Taigi laikas nauja anime spoilinti.
Topic starts now:
Kaip jum pirma serija?

Taigi laikas nauja anime spoilinti.
Topic starts now:
Kaip jum pirma serija?

Fanai.plz ant manęs labai nepykit,bet man pirma serija nepatiko.Nu aš tai kaip visad KAŽKO tikėjaus,o sulaukiau daug rožinės spalvos,zuikučių,gėlyčių ir pan. (čia apie ending'ą.kuris galutinai mane pribaigė).Ir piešimas kažkoks keistas...Lucy ne kaip Lucy atrodo...TIKIUOSI ateity šie minusai bus pataisyti
Not bad...

aš irgi visai normaliai priėmiau. tie ratai magijos biški lėvi, bet šiaip, viskas ore. tik nepatinka šita gija, gal bent minimalų aprašymą sukurpk?

Dri3er padaryk bent minimal7 apra6ym1 su nuorodom, coveriu ir screenais, nes ne kiekvienas žino kas per padaras tas Fairy Tail.
O apie pati anime pasakysiu taip: Nusivyliau, tikėjausi kažko įspūdingo,su gražiu piešimu daug veiksmo ir daug daug originalumo, bet gavau gaidišką piešima kuris tip top sužneša į kitą tos pačios studijos darbą Rave, pažiūrėkit merginų aprangos sutampa, bent jau sijonas ir diržas tokie patys, skraidantį pliušini katiną (ar kas ten buvo). Vien žodžiu nieko gero iš šio anime nebesitikiu, bet vistiek bandysiu antrą ep'ą žiūrėt

FAIRY FAIL galiu pasakyt. Nudžiugau sužinojęs apie mangos ekranizaciją ir tikrai laukiau Fairy Tailų nuotykių, bet tai ką gavau nuvylė ir papiktino. Visų pirma piešimas. Veikėjai į save napanašūs, One piece piešimo stiliaus, kuris vyrauja mangoj čia nė su žiburiu nėra. Fake salamanderio net veido forma ne taip nupiešta. Antra: Balsai. WTF? jie padarė su Happiu? Tas katinas tikrai puikus ir juokingas personažas, o čia kaip amidau sakė, kažkoks pliušinis žaislas tapo. Natsu balsas irgi visiškai nedera. Apie Liusę jau net nekalbu. Jos net papai nepanašūs >.> Dar ir openingas kažkoks nevykęs, užteko vien pamatyt kaip mieląją Erzą ten nupiešė. Apie endingą geriau patylėsiu. Dar iš kažkur kažkokie magic circles atsirado, kurių tikrai nebūna. Trumpai tariant, tai kas turėjo būt smagiu action fantasy virto dar vienu Doraemonu.
Patiko. Tikejausi daugiau, bet nieko. Kolkas vienas is labiausiai nenuvyliu anime is ka tik pasirodziusiuju. Natsu balsas ir kalbejimo maniera man primena Ichigo is Bleach.

o kuriu suberiu db geriausias pasirinkimas?
Piggy go oink oink... cow go moo... camel go pfft pfft how bout you?

Izzo pasakė praktiškai vienas prie vieno ką aš galvoju apie šią ekranizacija. Net nežinau ar galima ką nors daugiau pridurti. Kūrėjai nepadarė nieko kas jau nuo pat pirmųjų minučių prikaustytų dėmesį. Tikrai tikėjausi šiek tiek daugiau nei gavau . Nežinau ar verta tęsti žiūrėti toliau. Happy garsintoja mane tiesiog žudo, kiekvienas ištartas žodis peilis i paširdžius .

Šiaip šitame anime labai daug ftw momentų xD Įvyksta daug paradoksų, netikėtumų. Bet kas man nepatiko - tai visos tos magijos parodymas, kažkaip neįtiko man, bet manau, tai pripratimo dalykas... Na ir scenarinė eiga - nuspėjama, bet čia jau pristatomūsų epų nuodėmė, nieko nepadarysi... Tipiškumas tas daug kur pasireiškia, tikiuosi tai nesitęs per visą anime (kaip d.gray mane..)
Nesakau, kad veikėjai kol kas sužavėjo (juk tik pirmas epas), bet kol kas iš pagrindinių kuriuos rodė favoritų nesusiradau.
Išvada: einu skaityt mangos - čia protingiausias dalykas, nes nuojauta kužda, kad ji daug geresnė už tą anime.
mane tai nuvylė, o tikėjausi daug... :| galvojau bus rimtas anime kaip pvz FMA, bet čia skystalas kažkoks gavos ... na bet nepasiduosiu dar
Mėgstami