Paremti dabar Šiam mėnesiui reiktų: 20 EUR, gauta: 0 EUR (0%)

Rezultatai 1 iki 13 iš 13

Gija: Azijietiško Valgio Receptai

  1. #1
    Naujokas Aviete avataras
    Įstojimo data
    2009 06 05
    Vietovė
    Kaunas
    Įrašai
    19
    Padėkos
    1
    Dėkojo 0 kart 0 žinutėse
    Reputacija
    0

    Azijietiško Valgio Receptai

    Tai vat....dėkite čia visokius Japoniško, Kinietiško, Korijietiško ir pan. maisto receptus.....Ačiū!!!!!!!!!!
    Paskutinį kartą taisė Bardakas : 2009-12-31, 00:42

  2. #2
    桜木花道って最高 ゃん? Dj_Lord avataras
    Įstojimo data
    2009 12 23
    Vietovė
    Kaunas
    Įrašai
    15
    Padėkos
    0
    Dėkojo 6 kart 3 žinutėse
    Reputacija
    0
    Onigiri

    daznas japonu priespieciu uzkandis, Japonijoje galima rasti bet kurioje parduotuveje, kaino nuo 100 yenu. Lietuvoje taip pat galima pasidaryti

    Pagugline "onigiri" greiciausiai, kad rasite detalesniu aprasymu, bet supaprastintai viskas yra taip:

    Reikalinga:
    japoniski (arba juos primenantys) ryziai (as naudojau Galinos apvaliuosius ryzius, tinka ir sushiniai, svarbiausia, kad butu lipnus)
    zuvis, ikrai, majonezas, krabu lazdeles, surios slyvos - na idarui pagal skoni
    nori (juru dumbliu lapai) - nebutina, bet skaniau su jais

    Paruosimas:
    isverdam ryzius, truputi palaukiam kol praves, paimame ryziu sauksta i delna (patartina naudoti plastikinius maiselius, t.y. ranka i maiseli, ryziai ant maiselo), idedame idara, uzklojame dar vienu saukstu ryziu ir suformuojame plokscia trikampio, keturkampio ar apvalios formos figura. Jeigu naudojote maiseli - graziai susukite ir palikite vesiai atsvesti, jeigu rankose formavote, patartina suvynioti i plevele, kad islaikytu savo forma. kai atvesta, isvyniokite is maiseliu ir patiekite. Galima ivynioti i nori - bus skanaus. skanaus

  3. Jums dėkoja:


  4. #3
    Naujokas Kaizen avataras
    Įstojimo data
    2009 12 21
    Vietovė
    Lietuvoj
    Įrašai
    6
    Padėkos
    0
    Dėkojo 0 kart 0 žinutėse
    Reputacija
    0

    Kepti ryžiai

    Asmeniškai man vienas skanesnių lengvai pagaminamu patiekalų. http://www.visireceptai.lt/receptas/kepti_ryziai.html
    Paskutinį kartą taisė Kaizen : 2009-12-28, 17:09 Priežastis: Netyčia nuspaudžiau ENTER nebaigęs pranešimo

  5. #4
    Catching some Zzzzs...




    slicKrox avataras
    Įstojimo data
    2021 08 01
    Vietovė
    4Th Dimension (Jonava/Sou)
    Įrašai
    2.477
    Padėkos
    611
    Dėkojo 1.463 kart 406 žinutėse
    Reputacija
    134
    Citata Autorius Kaizen Žiūrėti skelbimus
    Asmeniškai man vienas skanesnių lengvai pagaminamu patiekalų. http://www.visireceptai.lt/receptas/kepti_ryziai.html
    Aha. Sutinku, me taipogi mėgsta ruošti šį gardėsį. Skanu, pakankamai greitai paruošiama, maistinga ir energinga. Tik aš dažniausiai vietoje mėsos stengiuosi naudot grybus.

    Kad mano atsakymas nenuskambėtų tuščiai, parekomenduosiu pasigaminti Tamagoyaki / omelette roll / omletą suktinuką. Daug skanesnis nei įprastas omletas, o ir paįvairint galima tikra ialbai įdomiai. Galima ir nedėti miltų ir pieno. Į vidų galima pridėt keptų gribų ar bet ką kitko, ko tik geidžia fantazija.

    Paskutinį kartą taisė slicKrox : 2009-12-28, 17:56

  6. Jums dėkoja:


  7. #5
    U-KISS
    Esquisse avataras
    Įstojimo data
    2009 12 03
    Vietovė
    대한민국
    Įrašai
    340
    Padėkos
    303
    Dėkojo 232 kart 131 žinutėse
    Reputacija
    21
    Vasaros sriuba


    Ingredientai:

    * Agurkai, 1 vienetas
    * Žirniai, švieži, 2 šaukštai
    * Sultinys, mėsos, 4 stiklinės
    * Druska, truputį
    * Sojos padažas, 0.5 šaukšto
    * Kiaušiniai, 4 vienetai

    Gaminimas:

    Agurkas nulupamas, supjaustomas nedideliais griežinėliais. Žirneliai perplaunami, suberiami į užvirintą sultinį, 10 min. paverdami, po to pasūdomi, supilamas sojos padažas, sumetami agurkai. Viską 5 min. pavirinus, daržovės išgriebiamos ir padedamos šiltai, o sultinys perkošiamas. Tuo tarpu užvirinamas su actu vanduo, į jį atsargiai įmušami kiaušiniai. Jie pavirinami, kol susitraukia baltymas. Į kiekvieną lėkštę įdedama po keletą gabaliukų agurko ir po pusę šaukšto žaliųjų žirnelių, įpilama karšto sultinio, įdedama po kiaušinį. Sriuba patiekiama karšta. [Japoniška sriuba]

    Spoileris:
    Yra Lietuvoje ir skanių japoniškų patiekalų restoranas, esantis Vilniuje - http://www.miyako.lt/
    Paskutinį kartą taisė Esquisse : 2010-01-07, 20:51

  8. #6
    forumo idiotas
    Įstojimo data
    2009 04 14
    Vietovė
    vilnius
    Įrašai
    168
    Padėkos
    123
    Dėkojo 51 kart 36 žinutėse
    Reputacija
    0
    Citata Autorius Anime_Yuuki Žiūrėti skelbimus
    Vasaros sriuba
    Spoileris:



    Ingredientai:

    * Agurkai Agurkai, 1 vienetas
    * Žirniai Žirniai, švieži, 2 šaukštai
    * Sultinys Sultinys, mėsos, 4 stiklinės
    * Druska Druska, truputį
    * Sojos padažas Sojos padažas, 0.5 šaukšto
    * Kiaušiniai Kiaušiniai, 4 vienetai

    Gaminimas:

    Agurkas nulupamas, supjaustomas nedideliais griežinėliais. Žirneliai perplaunami, suberiami į užvirintą sultinį, 10 min. paverdami, po to pasūdomi, supilamas sojos padažas, sumetami agurkai. Viską 5 min. pavirinus, daržovės išgriebiamos ir padedamos šiltai, o sultinys perkošiamas. Tuo tarpu užvirinamas su actu vanduo, į jį atsargiai įmušami kiaušiniai. Jie pavirinami, kol susitraukia baltymas. Į kiekvieną lėkštę įdedama po keletą gabaliukų agurko ir po pusę šaukšto žaliųjų žirnelių, įpilama karšto sultinio, įdedama po kiaušinį. Sriuba patiekiama karšta. [Japoniška sriuba]

    Yra Lietuvoje ir skanių japoniškų patiekalų restoranas, esantis Vilniuje MIYAKO
    gal ir skanių patiekalų, bet kainos tai lb didelės
    Paskutinį kartą taisė slicKrox : 2010-02-18, 23:51

  9. #7
    BW gamer
    Xakis avataras
    Įstojimo data
    2009 08 21
    Vietovė
    Kaunas
    Įrašai
    39
    Padėkos
    26
    Dėkojo 14 kart 4 žinutėse
    Reputacija
    0
    Citata Autorius Dj_Lord Žiūrėti skelbimus
    Onigiri

    Reikalinga:
    japoniski (arba juos primenantys) ryziai (as naudojau Galinos apvaliuosius ryzius, tinka ir sushiniai, svarbiausia, kad butu lipnus)
    zuvis, ikrai, majonezas, krabu lazdeles, surios slyvos - na idarui pagal skoni
    nori (juru dumbliu lapai) - nebutina, bet skaniau su jais

    Paruosimas:
    isverdam ryzius, truputi palaukiam kol praves, paimame ryziu sauksta i delna (patartina naudoti plastikinius maiselius, t.y. ranka i maiseli, ryziai ant maiselo), idedame idara, uzklojame dar vienu saukstu ryziu ir suformuojame plokscia trikampio, keturkampio ar apvalios formos figura. Jeigu naudojote maiseli - graziai susukite ir palikite vesiai atsvesti, jeigu rankose formavote, patartina suvynioti i plevele, kad islaikytu savo forma. kai atvesta, isvyniokite is maiseliu ir patiekite. Galima ivynioti i nori - bus skanaus. skanaus
    Na, pratesimas , kas nori dar papluseti virtuveje


    Reikes

    Sojos 2 didelius saukstus
    miso kosytes 1 dideli sauksta

    Taigi, turit paruosta onigiri.
    Paimat keptuve, ipilat sauksta aliejaus (nu gal du, kad nepridegtu, kaip pas ka kokios keptuves), palaukiat kol uzkais ir idedat paruosta onigiri. Kepinat ant vidutines ugnies, kol igaus auksini atspalvi. Nukeliat nuo keptuves , ta ryziu kamuoliuka, ir itrinat soja, vel idedat ir pakepinat kol soja suketies, na zinoma vel nuimat nuo keptuvas ir tada itrinat miso kose ir vel kepinat kol suketies. Nukeliat nuo keptuves, nusausinat su kokia vienkartine nosinaite (daznai buna teplus nuo miso) ir valgote.

    Patarimai: labai gerai lendai su agurku ar morka(tikrai patarimas, nes pastrigs dar ...), taip pat galit soja sumaisyti su miso is anksto ir tepti viena karta, bent jau as taip darau

    gal kam patiks, skanaus....

  10. Jums dėkoja:


  11. #8
    Paraamnestical
    RayYuka avataras
    Įstojimo data
    2009 11 02
    Vietovė
    Koit
    Įrašai
    213
    Padėkos
    208
    Dėkojo 80 kart 46 žinutėse
    Reputacija
    10
    Hehe... gera skiltis. Apie maistą. Kaip tik man :} Receptų aš nė velnio nežinau ir gamamint nemoku, bet žinau pigų ir skanų patiekalą - Naruto ramen!

    Čia yra nerišlios kalbas receptas :http://www.searchgrid.org/index.php?...009-07&id=1791 Aš juo nesinaudoju...
    Nusiperki pakelį užpilamų makaranų už 1 litą, fermentinio sūrio.
    Dar galima dėti gausybę priedų : dešros, krabų lazdelių, svogūnų ir t.t. (ką tik sugalvosit)... Priedus reikia pakepti, sudėti į makaronus su (tarkuotu) sūriu ir užpilti verdančiu vandeniu bei pagardinti prieskoniais. xD


    Pigu, skanu ir greita. Tikiuosi užskaitysite kaip receptą

    P.S. Ramen regis yra kiniečių kilmės...
    Geriau siaubinga pabaiga, nei siaubas be pabaigos.

  12. Jums dėkoja:


  13. #9
    U-KISS
    Esquisse avataras
    Įstojimo data
    2009 12 03
    Vietovė
    대한민국
    Įrašai
    340
    Padėkos
    303
    Dėkojo 232 kart 131 žinutėse
    Reputacija
    21
    Citata Autorius sagara sanosuke Žiūrėti skelbimus
    gal ir skanių patiekalų, bet kainos tai lb didelės
    Na, taip, buvau aš ten Šeip labai skaniai gamina, bet meniu ohohoho.... Brangu, už tiek kiek sriuba kainuoja galima ir pačiam ją pasidaryt, na bet ne taip gerai kaip profesionaliam virėjui

  14. #10
    Wakaranai
    Idechi avataras
    Įstojimo data
    2008 10 21
    Vietovė
    Klaipėda
    Įrašai
    204
    Padėkos
    217
    Dėkojo 27 kart 12 žinutėse
    Reputacija
    17
    Pora kartu su draugais buvau Hanabi restorane, nebrangu ir gan skanu http://www.hanabi.lt/ Man patiko maki ir sašimi patiekalai.

    Nekovokit prieš blogį, kovokit už gėrį
    Nekovokit prieš karą,kovokit už taiką
    Nesidairyk į ateiti, ar į praeitį, tiesiog džiaukis šią dieną

  15. #11
    Klyšakojis piratas ;O
    dubi avataras
    Įstojimo data
    2008 10 14
    Vietovė
    Vilnius
    Įrašai
    57
    Padėkos
    1
    Dėkojo 3 kart 2 žinutėse
    Reputacija
    8
    Aš asmeniškai labai mėgstu viename youtubo blog'e talpinamus receptus. Ten jų daugybė ir nesunkūs ir beprotiškai skaniai atrodo bei tokie yra. Na bent jau tiek kiek jau yra tekę pasigamint ;] P.s Jie rytietiški ir į temą jai kam kiltų klausimų nespėjus pažiūrėt į spoilintą linką. ;]
    Same as you but different.

  16. Jums dėkoja:


  17. #12
    Tokyo boy
    KoBalt avataras
    Įstojimo data
    2007 03 25
    Vietovė
    Kaunas
    Įrašai
    148
    Padėkos
    4
    Dėkojo 3 kart 3 žinutėse
    Reputacija
    0
    Onigiri idarui tinka tunas su majonezu,labai skanu tunas taip pat tinka ir Tamagoyaki omleto suktinukui

  18. #13
    Naujokas
    Įstojimo data
    2012 09 12
    Vietovė
    Vilnius
    Įrašai
    1
    Padėkos
    0
    Dėkojo 0 kart 0 žinutėse
    Reputacija
    0
    Aštri, saldžiarūgštė baltųjų kiniškų grybų sriuba su vištiena

    Ingredientai:

    Vanduo, 3 litrai
    Vištienos filė, 300 gramų
    Grybai, baltieji kiniški, pakeliais, 0.5 vieneto
    Baltieji pipirai, Santa Maria сitrinpipirai, 0.5 šaukšto
    Actas, pagal skonį
    Cukrus, pagal skonį
    Juodieji pipirai, 2 šaukšteliai
    Druska, pagal skonį

    Gaminimas:

    Pirmiausia užkaičiame 3 l vandens, šis užvirs juostelėmis susipjaustome vištos krūtinėlės filė. užvirus sumetame pjaustytą vištieną ir verdame.
    Pusę baltųjų kiniškų grybų užpiltame verdančiu vandeniu ir 10-15 min, tuomet supjaustome. tuos pačius sudedame į puodą ir verdame su vištiena.
    Į vištienos sultinį suberiame samtį cukraus, samtį acto, pagal skonį įberiame druskos, Santa citrinpipirius (jei baltuosius pipirus), jų įberiame du valgomus šaukštus.
    mėgsta mėgsta gana aštriai – įberkite du arbatinius šaukštelius juodųjų pipirų. – visuomet ragauti, nenurūgštintumėte ir nenuaštrintumėte...
    Sriubą paverdame 15 – 20 min.

    Skanaus!

Mėgstami

Rašymo leidimai

  • Jūs negalite rašyti naujas gijas
  • Jūs negalite rašyti atsakymus
  • Jūs negalite prisegti failų priedus
  • Jūs negalite keisti savo žinutes
  •