Autorius
Bardakas
Nematau problemos kodėl nebūtų galima rašyt "updated" postą, prašom, gera mintis. Aišku tada tie kas nori komentuot, turėtų daugiau mažiau parašyt kurį skyrių komentuoja, jei norima susigaudyt temoj.
Pirmas pranešimas kaip turinys su nuoroda į skyrius. Kūrinio pavadinimas o skyriai surašomi naudojant spoiler. Pats atnaujinimas dedamas kaip naujas pranešimas.
Tada nereikės kūrybos dėti atskirai, o ir tema "užlips" viršun naują skyrių parašius.
Su VB4 vartotojo sąsaja html normaliai nuorodą įdėti galima formatu [ url="žinutės adresas"]skyriaus pavadinimas[/url].
Labai gerai būtų, jeigu ir antraštėje žinutės kūrėjas parašytų pavadinimą.
Ta tema bendra gal visiems naudinga būtų, ir tik parašius tam tikrą kiekį kūrinių vertėtų kurti naują giją? Kai jau aišku, kad žmogui tai patinka ir jis tęs ką pradėjęs.
Tai tik mano pasvarstymai, labai nemuškite >.<
Komentavimas tada irgi vyktų arba aptariamojo skyriaus, arba bendrai iki šiol parašytų kūrinių.
Pavyzdys:
"Mano nuostabusis kūrinys"
"Mano dar nuostabesnis kūrinys"
Jeigu yra norinčių dėti kūrybą į vieną giją su kitais, vėl gi turinys keisis tik tuo, kad virš spoiler "vartotojas", o toliau jau nuorodos į jo kūrybą. Beje, po pavadinimu patarčiau autoriams parašyti ir trumpą anotaciją, kad visi žinotų ko tikėtis skaitant ypač rimtesnį kūrinį, turintį bendrą idėją.
O jau sugalvojus vartotojui rimtai kurti ir plėtoti savo kūrinį, moderatoriams bus lengviau atsirinkti ką sukelti į naują temą.
Mėgstami