Noreciau sudalyvaut Anime nights nors nedrasu da biski . Klausimas , kiek kainuoja sis renginys ir ar reikia pasirinkt kuriame sence busiu ar galima buti kad ir nuo pradzios iki galo ?
Noreciau sudalyvaut Anime nights nors nedrasu da biski . Klausimas , kiek kainuoja sis renginys ir ar reikia pasirinkt kuriame sence busiu ar galima buti kad ir nuo pradzios iki galo ?

taip, InfoSA organizuoja šį renginį.
Kas dėl bilietų kainų tai jos yra DUK'e parašytos, gal net ir VIP'o kainą žinau(mačiau vakar bilieto maketą, bet dar nesuautomatizavo tos sistemos iki galo - bus galima bilietą webu atsispausdinti kaip supratau).
Na va atnaujinau pirmo puslapio info (valio man) ir ta proga noriu paagituoti registruotis tiek į Cosplay, tiek į AMV, mangos ar kalendoriaus konkursus!!!!
Paskutinį kartą taisė Krad : 2010-03-09, 08:49
Guns make you stupid, but duct tape makes you smart.

bardakai, galimas daiktas, kad pas tave bėdos, nes man su opera rodo, kitiems su FF irgi rodo.. :} gal acrobato pas tave versija lieva, arba užcachinta sena versija puslapio.
Guns make you stupid, but duct tape makes you smart.

Na, problema su DUK išsisprendė pati kažkaip stebuklingai man.
Nebus anime?Kokie anime žanrai bus pagrindiniai? Ats.: Galimi visokie variantai, bet galima pasakyti kokių žanrų nebus. Tai: „mind fuck“, iškrypėliškų anime, jokių anime, kur mergaitės muša berniukus.
O šiaip jei rimtai, tai gaila mind-********'ų, kad nebus, bet ir gerai, kad išimti echiai visokie.

labai jau vangiai į tą kalendorių foto siunčia žmonės,
ar surinksit tiek kiek reikia foto?
Reikia Katanos? Durklo? Kardo? Ar kokios kitokios replikos?
Parašyk man.

23. Ar bus kokia apsauga, jei kartais (visai netyčia) įsiveržtų koks žudikas maniakas ir pradėtu visus kapot su kirviu?
Ats.: Apsauga bus, todėl maniakų su kirviais nereiktų baimintis . lolinau is sito klausimo ;DD
Btw kadangi jokio ecchio ir mindfuck nebus labai mane jau domina anime sarasas bet numatomas ar koks.
p.s. Kiek otaku bilieto kaina nusimato?
It takes only a minute to get a crush on someone, an
hour to like someone, and a day to love someone-but it
takes a lifetime to forget someone.

Reikia Katanos? Durklo? Kardo? Ar kokios kitokios replikos?
Parašyk man.
Mėgstami