hm, girdejau kad turetu siais metais pasirodyti 2 sezonas. gal kas apie tai ka nors zino? x3
hm, girdejau kad turetu siais metais pasirodyti 2 sezonas. gal kas apie tai ka nors zino? x3

Wow butu labai faina jei naujas sezonas atsirastu ^^ Nes manga tesiasi toliau ir placiau, o cia anime labai taip neidomiai baiges >_<
+
+
=
Dievinu tokius anime, tikiuosi tas antras sezonas bus, kaip kažkas minėjo ^^
Paskutinį kartą taisė Killerbee : 2011-04-02, 23:01
atsirado kaichou wamaid-sama ova http://www.animeultima.tv/watch/Kaic...dubbed-online/
Man taip patiko sis anime!!! seniai tokio laukiau!!! jis tiesiog pateisino visus mano norus ir lukescius!!!!!! myliu ta zmogu kuris sukuri Kaichou wa maid-samao jau Usui-kun
o jau grafika
![]()
na taip banalu... bet jau daug kur kartojasi anime..![]()
bet man tai mielas ir fainas anime
paziurejau viska labai patiko
![]()

geras anime buvo galima pasijuokti perziurejau 2kartus ir laukiu 2sezono10/10
![]()
Žiūrėjau šį anime, kadangi ir taip esu ir mėgstu žiūrėt romantikos, komedijos žanrus, tai man šis labai patiko, veikėjai gražūs, įdomu, viskas tiko ir patiko![]()
Irgi vienas iš geriausių mano matytu anime . Na , manga tęsiasi , taigi manau , kad bus ir antras sezonas , tik vat kada jis bus . . nežinau . Tegul ta manga greičiau kuriasi . -.- . Aišku duodu 5/5
Nieko naujo nepasakysiu, tiesiog super. Nekantriai laukiu antro sezono, o jis tikrai bus, kai tik daugiau manga išeis. Nes nespės manga kurti, kai naujos anime serijos turės išeiti. manau dar truputį reikės palaukti, iki kokio 80....
Mėgstami