Aš įsižeidžiau. Taip ir neįdėjo mano šedevro praeitų metų, nors gavau blemba 5 vietą... hrrrr
btw, slickrox dalyvauji šiame azar?
xD

Aš įsižeidžiau. Taip ir neįdėjo mano šedevro praeitų metų, nors gavau blemba 5 vietą... hrrrr
btw, slickrox dalyvauji šiame azar?
xD
Paskutinį kartą taisė Lucion666 : 2009-12-28, 18:43
sveiki noriu pasitikslinti del amv idejimo i konkursaperskaiciau balsavimas prasides vasario 20.d ir reikes amv ideti visa savaite anksciau teisingai supratau ? ir dar biski laiko turiu pabaikti taip ?
![]()

Atleisk, bet didesniam kiekiui video tiesiog nebuvo vietos, tačiau nuoroda juk yra į praėjusių metų konkursą, kur žmonės gali pažiūrėti visus darbus. Juk paklausti ar dalyvausiu, ar ne, galėjai parašyti ir asmeninę žinutę? Kol kas nežinau, darbai juda sunkiai, o ir konkrečios pilnos idėjos nėra.
Na, kad dar kartą nebūtų dėl to neaiškumų, aš kiek atnaujinau ir pabraukiau 9'ą taisyklių punktą (Kadangi AMV įkėlimas į video host'ą užima beveik visą dieną):
9) Prasidėjus AMV – AZAR 2009 balsavimui, kitų metų vasario 20'ą dieną, jūsų AMV darbas turi būti pristatyti iki Vasario 18'os dienos. Savo darbą pavadinkyte tokia tvarka: (Dainos atlikėjas - Dainos pavadinimas) (Panaudoti anime) (Klipo pavadinimas, jeigu jį sugalvojot) (AMV autorius). Taipogi, jei noryte galite asmeniškai pakomentuoti savo AMV laiške. Įkelkite į www.megaupload.com ar www.yousendit.com ar http://rapidshare.com/ ir atsiųskit man per PM ar el. paštą slickrox@animezona.net.

Squall, labai sunkiai sekas kurt... kolkas beveik nieko nepadariau ;D na bent jau kuriu tai, kas man patinka, tik trupuciuka technines problemos maiso kurt ^^' pradejau mokytis AE, labai geras dalykas ;D o kaip paciam sekas kurt? ^^

Krc,mane galit braukt ish saraso nes nespesiu sukurt,nes net nepradejau xD tik esu daug ishkarpes HD kadru... klipas bus tik liepa xD Tad manau bus vykes darbas ...nereik niekur skubet - pagrindine taisykle. Kaip man galva maudzia ir sukasi po tu svenciu xDD

Kiek zinau dauk dirba vieni, ir isvis AZ'e man rodos beveik nezinau kas dirba ne vienas... >___< noresiu pamatyti ta amv ;D

Mger, it better be good.
Zx-Shade, as pabandziau ne vienas padirbti. jeigu bent vienas is partneriu nemato galutinio tikslo taip, kaip kitas ir atvirksciai, toliau dirbti nera prasmes.
catbuster, siaip puse metu klipui vienam zmogui per daug. nebent jis daro koki nors epic klipa kuris pakeis amv mados kanonus >.>

Squall, dar norejai bandyt kurt su Moni ir me... taip ir neisejo ;D
Mger, kur skubi, dar visas menuo, laisvai imanoma suspet ^^
Va man kazkaip nesikuria, reikia susikaupt gal, taip beveik nieko ir nesukuriau ;D
Mėgstami