Ieskau zmoniu kurie moka piesti su plansetu, uzsiemia tuo ne pirma savaite ir kurie daro tai greitai.
Kam viskas tai?
Darau klipa is screen'u, ir kadangi jie paimti is filmo, zaidimo ir anime (FFVII:Crisis Core, FFVII:Advent Children Complete, FFVII:Last Order) juos reikia pakoreguoti, kad jie atrodytu daugmaz panasiai.
Darau klipa digital graphic novel stiliumi ir labai noriu ji pabaigti laiku. Laiko liko nedaug, bet jeigu pradeti dirbti dabar, dar imanoma speti. Klipas kuriamas konkursui AKROSS CON 2009.
Kodel as tai darau?
Kadangi mano partneris nusprende kad jam to nereikia, jis mane mete. Ir as dabar daugmaz panikoje, nes jeigu darysiu viska pats, nespesiu 255%. pati ideja labai gaila uzmirsti nes ji tikrai labai gera ir jeigu viskas bus taip, kaip sugalvojau, atrodys gan graziai. Taip pat visada norejau dirbti komandoje, kur kiekvienas daro savo dali darbo ir gale visi prieina prie vieno tikslo.
To sum up
Animezona tai paskutine vieta kur ieskau pagalbos, nes daugiau ieskoti jau bus beprasmiska. Tai tiesiog prasau, kas galetu padeti, atsiliepkit. Reikia kad zmogus butu tikras kad uzsiims tuo. Tiesiog TAIP arba NE. Kas susidomejo, rasykit cia, arba man i PM, arba i Skype.