Lengvas anime, jei taip galėčiau pavadint, nei kažkoks verčiantis susimąstyt, šiaip gyvenimiškas, su keistais veikėjais. Neesu išranki, tad jis man persižiūrėjo greitai.

Man asmeniškai visai smagiai žiūrėjosi ir antras sezonas, nors siužetas daugmaž trypčiojo vietoj, bet pamačius pirmą sezoną ir taip buvo aišku, jog intensyvaus įvykių vystymosi net neverta tikėtis, tiesiog ne tas žanras ir ne tuo šis anime varomas. Kitaip nei kai kurių kitų serialų atveju, humoras čia man buvo priimtinas ir kiekviena serija praskaidrindavo nuotaika, tad neturiu kuo skųstis. Ne šedevras, bet asmeniškai Working man pralenkė kai kuriuos kitus to paties žanro anime (pvz., Minami-ke, kurio antrą sezoną vos sugebėjau pabaigt) jei bus trečias sezonas, prigriebsiu ir jį.
No one can restrain me with logic
Yes, I know it`s a pseudo-problemSpoileris:

"Victimizing" ant kiekvieno kampoKaip bebutu antras sezonas buvo tiek pat ir net dar siek tiek labiau nerealus nei pirmasis. Gaila tik nauji veidai uzsibuvo labai neilgai. Bet, oh well, tikrai tures buti ir trecias sezonas.
Killerbee, jei teisingai pamenu, tau yra buve problemu su slice-of-life, kurie netapdavo asaru pakalnemis ar neuzmetydavo pantsu-shotais. O Working siaip viskai tyliai ir paprastai, gal kiek su lengvu sado-mazo polinkiu.

Man su jais jokių problemų. Čia jiems su manim nesiseka.Tyliau ir paprastai galiu ir su žmona namie pabūt, o lengvo sado-mazo darbe užtenka. Anime aš žiūriu nes man įdomu. Dėl ašarų, pantsu, gėjiškų robotų.....čia jau detalės.
P.S. Slice of life irgi visoks būna. Kartais net ir su kažkokia mintimi. Per 1,5 sezono aš čia jos neradau. Gal blogai ieškojau?
Mėgstami