Kaip atrodo jūsų darbastalis?
Postinam čia
Failus pasidedadam į http://www.imageshack.us/
ar kur jums patinka,

Kaip atrodo jūsų darbastalis?
Postinam čia
Failus pasidedadam į http://www.imageshack.us/
ar kur jums patinka,
Paskutinį kartą taisė Daan : 2008-11-08, 15:19

Spoileris:
Wallpaperi rinkaus visa diena...![]()
Paskutinį kartą taisė Airiz : 2008-03-02, 22:49

Akim gerai...![]()
Spoileris:
Paskutinį kartą taisė Airiz : 2008-03-02, 22:50
maniškis:
![]()
Spoileris:
Paskutinį kartą taisė Airiz : 2008-03-02, 22:51

Spoileris:
Paskutinį kartą taisė Airiz : 2008-03-02, 22:51

kiek jungiau, tiek prijungiau, game nelabai žaidžiu, dėl to dzin. Svarbiausia yra media center, daug funkcionalumo ir t.t.
dabar vista?
p.s. pas mane hp laptopas, ne dell, čia tik tokia vista
p.p.s. šiuo metu, su kaspersky 7, su filezilla, utorrent, skype, firefox, thunderbird ir winamp vista rija 584MB RAM
laptopą dabar aš naudoju kaip pramogų centrą, muzika filmai, na dar kartais koks photoshop ar dreamweaver.. viskas, na dar kartais LFS ar RBR įsijungiu, bei su draugais Homeworld sukalu, viskas... Nei aš žaidžiu naujausių žaidimų, nei ką...
zinau kad mano darbastalis neitin twarkingas, nu bet tiek to
Spoileris:
Paskutinį kartą taisė Airiz : 2008-03-02, 22:52

Tai štai, čia senokai rodžiausi jau. Manau taip. Tik per tą laiką niekas nepasikeitė, tiek tema, tiek wallpaperis tas pats (išskyrus tai kad neberandu žinutės su savo linkais į tas visas windowsų tiuningo svetaines) Darbastalis tiesiog apsikrovė begale programų. Negaliu patikėti kad man tiek reikia. Dabar sėdžiu ir galvoju, liko dar kokiu adobe programų kuriu neturėčiau, ar neliko. Acrobatas yra, Photoshopas yra, Premiere yra, Dreamweaver yra, kas liko?
Taigi aišku kodėl man tenka neretai perašinėti windowus ir kodėl tai taip ilgai trunka. Kai All Programs išsiskleidžia per tris-keturias skiltis man jau kraupoka darosi.
Kaip ir su tinklu. Kažkada pakailėjau pinigėlio swichui, du kompai mat, tai tinkliorkė pigiau. O dabar... Nebeturiu PCI lizdų laisvųIntegruotos irgi baigėsi jau.
CHm, o tema ir rezoliucija pasirodo tokia pati kaip ir prieš tai rašiusio.
Spoileris:
Paskutinį kartą taisė Airiz : 2008-03-02, 22:53

Spoileris:
Mazas "start" yra jega.. Net ir jei kokia vishta tureciau, vistiek daryciau win 9x stiliu![]()
Paskutinį kartą taisė Airiz : 2008-03-02, 22:53
Mėgstami