Koks dar mano izulumas? as tau stengiausia isaiskint kaip atrodys forumas, kai 1 gijoje bus sukista 10 kitu , tu bent isivaizduoji kaip tai atrodys? bus vos ne kaip rekomendacijos- 50 puslapiu ... Isvis nesamones cia kazkokes sumastes esi , jei jau ketini tokias taisykles isvest , tai nevesk ju vien pagal save , atsizvelk , ka tau kiti bando parodyt ... Mano "izulumas" buvo tik tavo kalidos parodymas , bandymas nukreipti tavo mintis , ta linkme , kaip forumas atrodys (tiksliau rasytoju kampelis) jei rasyciau kokius eilerascius ar ka , kurie neilgi tai tikrai sutinku deciau juos i viena tema , bet kai rasai kokius kurinius , kuriu ilgis nuo 3iki 10 ar daugiau puslaiu , tai jau nebesmagu zmonems ieskot konors tokioje gijoje , bet daugeli atgraso pamacius puslapiu skaiciu - mano labai ilgas bus ir tiesiog neskaito (visi zinom , kad lietuviai kartais patingim

) . Tai tiek siam kartui , gal vel uzbaninsi, o gal postus istrinsi? uz tai kad stengiuos tau parodyt kokia didziule velniava cia ketini padaryt .
beto kaip reiketu rast kanors tokioje gijoje , kur sukista 10 kuriniu? pilna kitu zmoniu komentaru?
Mėgstami