sis anime man patiko..tik norisi kazkaip daugeu horror..![]()
5
4
3
2
1
sis anime man patiko..tik norisi kazkaip daugeu horror..![]()

Nesveikai geras anime.

kazkada tiesiog spoksodavau per lnk naktim ir gyvenimas negalejo buti grazesnis![]()
Pavojinga trejybė : sąmonė,pasąmonė ir nesąmonė.
o bus 2 sezonas?

Nerealus dalykusvienas iš pirmųjų matytų anime
Na va, pažiūrėjau prisiminimui antrą kartą, tikrai geras ir nepabostantis anime![]()
Paskutinį kartą taisė Augis24 : 2010-01-09, 16:52
~65% veiksmo +1
kraujas, ginklai +1
vampyrai, super galios +2
Alucard+1
Hellsing 5/5

Negaliu vertinti jokia vertinimo sistema, nes Hellsing jas visas prašoka, pralaužo, sunaikinaŠedevrų šedevras... Jis turi viską, absoliučiai viską - siaubas, kraujas, fantastika, ginklai, veiksmas, truputis humoro, nuostabūs veikėjai,miligramas romantikos...VISKAS
Not bad...

Jei mėgsti fantastiką (nesvarbu ar sci-fi ar fantasy) užeik čia
[2010.01.21 15:03:03] Rain Dragon: šiaip tu gi pradedantysis rašytojas, tai dalių trumpumas yra atleistinas~

na man nelabai patiko nes daug kraujo nelabai megstu anime kur kraujas liejasi laisvai lol, bet sesuo eina isprot, toddel manu kad pagal zanra yra gera anime.
p.s beto sese sake kad seis metai nauja ova isleis ^^.
Society is a market where we sell our souls
Excellent ! Labai patiko, vienas is pirmuju anime kuriuos ziurejau . Paziurejas , pamaniau , kad sis anime buvo kitoks nei tie , kuriuos tuo metu rode per tv ar kitur ... Ir taip pradejau dometis anime ^^ .
Šis aprašymas yra nukopintas iš http://www.torrent.lt/v2/t49526-Anim...2001-DVDRip-EN
Prisimenu, kai pirmą kartą žiūrėjau šį anime per TV, paliko didelį įspūdį. O šiaip, turiu parsisiuntęs tas 13 serijų, patinka man kur daug kraujo.

Hellsinga pamačiau kaip ir didžioji dalis po dvyliktos per LNK kanalą tiesiog netikėtai, kažkaip užkabino tada jis, tai žiūrėdavau, bet vertimas visgi ne kažką. tad ėmiau žiūrėti internete, Bet nors ir peržiūrėjau visą, man OVA serijos visgi daug geresnės. Net piešimas labiau patiko. ^^
Nors Vampyrai jau dabar per daug išsemta tema paliko >_<
+
+
=
TV serijos - crap. Tikrai iskraipe ir manga ir viska. O jau stilius piesimo...
OVA - thats the real thing ^^ Tik labai jau letai leidzia
Mėgstami