    Dėkojo 1 kart 1 žinutėje
    Reputacija
    0
    man patinka sita anime tik del humoro 9/10 nes cia veiksmas istikruju noretusi deti 10 jeigu nebutu veiksmo

tik tai kas geriausia oathoflove avataras
    Įstojimo data
    2008 08 08
    Vietovė
    po lapais
    Įrašai
    23
    Padėkos
    0
    Dėkojo 0 kart 0 žinutėse
    Reputacija
    0
    nuostabus anime ir ka cia daugiau gali pridurt tiesa sakant nuo fma ir pradejau anime ziuret ,,respect,,

forumo idiotas
    Įstojimo data
    2008 10 30
    Vietovė
    -
    Įrašai
    178
    Padėkos
    0
    Dėkojo 4 kart 3 žinutėse
    Reputacija
    0
    nieko asmenisko, nepatiko, man sis anime ir tiek

San-chan Snabas avataras
    Įstojimo data
    2008 11 12
    Vietovė
    Bala zino kur, jos paklauskit
    Įrašai
    166
    Padėkos
    0
    Dėkojo 0 kart 0 žinutėse
    Reputacija
    0
    Siuo metu ziuriu si anime. Tikrai nepakartojamas Prilygsta net Death Note

Naujokas
    Įstojimo data
    2008 11 27
    Vietovė
    Kaunas
    Įrašai
    20
    Padėkos
    0
    Dėkojo 0 kart 0 žinutėse
    Reputacija
    0
    Nemanau kad skirtingu zanru anime galima ligint vienus su kitais.

Bandziau sita anime ziuret labai labai senai :/ dar turbut nebuvo jis net baigtas leisti, bet paziurejas 1 epizoda meciau, per vaikishkas man jis buvo, Niekaip negalejau patiket kad toki anime gali taip ivertint,todel dar karta bandziau prisiversti ziuret kai rode per lnk, visiska tragedija gavos.Keles serijas praziurejau sukandes dantis.

Jei prikaltu many prie kedes ir lieptu rinktis, ar visa dragon bala praziuret ar sito 20 seriju, manau dragonbala rinkciausi

Negalu daug apie ji sneket vos 5 serijas praziurejas, bet tikrai gyvenime daugiau nebeziuresiu---Visu skoniai skirtingi , nemuskit. Bet sitas anime tikrai ispudingai vaikishkas mano poziuriu.

San-chan Snabas avataras
    Įstojimo data
    2008 11 12
    Vietovė
    Bala zino kur, jos paklauskit
    Įrašai
    166
    Padėkos
    0
    Dėkojo 0 kart 0 žinutėse
    Reputacija
    0
    Na, tu toliau neziurejai, pvz. kai maza mergaite paverte kalbanciu sunim, o po to istaske ant sienos. Ta raudona deme veliau daznai parodo, nes tai Edwardo bene nemaloniausias prisiminimas. O vaizdai, kai nupjauna rankas ar kojas, kraujai visokie... Jau sito anime as tikrai vaikisku nepavadinciau (Beje, kokius tada tu ziuri, jei tau net sis atrodo vaikiskas?)

Puslapis 11 iš 15 PirmasPirmas ... 910111213 ... PaskutinisPaskutinis

Lankytojai forumą randa ieškodami:

fullmetal alchemist

alchemic anime

FMA anime zona

Full Metal Alchemist anime

full metal alchemist animezona

fullmetal alchemist animezona

full metal alchemist

full metal alchemist gerasanimezona.netMetal Alchemistenvy fullmetal alchemistalchemikas filmasfullmetal alchemist fanu puslapisfullmetal alchemist lietuviskai1metalinis alchemikas lt free downloadfull metal alchemist conqueror of shamballa gerasmetalinis alchemikas lietuviskos subMultikas metalo alhemikasis kur parsisiusti FMA su lietuviskais titraisfullmetal alchemist su lietuviškais titraisFMA www.animezona.ltfull metal alchemist pratesimasfullmetal alchemist the movieFullmental Alchemist Anime Zona
SEO Blog

Mėgstami

Rašymo leidimai

• Jūs negalite rašyti naujas gijas
  • Jūs negalite rašyti atsakymus
  • Jūs negalite prisegti failų priedus
  • Jūs negalite keisti savo žinutes
  •