Neturejau ka weikttai sugalvojau pasidometi kokie jusu megsatamiausi manga autoriai(-es). :rolleyes:
Mano tokie:
1.Masashi Kishimoto (Naruto)
2.Mark Crilley (Miki Falls)
3.Akira Toriyama (Dragon ball)![]()
Neturejau ka weikttai sugalvojau pasidometi kokie jusu megsatamiausi manga autoriai(-es). :rolleyes:
Mano tokie:
1.Masashi Kishimoto (Naruto)
2.Mark Crilley (Miki Falls)
3.Akira Toriyama (Dragon ball)![]()

nezinau kaip jums bet man mangoje piesimas vos ne svarbiau uz siuzeta, nes piesima pamatai tik atsivertes manga, o i siuzeta isitrauki perskaites kelis skyrius, taigi mano megstamiausias manga autorius butu Nihei Tsutomu, o kishimoto piesimas mane ziauriai uzknisa tai is zinomu manga autoriu, turbut jis butu paskutinis(ar bentjau gale)

1. Eiichiro Oda
2. Kentarō Miura
3. Shirow Miwa
4. Harold Sakuishi
5. Tsugumi Oba + Takeshi Obata

Na aš tai tik vieną porą galiu išskirti (dabar kitų net nepamenu),nes man jų visi darbai labai patiko :You In - Wan + Yang Kyung - Il. Na dar gal Hiromu Arakawa.Apie kitus negaliu nieko sakyt,ne visus jų darbus žinau ar skaičiau,negaliu spręsti.
Not bad...

Ta moteriškėm kuri piešė Angel Sanctuary ir t.t., man jos piešimas kadaise labai didelį įspūdį paliko. Akira Toriyama tai jau 'padefaultum' mano sąraše, nes klasika gi :]
We ate your shoes !! Along with other household items....
Masashi Koshimoto.![]()

Tsugumi Ohba ir Takeshi Obata.

Nesu ypatingai daug mangų skaitęs, bet šiaip ar taip labiausiai viskuo įsiminė CLAMP moteriškės.

1. Shirow Miwa (DOGS!!!)
2. Tite Kubo ( dėl Zombie Powder)
3. Tsumomu Nihei (Blame!)
Mangų daug neskaičiau, bet čia išskyriau pačias pačiausias, kurios tikrai puikų įspūdį sukėlė.

mėgstamų tikrai daug turiu, bet jei rinktis vieną - Shirow Masamune

Va va dar kouta hirano vertas prie You In - Wan + Yang Kyung - Il būti.Jo darbai irgi nuostabūs (čia neskaitant jo hentai mangų)
Not bad...

Ai Yazava (NANA ir Paradise Kiss)
Shirow Masamune (GitS)
Ookubo Atsushi (Soul Eater)
Tsumomu Nihei (Blame!)
Akino Matsuri (Pet Shop of Horros)
kaip ir..

Kentaro Miura (Berserk)
Naoki Urasawa (Monster, 20th Century Boys, PLUTO)
Tsutomu Nihei (Blame!, Biomega)
Takehiko Inoue (Vagabond, Slam Dunk)

Geriausiu laikau Masashi Koshimoto, nes jis labai gražiai piešė pirmasias dalis... ir kuria labai įdomias istorijas bei veikėjus...
Nors aisku daugiau be jo ir Akiros ne ka ir zinau ~~
Mėgstami