Nu kagi,pertikrinau visas ft,ištryniau nevykusias,kelias dar palikauJau tuoj baigiu sukelt ft
Štai keletas,tuoj papildysiu daugiau
Tik gaila,kad photobucket'as ne visas ft sukėlė
Spoileris:
Nu kagi,pertikrinau visas ft,ištryniau nevykusias,kelias dar palikauJau tuoj baigiu sukelt ft
Štai keletas,tuoj papildysiu daugiau
Tik gaila,kad photobucket'as ne visas ft sukėlė
Spoileris:
That's not my fault! ;D
Dekoju uz malonu dalyvavimatikiuosi patiko visiem kas dalyvavo
![]()

Spontaneous mini-review time!
Planavau neiti, bet teko dėl vienos tam tikros priežasties kuri yra too personal to say, HA. Taigi pats renginys, be abejo, buvo gan nekoks, bet geresnis nei tikėjaus... Jį išgelbėjo 'gezai', lol. Už diskvalifikavimą jūs turit kentėt. Tie 'muzikantai' kuriuos pasamdėt buvo toks epic fail, kad net nežinau ką sakyt. Pati palėpė buvo kiek nejauki,not to mention įėjimas į ją... Per lame j-rocko garsą buvo neįmanoma susikalbėt ir laimėjo žmogus, kuris trečią cosplay su tuo pačiu kostiumu ateina krč. Žiauru... Bet bent jau buvo iš ko šaipytis.^^ Ir šiaip, kietų žmonių buvo. Ir lol, Lightas su pizza hut shirt ir death note, kuris subraižytas kaip natų sąsiuvinis.
Nu ir šiaip, vedėjas visai ok buvo.
Paskutinį kartą taisė Mao : 2009-10-30, 00:20
I, GARLAND, WILL KNOCK YOU ALL DOWN!

ok, katik grizau xD mini aptarimas:
pliusai:
vedejas su varztu galvoje
linksmasis klausimynas
apsvietimas
YPAc malonus zmones
minusai:
per didelis laiko tempimas (vietomis net nuobodu buvo)
Saltis (teko kaikuriem su striukem sedeti)
jo.. "muzikantai" (agreed that fail)
LAIPTAI
Siaip laika praleidau visai linksmai, bet kazko daugiau tikejaus, gal ta nejauki aplinka trukde..susipazinau su kaikuriais forumieciais, pamaciau kaip Izzo atrodo xD neskaitant ivairiu kelyje istikusiu nesklandumu , siaip fun buvo!
JO.. GEZAI JEGA!!
![]()

Nevaryk ant sijonu :/
na man renginys paciai patiko.linksmi zmones,fainai ispuosta sale.sudalyvavau anime klausimyne ir net trecia vieta uzemiau oh yeahliux prizai beja.salta tai tikrai nebuvo[na gal cia del to kad mazai sedejau],nu siaip man tikrai lb patiko ;D

kadangi esu STUDENTE ir dabar KOLIŲ laikas, o dar kaip ketvirtadienis, tai galiu tik čia nuotraukas pažiūrėt... visai nieko kostiumai, gaila, kad dauguma jau matyti (na, laiko juk nedaug buvo duota), bet atrodo linksma buvo, tikiuosi kitą kartą ne per EGZŲ sesiją ką organizuosit nes mokinukam jau atostogos![]()
O batman'as ne anime?ne nu toks zeurus failas tas musu koncertas buvo kad... tikejausi normalaus kubo o ble dave kazkoky sh atsiprasant xD Anyways patiko tas cosplay itin emo corneris ten kas daresi taj as patylesiu xDDD
Na permeciau aki per nuotraukas tai kazkaip nesigailiu ten nenuejes. :/ Kaip ir maniau renginys buvo prastas . Na bent jau visu ka pazystu is tu kurie ejo taip sake , o as pazystu nemazai zmoniu kurie ten ejo . Laimejo kostiumas tas pats kaip per anime nights biski fail . Na bet ohh well...
Kadangi nebuvau tai daugiau ir nesakysiu nieko blogotaciau nesigailiu akd nebuvau .

va maziau nei puse mano fotkiu.
http://smliliumcosplay.deviantart.com/gallery/
gomen kad per deviantarta tiesiog uzluzo picasas.. db va atstrigo ti likusias tenais sukelsiu . >.<![]()

http://picasaweb.google.com/Kameko7/KaunoCosplayVol2#
mano fotkes. nyahh picasas atstrigo ..xDDD
o tokio dalyko kaip imagebam.com nezinau Airi.
Ir ka man dabar ?..![]()
Paskutinį kartą taisė Airiz : 2009-10-29, 20:59 Priežastis: ir nieko
Mėgstami