Priklauso nuo plaukų. Mano tai kai joks dažas neima apart tų ilgalaikių, tai nė trupučio nekenkia. Šiaip jei plaukai sveiki, stiprūs, nemanau kad turėtų sukelt didelių problemų.

Priklauso nuo plaukų. Mano tai kai joks dažas neima apart tų ilgalaikių, tai nė trupučio nekenkia. Šiaip jei plaukai sveiki, stiprūs, nemanau kad turėtų sukelt didelių problemų.
Cosplayerės Futarės reportažai iš įvairių Lietuvos cosplay renginių! :3
Galiu padėti užsisakyti perukus/kitas cosplay smulkmenas iš eBay. Just PM me~
I'm Commander Max Shepard and this is my favorite forum in Lithuania.

Tai vat, noriu ant kostiumo padaryti keletą aplikacijų - medžiaginių detalių kraštus užtvirtinti klijais, kad nebirėtų (formos tokios, jog palenkti neįmanoma, o apsiuvinėt visiškai neapsimoka), vėliau palei kraštą pritvirtinti dekoratyvinį raištelį (aha, išsidirbinėsiu kaip reikiant) Parduotuvei kaip tinkančius tekstilei radau tik UHU power klijus, kurie be to yra skirti medienos, metalo, keramikos, etc. klijavimui. Gal kas esat naudoję juos ant tekstilės ir galit pasakyt kokios jų savybės (ar medžiaga nepasidaro labai kieta, ar labai prasiskverbia pro medžiagą, ar laikosi skalbiant ir ar išvis man tokios manipuliacijos pavyktų, nes skaičiau jog ne visi tekstiliniai klijai tinka kraštams)? O gal kas žino kokių kitų tinkamų klijų, kurių nesunkiai būtų galima gauti?
No one can restrain me with logic
Yes, I know it`s a pseudo-problemSpoileris:
http://thumbs4.ebaystatic.com/m/mZXM...dYa4uw/140.jpg Kaip manot ~ is kokios medziagos geriausia butu pasidaryti ragus ? :I As niekaip nesugalvoju >.<
HOMESTUCK ~![]()
♪♫░▒▓♦►Uninstall◄♦▓▒░♫-Uninstall Cosband Nare ~
HoNk :o)

Cosplayerės Futarės reportažai iš įvairių Lietuvos cosplay renginių! :3
Galiu padėti užsisakyti perukus/kitas cosplay smulkmenas iš eBay. Just PM me~
I'm Commander Max Shepard and this is my favorite forum in Lithuania.
Mėgstami