Man labai patiko sytas anime ten mergaite kuri jesko paprasto neistvirkinto berno beto jai nesvarbu kaip jis atrodo galima pasakyt kad ji isimylejo is pirmo zvilgsniu^^
Man labai patiko sytas anime ten mergaite kuri jesko paprasto neistvirkinto berno beto jai nesvarbu kaip jis atrodo galima pasakyt kad ji isimylejo is pirmo zvilgsniu^^

Nu toks perv anime, bet man jis nerealiai patiko. Kaip Yuuku minėjo- įtraukė nuo pat pirmosios serijos. Geras anime, geras, praktiškai jokios dramos, grynas comedy ir ne tiek daug ecchi kaip per kissxsiss, nors turėtų būti atvirkščiai. Na žodžiu patiko XD

B gata H kei anime pasirodė gan nuotaikingas iš aprašymo, tai nusprendžiau pažiūrėt. Aha, pradžia, pana nusprendžia pasmylet su 100 bachurais, įdomu, mane šioje vietoje užkabino. Atsiranda kažkoks bachuriukas, nelabai fainas, tikiuosi nebus pagrindinis veikėjas, nes yra total nerd. Hmm. Keista, vidurys anime, o nieko naujo ir nepamačiau ir nesužinojau (na ok, tik kelios kissu scenos, bet failiškos), tie du sau dar kudakuoja. Kur tie prižadėti 100 sekso partnerių?Opa, animei atsiranda labai labai gražus bachuras iš užsienio, na kažkam pasisekė, nes jis Yamadai pasiūlė draugaut ir būtų užtikrintas mylejimas, yeeey. But nooooooo, ta įsimylėjo į kažkokį geek-one. Na, aišku buvo labai mielų ir juokingų vietelių, bet šis anime kažkiek nuvylė. Padėjau 4 points, nors nžn kodėl. Vertinčiau 3.. ;D
Tikrai tikėjau kažką geresnio. Gal jis kiek pakeltų mano įvertinimą, jei nebūtų tų slepiančių užrašų su demonu.[tik ką kilo tokia idėja.ūūūū.]
Paskutinį kartą taisė Cere : 2010-08-25, 12:50
"Apologizing does not always mean that you are wrong and that the other person is right. It just means that you value your relationship more than your ego."-.connection error

Prajuokino. Tiesiog noriu pastebeti, kad labai dideliam apmaudui (???) "labai labai grazus" lygus "uztikrintam seksui" (nors hipoteze grazi) tik hentajuose, nors kita vertus hentajuose beveik viskas yra lygu "uztikrintam seksui".
P.S. Panaudojau banano smaila, nes man sio smailo gestai tiesiog pasirode nepadoriausi. Gomen.

Paskutinį kartą taisė Cere : 2010-08-25, 12:51
"Apologizing does not always mean that you are wrong and that the other person is right. It just means that you value your relationship more than your ego."-.connection error
Atmetant ten tuos Jūsų pi**** į šalį (yra žodžių, kurių elektroninėje erdvėje geriau nevartoti, keista kad AZ'ete nėra tam filtro kaip kad užsienio forumuose, arba mūsiškis pritaikytas sulaikyti angliškus "šedevrus") priminsiu vieną dalyką - gal iš pradžių seksas ir buvo svarbiausias, bet lygiai nuo trečios serijos tokia įvykių eiga buvo lengvai nuspėjama - paraudimai, rankų susilietimai, pavydai ir t.t., ir pan.
Nors vėlgi, dar vienas netikslumas - jai reikėjo ne "gražuolio", pradinis jos tikslas buvo rasti niekuo neišsiskiriantį vaikiną (geležinė logika - negražus - dar nekaltas, gražus - jau patyręs (kas juokingiausia, kad jau moksleiviai vadovaujasi tokia logika, ką puikiai pašiepia šis anime), ir tai jau suvokiama penkiolikametei).
Pabaiga - kada Japonai ims tokias merginas net ir 2D pasaulyje dalinti tokiems kaip tas "gražuoliukas", hareminiai bei romantiniai anime praras auditoriją (išskyrus retas išimtis), kadangi dabar tūkstančiai už televizoriaus ekranų sukritusių mažiau socialių asmenų varvinančių seilę, dar gali tikėtis, kad ir jiems nuskils (Ir tai sako asmuo, peržiūrėjęs Queen's Blade nuo pradžios iki galo, but well, tiesa vienoda visiems). Štai kur ir visa bėda - ecchi skirtas būtent tokiems asmenims, ne veltui jis toks išskirtinai gerai vertinamas tik tarp asmenų, kurie jau geriau ir giliau pažino anime, nei tarp "pradedančiųjų". Tačiau kažkur erotikos kūrėjai labai apsiskaičiavo, ir ėmė laikyti žiūrovus tikrais idiotais, todėl dabar ecchi turi daugiau trūkumų nei bet kuris kitas žanras. Gal tai ir suabsoliutinimas, tačiau mano mintis tokia - mylėjimasis čia niekada nebuvo svarbiausias. Kiek tokių kadrų ir buvo, tai galima drąsiai nurašyti hormonų audroms - tuo atžvilgiu jis buvo gana gyvenimiškas. Jei vis dėl to ne hentai tikėjotės išvysti 100 partnerių, laikas būtų ir pabusti ir prasikrapštyti akis (aliooo, dabar be DVD rip'o retai kur išvysi nuogą krūtinę arba pantsu, o čia šimtas partnerių anime, kuriame pusę ekrano užėmė cenzūra (aišku, toks siužetas reklaminis triukas, naujas prieskonis, kurio vinis turėjo būti kaip vyšniukas sugebės sužavėti Yamadą, kad ji pamirštų tą šimtinę, kur totaliai nieko naujo neparodyta, be to, 100/12~8 partneriai per seriją tai ne vieno hentai ribas viršytų...). Čia jau kaip Ozis protingai ir siaubingai moksliškai išsireiškė - Tiesiog noriu pastebėti<...> "labai labai gražus" lygus "užtikrintam seksui" tik hentajuose, nors kita vertus hentajuose beveik viskas yra lygu "užtikrintam seksui". Dėl skirtingos grožio sampratos aišku ši aksioma tinkama ne visiems Hentai tipo atstovams, tačiau ji puikiai atspindi dabartinę padėtį.
Paskutinį kartą taisė Aramis : 2010-08-25, 10:44

Visų pirmą, aš nesitikėjau hentajaus. visų antra, ir apnuogintos krutinės ir t.t. nenorėjau, tiesiog, pamaniau, kad per visą anime, ji galėjo suvylioti bent kelis vaikinus dėl grožio, nes tampymas primyn atgal tą paprastą berniukštį man jau nusibodo.
+ animei visko gali būt, ir nekaltas gražuolis ir kaltas pabaisa.
p.s. nepergyvenk, pakeičiau žodžius. pone žodynėli.
Perskaiciau aprasyma, keleta komentaru. Pamaciau, kad linkomanijoje freelycas.. ir atsisiunciau. Visai linksai susiziurejo, per viena diena visas serijas perziurejau, bet kazko ipatingo tikrai sis anime neturi. Pagrindinis veikejas isvis meme. Gerai, kad dar nors ne pervertas. 3+/5

Kaip pamačiau piešimą pagalvojau jog mesiu šitą anime po kelių ep'ų... pasirodo klydau o.o kietas anime...tiesiog kietas...![]()
Visai neblogas anime tiems, kurie megsta gardziai pasijuoktnes cia tikrai buvo is ko pasijuokt. Pati istorija gan linksma, tik didzioji dalis ep gan panasus, tik gale vystosi siokia tokia kulminacija. Jeigu atsibodo slogi, ziemiska nuotaika, tuomet tikrai patariu paziuret ^^
Pilnai pritariu Nikky, anime man labai patiko , censorshipas - biski nervino, bet overall patiko. Ypac tas episodas kur:
.Spoileris:
Siaip tikrai noretusi Ova ar kokio tesinio.
Nu zodziu, 5/5 be abejoniu![]()
Anime tikrai patiko, peržiūrėjau per naktį visus epus. Oh kaip norėtusi tesinio.

Per visa anime buvau isitempes ir susinervines del to abieju veikeju bukumo ir nesubrendimo. Bet ****, pabaiga patikoLuzau iki asaru
Neblogas anime, 4/5
![]()

anime ziauriai patiko, kartais ziuredamas net iki asaru juokdavausi 9/10![]()

Nė netikėjau kad žiūrėsiu, bet patiko (net labai), nors į tokius anime niekad dėmesio nekreipdavau. Tiek kaip komedija, tiek kaip romantika anime puikus, deja pabaiga taip nieko ir neužbaigė, o dėl to labai gaila. Antro sezono irgi nesimato, bet būtų labai smagu jei toks būtų buvęs, ar kokia OVA, bent kas nors kas užbaigtų istoriją... 9/10
Mėgstami