Sveiki,
po nedidelės pertraukos galiu vėl paskelbti Greito parašų konkurso balsavimą. Taigi sėkmės visiems ir už save nebalsuojam ^_^

Sveiki,
po nedidelės pertraukos galiu vėl paskelbti Greito parašų konkurso balsavimą. Taigi sėkmės visiems ir už save nebalsuojam ^_^
Paskutinį kartą taisė amidau : 2009-10-02, 19:41
Ketvirtasis man patiko labiausiai. Gal dėl Itachi...
So, mano balsas jam

2 man labiausiaiWhat can I say.. I like winged girls
![]()

Pirmasis buvo gražiai spalvingas ir tikrai iš pradžių patraukė akį. Antrasis kažkodėl nė kiek manęs nesužavėjo, nes kažkaip jau prisižiūrėjau tų evil/good ir norėjosi kažko naujo. Trečiojo spalvos gražios ir ryškios. Tuo jis ir žavus. Ketvirtasis man per tamsus, kad ir kaip mėgčiau Itačį. Penktasis man patiko dėl efektų, bet nepatiko pati mergina. ^^ Aiškiai, darant parašus, kiekvienas išliejo nors kažkiek prakaito. Mano akis labiausiai prikaustė trečiasis, tad jam ir skyriau savo balsą.

Kurumi-chan!!!! Jeigu dar spalvotas butu...
Dar neskaitei Berserk??? Tada nežinai kas yra TIKRAI GERA MANGA!!!
NEDELSK - CLICK TO READ IT!
[SIGPIC][/SIGPIC]

1- per daug monotoniškas
2- labai prasta kokybė
3/4 - rinkausi tarp šių. abu turėjo kažkokia tai žavesio, bet balsą atidaviau 4 dėl gražesnių spalvų
5- tiesiog ne.. kažkaip pigiai atrodo.. Gomen.

Balsavau už paskutinį, nes įjungus buvo tik užrašas ir baltas fonas, dar nebuvo animacijos pakrovę, kuri viską gadina... Bet turbūt visvien už tą patį balsuočiau nes kitų stilius jau iki gyvo kaulo įgrįsęs..

4 best for me
It takes only a minute to get a crush on someone, an
hour to like someone, and a day to love someone-but it
takes a lifetime to forget someone.

keistai 3 patiko.
Run, live to fly, fly to live, do or die.
Won't you run, live to fly, fly to live, Aces high!
[SIGPIC][/SIGPIC]

Man ta pati situacija, kaip ir Izzo. Kadangi lėtas netas, tai ilgai neužkrovė animacijos ir netgi be jos, 5tasis patiko labiausiai, nors atrodė kaip paprasčiausias logo. Bet ir animacija reikalo nesugadino. Kiti paprasčiausi siggai, be minties, be pernelyg įspūdingų efektų. Todėl balsą atiduodu 5-tam. Kiti perdaug nuobodūs
P.S Ketvirtas irgi vertas dėmesio. Padarytas tikrai gražiai, bet naruto yra naruto :/
Mėgstami