Skelbiu balsavimą, jis viešas, už save nebalsuojam. Kadangi labai daug kas sulipdė meną ir karą į vieną parašą, todėl meninius su karu dedu čia.
Nr.1
Nr.2![]()

Skelbiu balsavimą, jis viešas, už save nebalsuojam. Kadangi labai daug kas sulipdė meną ir karą į vieną parašą, todėl meninius su karu dedu čia.
Nr.1
Nr.2![]()
If you tie me down and trap me
Then the love is also tied down
The future is also tied down
It can’t grow anymoreSHINee- Lucifer
Blmb aš temos nesupratau temos pavadinimas buvo Karas Ir Menas tai aš taip ir supratau kad reikia tamsia ir šviesia pusę sige parodyt o čia pasirodo kitaip nu nvm kitam pasistengsiu.... :S
Anime sig for anime forum ;]

juk sakiau kad tos jusu temos labai abstrakcios.... kiekvienas savaip supranta. balsuoju uz nr. 2 vientik del to kad tema isreiksta. is technines puses nr1. man atrodo geriau. nr2. nesuprantu kaskaip des pusej prie renderio tie juodi dryziai, manau ju ten neturetu buti . dar vienas dalykas, nezinau kaip jums atrodo, gal cia tik man taip, manau cia yra vientisas aniem kadras, kuriame nlb kas daryta. paziurekit i paveiksla ir fona, man kaskaip nesitiki kad toki renderi surada ir sutaikiai su fonu.. bet gal ir sutaikiai nesu tikras...

balsavau uz antra,
visai mielas pasirode.

Šioje gijoje balsavimas irgi baigėsi. Šioje dalyje irgi laimėjo amidau. Sveikinu mūsų didįjį vaikiną~
If you tie me down and trap me
Then the love is also tied down
The future is also tied down
It can’t grow anymoreSHINee- Lucifer
Mėgstami