Sunku pasakyti, gal, gal ir ne, priklausys nuo komandos nusiteikimo prieš mačą manau.

Na, nors ir postas parašytas seniai, bet kažkaip ėmiau ir nesusilaikiau. "Manchester United" apranga visai nepanaši, "AC Milan" va ten panašu, beveik tokia pati.
O kas apie anime, tai labai patiko, ypač Tatsumio sprendimai, tik paskui nepatiko pralaimėjimai... Patiko siužetas(kaip jau sakiau tik pralaimėjimai ne), patiko atmosfera, patiko, kad rodoma ne vien tik apie futbolą, bet dar ir apie santykius(ne romantinius) ir t.t. Piešimas gražus, bet nepatiko tos didelės nosys, jei galima taip išsireikšti. Na, bet gerai, kad tai bent netrugo žiūrėti šio anime, kažkaip jau pripratau 9/10 pakol kas.
Manau paims arba bus lygios. Nes:
1. Tatsumis ten beveik visą naktį studijavo juos.
2. Kaip tas fotografas kažką tokio: "Tatsumis šypsose, nejaugi, tai ETU pergalių pradžia?"
3. Žaidime jiems visai neblogai sekėsi, gerai gynėsi, vartininkas ypač gerai traukė, dabar šitam epe būtų gerai, kad pultų jau![]()

Tai, ka gaunasi, kad tuoj sulauksim Tsubakio ivarcio? Na arba blogiausiu atveju nerealaus paso.
Vienoje 11 epizodo apzvalgu radau smagu sakini: "I’m still a bit confused by the end where Tsubaki starting seeing the field completely differently, as I’m not sure if it’s due to getting hit in the head earlier, receiving new-found support from the ETU fans, or simply being in the zone where everything looks like it’s happening in slow-motion from his perspective". Lol, bet butent is to ir esu linkes spresti, kad tuoj pamatysim kokybine transformacija Tsubakio zaidime.

super anime apie sportą. Op ir ed labai gražus ir puikiai tinkantys, piešimas savotiškas bet idealus šitokiam anime, veikėjų charakteriai labai detaliai pavaizduoti ir kiekvienas charakteris savaip įdomus, intriga yra, ir gaila kad ongoing ypač kai epai baigiasi pačioj įdomiausioj vietoj
Objektyvi realybė - tai paistalai, kurių atsiradimą sukelia alkoholio trūkumas kraujyje.
paskutinis epas patiko, toks linksmas buvo![]()

Pagaliau ir trenerio profesija sulaukė anime kūrėjų dėmesio. Serialą tempia kelios asmenybės (viena iš jų aišku yra Princas) ir neblogas piešimas, kuris sunkiai, bet susitvarko su dinamišku žaidimu. Net ir kompiuterizuotas stadionas netrukdė. Truputi kreivai atrodė, bet jau geriau taip nei statiškas paveiksliukas. Prie minusų priskirčiau kai kurių kovų užtempimą ir per didelį dėmesį atskiriems žaidėjams, o ne pačiai komandai. Nuobodokai žiūrėjosi visos tos egzistencinės problemos.
8 balai nuo manęs. Sportinių anime mėgėjai liks patenkinti.
P.S. op ir ed tikrai puikūs.
gal zinot ar bus 2 sezonas?

Nesu didelis šios sporto šakos gerbėjas ir nežinau ar prieš tai esu matęs kokį nors anime apie futbolą, tačiau šį kūrinį vertinų teigiamai. Gal išblėso didžioji intriga antroje anime pusėje, kaikomanda pagaliau atsistoja ant fortūnos kelio, bet tai nesutrugdė pabaigti žiūrėti. Labiausiai turbūt patiko treneris, jo šaltakraujiškumas, sugebėjimas matyti žaidėjus kiauriai.
Man atvirkščiai, nei Killerbee, piešimas čia pasirodė silpnoji anime pusė. Tipinis, nepasižymintis kokybe ar originalumu piešimas. Gelbėja tik tai, kad esant didesniam veiksmui futbolo aikštelėje, futbolininkų judesiai bent dinamiškai ir realistiškai pavaizduoti. Tačiau man tai netrugdė žiūrėti ir tai neturėjo įtakos mano įvertinimui.
OP labai dvelkia Anglų, o gal tiksliau Škotų, futbolu.
Laukiam antro sezono, kuris manau tikrai turėtų pasirodyt. Dešimtbale sistema vertinčiau 7 -.
Mėgstami