Paremti dabar Šiam mėnesiui reiktų: 20 EUR, gauta: 0 EUR (0%)

Puslapis 41 iš 42 PirmasPirmas ... 3139404142 PaskutinisPaskutinis
Rezultatai 641 iki 656 iš 669

Gija: Susipažinkime ^^v

Naujokas
    Ice Tea avataras
    Įstojimo data
    2009 07 18
    Vietovė
    Vilnius
    Įrašai
    18
    Padėkos
    5
    Dėkojo 23 kart 8 žinutėse
    Reputacija
    0
    Sveiki visi. Mano vardas Aistis, man 16 ir gyvenu Vilniuje. Labai mėgstu piešti, kurti įvairias istorijas, rašyti, žiūrėti anime bei skaityti mangas. I anime zoną patekau 2009 metais per viresnį brolį, kuris tuo metu labai domėjosi anime, bei piešė. Tuo metu man labai patiko naruto, taigi užsiregistravau i AZ ieškoti bendraminčių, bet taip šio acc ir nenaudojau, o dabar visai nesenei (po nowjapan) atsiminiau, kad turėjau AZ acc ir prisijungiau . Taigi nors rodo, kad šitas acc senas ištikro jį naudoju tik keles savaites. Mano mėgstamiausių anime top 5 atrodytu taip:
    1.Angel Beats (jei nematėt pažiūrėkit tiiiiiiiiiikrai verta)
    2.School Rumble (ir manga)
    3.Baka and Test
    4.Clannad
    5.Death Note (ir manga)
    Ateities planai: Sudalyvauti bent vienam cosplay renginyje kaip dalyviui (tik dar nežinau ką cosplayinčiau )
    Tai tiek

2. Jums dėkoja:

Naujokas pushis33 avataras
    Įstojimo data
    2011 10 11
    Vietovė
    Lietuva, Vilnius
    Įrašai
    8
    Padėkos
    0
    Dėkojo 0 kart 0 žinutėse
    Reputacija
    0
    Labukas visiems. Mano vardas Aida man kolkas 16 Pomegiu turiu pilna ir manau ju vis daugeja. Labai megstu sokti, piesti, gaminti valgyti (ypac kokius saldumynus, tortus ar pyragus ), na anime manau irgi yra pomegis Siuo metu mokaus vazinet su skate'u (nors nelabai kas iseina ). Apie anime zona suzinojau is neto. Dometis anime pradejau gal pries 3-4 metus bet ziureti dar anksciau, nes tada dar nezinojau kas tai yra

Mano anime top 5 :
    Kaichou wa Maid-sama
    Claymore
    Tokyo magnitude 8.0
    Vampire knight
    Death note

Naujokas Delete . avataras
    Įstojimo data
    2011 10 11
    Vietovė
    kaimas.
    Įrašai
    20
    Padėkos
    3
    Dėkojo 5 kart 3 žinutėse
    Reputacija
    0
    Laba diena , ponios ir ponai . Tikrai daug apie save pasakyti negaliu . Esu paprasta mergina , iš Vilniaus . Esu įkyrus žmogus . Tiesą sakant , mėgstu bendrauti . Nekenčiu , kai žmogus parašo ir neturi ką pasakyti . Nors jeigu jam apie tai pasakau , tas visada parašo , kad dabar jis neturi laiko rašyti ''ilgų'' žinučių . Tai kam tada iš vis rašyt ? Na gerai , nenukrypkim nuo temos . Negaliu ilgą laiką būt rimta . Tai tiesiog neįmanoma . Nors jeigu dabar koks jau toks rimtas momentas vyksta , visada pasakysiu kai ką , kad visi juokiasi bent kokias 5 minutes . Aš gi netyčia . U.U . Man tiesiog neišeina būt rimtai . . T.T . Nesąmonė . Keistas aš žmogus . Kaip ir daugelis paauglių nekenčiu mokyklos . Per daug namų darbų užduoda . Man nepatinka sėdėt prie stalo 3 valandas ir nieko neparašyt . Nors kartais taip būna . Pavyzdžiui užduoda parašyt rašinį sunkia tema . Tai aš ir sėdžiu kaip kaušė tris valandas prie to rašinio ir nieko neparašau . Nors mokausi aš gan gerai . Vat tik su vokiečių problemos . -.- . Pas mane vokiečių kiekvieną dieną , dar gamtą vokiškai veda , technologiją ir informatiką . Jaučiu greitu metu , dar kokią nors pamoką ves vokiškai . Tai va . O dabar kaip atradau animezona.net . Šiaip jau senei joje lankausi , tik tais nebuvau užsiregistravusi . O dabar , visai neseniai , užsiregistravau . Šiaip visai maloni svetainė . Paskaičius forumo žinutes čia visai malonus ir draugiški žmonės gyvena . ^^ . Išvada : patinka svetainė . Tai va . Maniau pakankamai papasakojau apie save , o jeigu kyla klausimų visada galite parašyti į pm'ą . O dabar : čius . >.<
    Paskutinį kartą taisė Delete . : 2011-10-16, 16:07

Naujokas wmx11 avataras
    Įstojimo data
    2011 04 11
    Vietovė
    Čia ir dabar
    Įrašai
    6
    Padėkos
    0
    Dėkojo 0 kart 0 žinutėse
    Reputacija
    0
    Ohayo. Vardas Vainius (Retas? ) 17metų. Anime domėtis pradėjau nuo 14metų, bet tik paviršutiniškai, na, bėgant laikui pradėjo patikti ir atsirado daugiau įdomybių. Anime/ manga dėka pradėjau domėtis Japonijos kultūra. AZ atradau visiškai atsitiktinai, google's pagalba. Mėgstamiausias anime veikėjas - Izaya Orihara. Jis man prie širdies, kažkiek primena mano natūrą (Suktas, keistas ir t.t). Hm. Esu 11 klasėje, kaip ir priklauso. Savotiškas Otaku, kadangi gyvenu kaime, tai susisiekimas su išoriniu pasauliu galimas tik geru oru, arba su tėvais.

Domiuosi psichologija, hipnoze, manipuliacija, chemija (Yeah, explosives... 3metų stažas), kalbomis (Nippon o aishi). Dažnai stebiu žmones ir užsirašinėju jų emocijas, išraiškas, būdą ir kalbėjimą.

Įdomiausi anime... Psichologinio, action, horror, ecchi, slice of life, comedy, kartais romance.

Tai, manau, tiek. Kas nori daugiau (?) informacijos, parašykite man .

Naujokas DancingFox avataras
    Įstojimo data
    2011 05 28
    Vietovė
    Kaunas
    Įrašai
    4
    Padėkos
    0
    Dėkojo 0 kart 0 žinutėse
    Reputacija
    0
    Hey people.^^ Mano vardas Augustė, draugai dažniau vadina Augyte arba Auga. Esu iš Kauno. Anime domiuosi nuo kokių 8 metų, kai dar buvo kanalas jetix ir foxkid. Kai rimčiau susidomėjau anime, pradėjau domėtis Japonija ir viskas kas su ja susiije. Ir dabar beveik iš proto einu kaip noriu ten nuvažiuoti. AZ atradau per netą, ieškodama tokių forumų.:3 Top 5 : Mahou Shoujo Madoka Kaname, Naruto,Shaman King, Death Note.Mėgstamiausias maistas ? ŠOKOLADAS.

Naujokas _Neko_ avataras
    Įstojimo data
    2011 10 18
    Vietovė
    Klaipėda
    Įrašai
    4
    Padėkos
    0
    Dėkojo 0 kart 0 žinutėse
    Reputacija
    0
    Sveiki! Animezona naudoju gana senai anime, aprasymams ir ju paieskai. Ir tik dabar cia uzsiregistravau. Katik. Kodel neprisijungus jai negyveni be anime? Taigi man 20, vardas Ernesta esu is Klaipedos. Pirmas anime db, dbz kaip ir daugumos ir samurajaix, tada visai neisivaizdavau kas anime yra is tikro. Po to Hellsing, Kite sekmadieniniai naktiniai ju laukimai kai plauni veida saltu vandeniu, kad neuzmigt, o namiskiai tik ir saukia apie miega tada ir uzkabino. Megstu tokius anime, kaip samurai champlo, elfien lied, mnemosine, cowboy bebop, onegai teacher, hellsing ir t.t visokiu echii ir komedy neziuriu. Po ilgos pertraukos paziurejus patiko deadman wonderland, ghost hunt neteko nusivilt siap daug ko neveikiu, baigiau mokslus, del maisto tai megstu visokia paprasta egzotika. O ka daugiau, tai rasykit susipazinsim

Naujokas Nneri avataras
    Įstojimo data
    2011 09 29
    Vietovė
    Bananiniai Debesys
    Įrašai
    13
    Padėkos
    2
    Dėkojo 58 kart 7 žinutėse
    Reputacija
    0
    Sveiki, AnimeZona gyventojai! Aš esu Neri, kitaip dar žinoma kaip super sajanė [5-tojo lygio] ir avataras - jap, žmones vis dar gąsdina mano plaukai x) Man 18.

Pirmasis anime, kurį mačiau buvo, berods, Digimonai, po to sekė Pokemonai ir t.t. xD - o tai buvo maždaug prieš 11 metų ar dar anksčiau. Aišku, tada visi filmukai buvo vienas stebuklų kupinas pasaulis ir jų neskyriau - kur anime, kur šiaip multikas x). 'Sunkiai' išgyvenau 'Sailor Moon' ir 'DBZ' epochas ;D.
    Prieš 3-4 metus nežinau kaip, bet 'prisiminiau' personažus didelėmis blizgančiomis akimis, pasidomėjau ir 'užsikabinau' . Taip belandžiodama ir užklydau čia - norėjau susirasti bendraminčių [EUREKA! ;D].

Pati piešiu manga stiliumi, pagal užsakymus piešiu žmones, juk įdomu, kaip jie atrodytų anime/manga pasaulyje ^^

Taip pat domiuosi religijomis - mano diskusijų arkliukas, metafizika, psichologija/parapsichologija, astrologija [atlieku praktiką: pabendravus su žmogumi, stengiuos atspėti, koks jo zodiako ženklas xDD], kuriu video – animacinius [pavyzdukas, senas, nebaigtas, bet mielas x) --> http://www.youtube.com/watch?v=MtqQDqo2-uk]ir šiaip iš gyvenimo ;].

Dievinu Kamiu! <3 Jis, kaip ir Dr. Housas – mano dievukai xD

Šlovinu bananus [mmm..] ir jų savoką galiu pritaikyti maždaug bet kurioje situacijoje, seriously xD.

Gyvenimo prasmė – nuolatinis tobulėjimas.

Esu pelėda. Naktis - tai laikas, kada iš tikrųjų GYVENU. Dieną paprastai miegu x)

Žmonės mane dažnai mistakin'a su kokio nors filmuko personažu.

Svajonių šalis, aišku be Japonijos xD, - Tibetas

Turiu guminius pirštus ir dažnai mėgstu jais distract'inti kitus žmones xD

Paminėjus kraują, man sutraukia koją x)

Ir šiaip aš [labai] keistas padaras xD

Malonu susipažinti ^^
    Paskutinį kartą taisė Nneri : 2011-11-10, 18:54

ha ha :P kazikoks avataras
    Įstojimo data
    2011 11 06
    Vietovė
    Čia
    Įrašai
    15
    Padėkos
    2
    Dėkojo 6 kart 2 žinutėse
    Reputacija
    0
    Aš tik talentas stengiantis pražysti tuščiame inde. Jei tas indas nenumarins tikiuosiu gyvensiu ilgai. Kolkas egzistuoju tik keletą savaičių ir fizinių duomenų neturiu. Mano indas juos turi, bet man ir be jų gerai. Mano egzistencija nusakyta kažkur avataro lygtyje, kadanors galbūt pasidomėsiu kur tiksliau.

Taigi, anime indas domisi jau seniai, bet nieko gero šioje srityje nenuveikė, tai teko atsirasti Man. Bandysiu pakeisti nusistovėjusią nuomonę jog nėra gerų lietuviškų mangų. Kolkas tik kartais užimu indo fizinį būvį ir paišau, bet su laiku tai turėtų dažnėti.

Indas man davė vardą "Kažikoks", bet kadangi jis šiek tiek beraštis ir tinginys, tai pavadino "kazikoks". Mano nuomone jis tieisog nežino kas aš per daiktas ir kaip su Manim tvarkytis

Malonu su visais susipažinti ir tikiuosi niekam netrugdysiu kartas nuo karto čia pasirodydamas ^^

Naujokas CielPhantomhive avataras
    Įstojimo data
    2010 02 06
    Vietovė
    Lietuva, Vilnius
    Įrašai
    3
    Padėkos
    1
    Dėkojo 0 kart 0 žinutėse
    Reputacija
    0
    Sveiki visi :]
    Esu Laura Malonu su visais susipažinti. Man 20 metų. Gyvenu Vilniuje, bet jau tame laikotarpyje nuo rugsėjo iki birželio Taigi iš šio sakinio galite suprasti, jog studijuoju
    Kalbant kodėl čia rašau, gal todėl, jog noriu susipažinti su žmonėmis, kurie kaip ir aš mėgsta anime, klausytis j-rock, žiūrėti anime ar piešti :] Ieškau soulmate'u Noriu plėsti savo draugų ratą, kuris kažkodėl (man nesuprantamai) pastaruoju metu susiaurėjo... vienu žodžiu, nusiteikus bendravimui :] ypač jei mėgstat Rentrer en Soi drąsiai rašykit man

Narys
    JY-KO-X avataras
    Įstojimo data
    2011 10 10
    Vietovė
    Plunge
    Įrašai
    44
    Padėkos
    0
    Dėkojo 17 kart 9 žinutėse
    Reputacija
    0
    OKEY labas visiems !!!

Pradedam nuo to jog as turiu varda Valerijonas ir tai man nepatinka tad vadinuosi ir esu vadinamas Valiumi( Taip geriau )
    turiu nika - JY-KO-X Esu 22m gyvenu plungeje ir mane pradejo kankinti gyvenimo pradzios krize O ypac jog nuolat kyla geru ideju ir kurybingumu nesiskundziu, nors ir zinau jog is gyvenimo noriu tik sekmingos kurybos manga, anime, komiksu ir animacijos srityse, nuolat susiduriu su sunkumais studijuoju, o gal ir studijavau gaminio dizaina VDA TDF bet tam neuzteko pinigu ,tad teko dirbti Skotijoje bet ir po to nesiseka :0 Piesimu uzsiimu apie 13 metu ir siuo metu mano piesimo lygis gana aukstas, bet asmeniskai man paciam jis nepakankamas, tad nuolat stengiuosi tobuleti. Siuo metu piesiu manga "ROCK STAR" kuria tureciau uzbaigti iki sausio pabaigos ir kuriu pristatomaji jos filmuka ( tikiuosi po to siek tiek is to uzsidirbti ja parduodant) ir jei kas is to pavyks testi istorija toliau gal net ir trumpomis animacijomis
    Megstu anime nuo pat tada kai pirma karta kai buvau gerokai dar mazutis pamaciau pirmuosius anime kadrus per LNK nors ir neprisimenu is kokio anime jie buvo ( kai rode mergina kuri sokinejo isties ispudingai ir net blakstienomis sugavo muse ) po to kiek pamenu pradejo rodyti Helsinga o tai buvo is ties fantastiska kiek pamenu nepraleisdavau ne serijos Veliau rode kiek labiau suaugusiems skirtus anime kaip Kait mergaite zudike ar panasiai nuo to kad ir kiek per tv mazai maciau anime vistiek supratau jog sis zanras is visos animacijos pats geriausias ( bent jau man ) O dabar esu nemazai ju mates iki siol ir todel renkuosi mano manymu tik vertus anime vienas is mano didziausiu favoritu KARA NO KYOUKAI ( nuodemiu sodas ), Last exile, Triniti blood , Fate stay night ir dar dabar ziurimas Fate zero.
    Anime zona atradau senai kai tik atsirado pas mane internetas tada megau ieskoti panasias svetauines ir uzsiimti kuryba vienas is mano favorit svetainiu buvo Piesk.net .
    Labiausiai megstamas muzikos zanras Rokas , megstamiausias valgis ( kai valgau geroje draugijoje) , megtamas pomegis svajoti nakti, kurti, nuolat ieskoti info apie visata ir pakalbeti gilia prasme turinciom temom dar labai patinka juoktis ir kresti sunybes ir esu uz tai jog gera rasti nauju draugu uzsiimti bendra veikla, padeti kurti, dalintis idejomis ir tiketi sekme
    Isaugok savo talentus, panaudok uzsispyrima ir rask savo kurybai laiko nes tik po sunkaus darbo kai busi tinkamai ivertintas pajusi, jog to siekti yra tavo gyvenimo tikslas

12. Jums dėkoja:

Narys BLACK cat avataras
    Įstojimo data
    2010 07 09
    Vietovė
    UK
    Įrašai
    62
    Padėkos
    8
    Dėkojo 0 kart 0 žinutėse
    Reputacija
    0
    sveiki as Dovile,dokumentai byloja kad greit 23,bet vidui manau 18 esu kirpeja-stiliste,laisvalaikiu interjero dizainere ir seip zmogus prie meno anime pradejau ziureti gal nuo 14 metuku,manau ganetinai senai,pastarieji kokie 5 metai kai domiuosi situo labai rimtai,buna kad vienu metu ziuriu kokius 4 animus kaip daugelis sako ce jau liga... anime zona taip ir atradau baisei neiskodama,juk google visagalis

Sauliazauras
    Smart avataras
    Įstojimo data
    2007 12 05
    Vietovė
    WILNO
    Įrašai
    356
    Padėkos
    1
    Dėkojo 7 kart 7 žinutėse
    Reputacija
    8
    Na kaip buves senbuvis,vel gryzes,galbut siek tiek pabusiu cia.Taigi per nauja,vardas Saulius,man siuo metu 19,studijuoju taip pat,socialine pedagogika (LEU).Megstu klausyt muzikos,rasyt,piesti(tiksliau kurti) taip pat ziureti filmus,mastyti ir svajoti. Charakteris neurotiskas,isteriskas,melancholiskas,bet bunu svelnus...Kartais.
    Tiesioje esu toks pats snarglius kaip ir kiekvienas jusu,turiu savo pasauly,jaumsus,steriotipus,mintis ir isitikinimus.

As the psycho himself
    After avataras
    Įstojimo data
    2009 07 15
    Vietovė
    (:
    Įrašai
    269
    Padėkos
    34
    Dėkojo 143 kart 82 žinutėse
    Reputacija
    10
    Labas visiem. ;}
    Kakaip niekada taip ir neprisistaciau, pamaciau dabar ir pagalvojau: kodel gi?
    Mhmh, net nezinau nuo ko pradet. Mano vardas Haris, man 16, gyvenu Airijoj, anime ziuriu nuo kokiu 13, dariau laaabai dideles pauzes, po kokius 3 men. Tik va praeitus metus ziurejau daugiau, dabar isvis retai ziuriu, nes kazkaip nerandu nieko idomaus, esu praziurejas daug, turbut galiu sakyt labai daug. ;D
    Geerai apie save, megstantis kalbeti ;D Megstu bendrauti, visada stengiuosi padeti, geros sirdies, romantikas, demesingas ;D Turiu laabai nesveika humoro jausma, del to kiti retkarciais pyksta ant manes Bet seip esu siltas zmogus, supratingas, toleruojantis visoki suuu**, megstantis pajuokaut... Megstu futbola, ziureti filmus, nemiegoti, kazkaip priprates eiti miegoti velai leisti laika su draugais, begioti. Nemegstu sokti. Megstu sunis. Mhmh megstamiausias patiekalas, net nezinau, viska megstu, esu labai neisrankus paprastas vaikinas ;D Tikekimes su visais sutarsiu, ir su nieko nesipyksiu

16. Jums dėkoja:

Naujokas SailToTheMoon avataras
    Įstojimo data
    2012 01 18
    Vietovė
    Kaunas
    Įrašai
    4
    Padėkos
    0
    Dėkojo 1 kart 1 žinutėje
    Reputacija
    0
    Citata Autorius KazE Žiūrėti skelbimus
    Tema kur kiekvienas gali (pageidautina) prisistatyti. Galima (butu malonu), pamineti amziu, varda, gyvenamaja vieta, kaip susidomejot anime, kaip atradot animezona, ka seip veikiat, ka megstat valgyt, anime manga games top #1 visu kategoriju ir dar visoki velnia aka quirks.
    Sveiki visi . Naujokas aš, pamaniau, kad nuo čia reikėtų pradėti jungtis į jūsų diskusijas : ). Amžius 19m., Andrius, Kaunas, anime susidomėjau senokai, tiksliau žiūrėdavau daug, tiesa senokai bebuvo tai, nes nebėra beveik laiko anime, tik šį tą, kartais. Ką šiaip veikiu.. Studijuoju, truputį piešiu, groju ir tttt. Atėjau čia iš kitos pusės pažiūrėti į anime (kaip į ją žiūri kiti), rasti įdomių žmonių. Mėgstamiausias anime Ergo Proxy, tiesiog kažkuo labai savas ir artimas. Avataras - kažkas truputį originalesnio už Death Note ir Hellsing personažus. Parašas - citata iš Radiohead dainos. Jei yra klausimų - klauskit. Iki, gerų diskusijų : ).
    Our veins are thin

Our rivers poisoned
    We want the sweet meat

18. Jums dėkoja:

Naujokas Spectator avataras
    Įstojimo data
    2011 10 04
    Vietovė
    Vilnius.
    Įrašai
    18
    Padėkos
    0
    Dėkojo 2 kart 1 žinutėje
    Reputacija
    0
    Sveiki. Kazaip uzejo noras prisistatyti.Mano vardas Elvinas man 17 metu, esu didelis anime fanas.Anime rimtai ziuriu kazkur 2 metus ir esu mates gan daug anime. Mokausi BLOGAI nes esu uzketejes tinginys. Uz praeitais metais buvau paliktas kartoti 9 klases kursa nes labai ilgai nelankiau mokyklos del PC priklausomybes. Siais metais biski geriau iveikiau 9 klase be skolu nors ir visai nesimokydamas bet lankydamas mokykla.Anime zona atradau kazkur pries psue metu ieskodamas anime forumu. Esu siaip labai draugiskas ir kaip draugai sako nei mano isvaizda nei charakteris nera panasu i nolyferio, bet toks as jau isejau. Jaigu norit suzinoti apie mane daugiau pm megstu pasichatint =).

Rimtas forumo narys
    mattusha avataras
    Įstojimo data
    2012 01 18
    Vietovė
    アルコールの村
    Įrašai
    106
    Padėkos
    19
    Dėkojo 23 kart 14 žinutėse
    Reputacija
    2

Wink

Sveikučiai esu Mantas man 17 metų mokaus vidurinėje mokykloje mokslai sekasi gan gerai nors net nededu daug pastangų. Esu keistas žmogus nedaug bendraujantis galvojantis visokias nesąmones draugu neturiu užtat turiu du brolius kurie yra jaunesni už mane ,bet jie suteikia mano gyvenimui gyvybės ir spalvingumo . Gyvenu Dievo pamirštame kaime tai net neapsimoka rašyti jo pavadinimo . Anime atradau per LNK : "Dbz" , "samurai x" , "Naruto" , bet tada rimtai nesidomėjau dabar tik prieš kelis mėnesius atradau iš naujo . Anime žiuriu pagal nuotaika kartais per diena galiu peržiūrėti 10 serijų ,o kartais nei vienos esu tinginys gal net ir svajoklis nors kartais daug svajoju ,bet nenoriu nei vienos svajonės įgyvendinti per daug darbo . Anime kažkaip patraukė savo keistumu ir įdomumu , kur kas geresnis dalykas už "holivudinį šlamštą" . Anime turėčiau padėkoti užtai , kad ištraukė iš geiminimo ,bet suėda daug laisvo laiko . Negaliu pasigirti dideliu peržiūrėtu anime sąrašu ,nes žiūriu tik su lietuviškais subais išimtis "Naruto" peržiūrėjau visas neišverstas serijas nors tik supratau viską pusėtinai iš anglišku subu ,bet supratau viską iš siužeto. Tai va kodėl nežiūriu su angliškais subais neįkertu anglų reiškias per mažai geiminau arba filmų žiurėjau ,o apie mokyklą tai išvis patyliu. Mano anime top : 1-Naruto nežinau kuo jis mane patraukė bet negaliu sustot žiūrėjas kažkoks šiltas anime 2-Higurashi no Naku Koro ni šitas anime patraukė savo paslaptimis sudėtingu siužetu keistais veikėjais 3- Claymore šitas nepamenu kuo gal viduramžių paslaptingumu ir mistiniais padarais , bet tikrai geras anime. Taigi anime žiuriu visokiu žanrų , mangos neskaitau tyngiu. Animezona atradau visagalio googlo pagalba net neprisimenu kaip . Labausiai mėgstu mamos gamintą maistą nekenčiu sriubų .Tai va koks aš žmogus negalvojantis apie ateiti gyvendamas dabartinimi nesusimąstantis gyliai lengvabūdis idiotas jei norit ką nors daugiau į pm , nors vargu kas atsiras . sry už ilgą postą .

Puslapis 41 iš 42 PirmasPirmas ... 3139404142 PaskutinisPaskutinis

Lankytojai forumą randa ieškodami:

v v pazintys marijampole

arnas baubkus facebook

v v siauliai pazintys

Baubkus Mantas

Klaipedos pazintys

zaidimai su ogiu ir tarakonais

susipazinkim norvich

v v siauliai pažintyssauliazaurassusipazinkimesusipazinkime silalemerginu numeriaiPazintys Marijampolepunita animezona.netsusipazinkim draugai palangaFrazes apie meilejaponiukė mildamenulio jureive vokiskaisiauliukrastasltbeyblade spalvintisenos darželio gėlėspunita animezonaneticiukas pirmas pazintissimpsonu masina zaidimaimegstu hentai
SEO Blog

Mėgstami

Rašymo leidimai

• Jūs negalite rašyti naujas gijas
  • Jūs negalite rašyti atsakymus
  • Jūs negalite prisegti failų priedus
  • Jūs negalite keisti savo žinutes
  •