Spoileris:![]()
Paskutinį kartą taisė amidau : 2010-01-13, 19:56

Usopp AAA-AA-AAA dar epiškiau![]()

Labai patiko Miglaja „screenas“, tikrai pataikyta į temą. Likusiųjų taip pat, gal tik išskyrus Izzo variantą, nes netgi man mačiusiam visas OP galiu tik pasakyt, kad tai kažkokios svarbios kovos scenos ištrauka, bet nelabai ji atspindi temą, o nemačiusiems anime išvis „0“. Na, bet gal tai kam nors ir atspindi.
Mano keli variantai (ne manimi daryti screenshotai):
![]()
1) Čia laivai ne tik vandenynus skrodžia.
2) Alkoholis geriamas siekiant išspręsti konfliktus ir nugalėti. (Arba: Helovynas čia ištisus metus)
Manau, tema iki savaitės galo dar bus atidaryta, jei kas nors dar norės pavėluotai pasireikšti.

Spoileris:

Na mano gal butu sita akimirka nors buvo mintis ideti Kizaruar buggy perkreipta snuki . Pastaruoju metu mangoje ir anime truksta tokiu kvailionu , surimtejo.
Izzo pasieme viena is geresniu vietu. Nes tik pagalvojus apie one piece ir Epic man iskart i galva sauna Zoro. Dauguma fanu del tos scenos alpo menesiu menesiuspas kas antra buvo sige ar avatare. Bet tiesa nemate anime nesuprastu sios scenos esmes .

Zigutis, tokių akimirkų kai Usopas ir Lufis yra aptalžyti buvo tikrai daug...galėjai pasirinkt tą, kas nesikartojo kitose serijose
kypshius, šita gera vieta, apskritai Usopas duoda vaizdųPrisiminiau kai jis Sogekingu buvo -va ten tai epic heroe
Izzo, momentas tapęs legenda, bet kaip sakė slicKrox, tie kas nematė OP nieko nesupras...
slicKrox, pirmas kadras man pasirodė epiškesnis ir svarbesnis, nes nuo Red Line pasiekimo ir prasidėjo visi nuotykiai
inkognito, labai patiko kadras, nes man tokį nežmonišką juoką sukėlė tas "Chopper", tai ir vėl prisiminiau iš tavo kadro tą linksmą seriją...
Mėgstami