ne taip suformulavau klausymą.;D
ok lauksiu kitų epu išties užkabino mane šis anime.
Dėkoju Fasian už sig'a.

Uzima kaiko versti si anima, 1.5-2.5 karto daugiau teksto eiluciu, nei iprastiniam anime.
Paskutinį kartą taisė IVXXX : 2009-08-09, 22:20
I want to go on a date! We'll play MMORPGs all night long! And then I want you to confess your love to me by saying 'let's grind together, baby!

Na IVXXX yra teisus, šitam anime labai ilgos pokalbiu scenos, o ir kai kur tekstai sudetingesni. Gerbiu darba, bet ne pasirinkta anime.
Spoileris:
[SIGPIC][/SIGPIC]

nu, maciau dar tik pora epu, bet man sis anime kolkas labai patikoSiaip tai tikrai noriu padekoti uz tokius gerus sub'us
tikrai negalvojau, kad lietuviai taip sugeba....
![]()
Ir kaip susijęs skonis su verčiamu anime?
Mariau, būk geras ir daugiau tokių diskusijų ot neorganizuok, kam to reikia?
O ko norėjau paklausti, kokia gi šio vertimo kokybė? Verta lt žiūrėti vietoje eng?
Žinau, kad az darbus puikiai atlieka, bet man įdomu kas geriau eng ar lt.

Žmonės, nebūkit kakos, paseedinkit. >.O
Taip užsinorėjau šito anime, o LM'e ir AZ tracker'yje vos vienas kitas seed'eris.
O kodėl čia http://anidb.net/g6214 nėra įrašo apie išleistas serijas?![]()
Another Reality..

ten jau nuo VASARIO niekas neatnaujina. ne del jokio ten uzsienio.

Aš netgi jo niekada ir neatnaujindavau, ir netgi nebuvau pradėjęs, o tai sarunasnet iniciatyva. Todėl, kad būdavo svarbesnių darbų, nei jo atnaujinimui, kuris tikrai mano galva nėra svarbus ir be jo galima išgyvent. Nemanau, kad didžioji dauguma žmonių anime išverstų į lt kalbą ieško anidb. Pasakyk man tris priežastis, kodėl jis vertas laiko gaišinimo ir tadu galbūt susimąstysiu, jei neatsiras savanorių.

for fun maybe. vo paziuri zmogus, kad Guin Saga padare 25 epus frong ir kazkokie tai AMF, ir dar kazkoia tai lithuanian kalba, tada paziuri, kas cia tokie, patikek kiek zmoniu is anidb uzsuka i musu puslapi. o kam to reikia? o kam reikia animus subint? tai irgi laiko gaisimas
p.s. mes taip vedame TIKSLIA savo vertimu statistika
Mėgstami