as kajp amzinaj busiu paskutine![]()
mano vardas Monika.man 14.esu is...mazejkiu...mano plaukaj tamsiai rudi sju sviesiom sruogelem (dazytom),ilgis iki peciu.akys gana dideles kajp anime,pilkos spalvos...apie mano akis sako kad jos tipo sypsosi
nerejkia net burnos
.esu zema,1.57 ar daugiau
.megstu sokoladinius ledus,pistacijas ir sejp visokias nesamones(kas skanu ajsku),tajp pat megstu ir dar kajp sugebu nusisneket(galima sakyt esu nusisnekejimo profe...),susirasinet su draugajs per pc ir begalo megstu piesti anime...nepatinka kaj per prievarta mane kas nors kur nors tempia...
kajp piesimas atsirado mano gyvenime?na as jau nuo gimimo piesiu,kaj kiti vajkaj makaliojo kleckus kuriuos vadino saulutem,as mokejau piesti mielas kiaulytes princeses
,o dabar jau 3 metus lankau dailes mokykla,o pries ja lankiau 3 metus dajles bureli,na kiek privaloma buvo lankyt.anime susidomejau kaj pirma kart 8 metu pamaciau animacini filmuka Menulio Jureive.nuo tada ir pradejau piesti savo sukurtus "filmukus".tetis man is darbo parnesdavo tokio i armonika sulankstyto popieriaus,kuriame as ir piesiau savo "filmukus"...
taj tiek.jej norit suzinot daugiau apie mane ko nepaminejau,parasykit privacias zinutes ir as su mielu noru atsakysiu![]()

nerejkia net burnos
.megstu sokoladinius ledus,pistacijas ir sejp visokias nesamones(kas skanu ajsku),tajp pat megstu ir dar kajp sugebu nusisneket(galima sakyt esu nusisnekejimo profe...),susirasinet su draugajs per pc ir begalo megstu piesti anime...nepatinka kaj per prievarta mane kas nors kur nors tempia...
Atsakyti cituojant
man 18metu

Nzn gal jau uztenka cia an saves varyt... tai tiek...

Gyvenu Druskininkuose, kur beveik niekas nežino kas yra anime, apie manga nė kalbėt nereikia

)

. Uzsiimineju breikdance
zzz. Kompiuteris nera mano geriausias draugas, turiu ir geresniu
Mėgstami