Maždauk kurioj čia vietoj tas parkas ? XD aš irgi noriu nuvažiuoti ...T.Y kaip iš kretingos važiuoti ? XD netoli darbėnu nu jo maždaug žinau kur jie.O tiksliau gal galima ? XD

Maždauk kurioj čia vietoj tas parkas ? XD aš irgi noriu nuvažiuoti ...T.Y kaip iš kretingos važiuoti ? XD netoli darbėnu nu jo maždaug žinau kur jie.O tiksliau gal galima ? XD
taip jis dar nebaigtas.
Heh, beveik šalia mano namų![]()

šiaip tai nebaigtas.. gal 10% viso darbo padaryta.. bet kai bus baigtas bus tobulas grožis... jau dabar ten matant tik pradėtus darbus norisi iš laimės verkt,kad pagaliau kažką tokio turėsim ir Lietuvėlėj![]()
Na taip pat ''daro" mini sodą botanikos sode prie Vilniaus . Bet ko gero ir ten remeju truksta

Radau tokį straipsnį su nuotraukom, kurį parašė ten lankėsi žmonės. Labai laukiu, kol jis bus baigtas ir turbūt būtų nusikaltimas nepamatyti šio sodo, kai jis bus baigtas.
Teko rudenio pradzioje lankytis ir nenusivyliau nors dar truputi tustoka, bet matos kad darbo jau tikrai nemazai ideta. Manau po keleriu metu tikrai bus smagu ten vel apsilankyti![]()

Vasarą buvau, labai patikoŽiauriai gražūs ir labai dideli bonsai yra. Šeip buvo gan mažas dar tas parkelis, bet visvien viskas labai puiku
Tokia rami atmosfera ten, mažai žmonių. Sakė tokia "gidė", kad kai kažkada bus pastatytas parkas, ir bus ir japonų restoranas so alkani neliks niekas
![]()
Mėgstami