Paremti dabar Šiam mėnesiui reiktų: 20 EUR, gauta: 0 EUR (0%)

Žiūrėti balsavimo rezultatus: Hellsing įvertinimas:

Balsavo
307. Jūs negalite čia balsuoti
  • 5

205 66.78%
  • 4

57 18.57%
  • 3

32 10.42%
  • 2

3 0.98%
  • 1

10 3.26%
Puslapis 10 iš 10 PirmasPirmas ... 8910
Rezultatai 145 iki 154 iš 154

Gija: Hellsing

Žmogus Ne

Bardakas avataras
    Įstojimo data
    2005 09 22
    Vietovė
    Kurokawa/VAK
    Įrašai
    1.541
    Padėkos
    333
    Dėkojo 541 kart 206 žinutėse
    Reputacija
    68
    Keista man kaip visi taip drastiškai peikia tuos anime kurie pilnai nesiremia manga. Sako piešimai skiriasi, siužetas iškraipytas ir pan., o tai kitu kampu negali pažvelgt jau? Sakykim negi taip blogas tas Hellsingas būtų jei niekas nebūtų žinojęs apie mangą? Man kadaise jis labai patiko, kaip serialo piešimas tiesiog įspūdingas, veiksmas kada vyksta gražiai atvaizduotas ir ekspresyvus, plastiškas. Atmosfera tamsi ir humoro nepamatysi, o Alukardas viso anime karalius. Man iki šiol jis patinka ir kai pamačiau OVAs man jos nublanko prieš senąją versija, gal dėl to, kad manga manęs nedomino ir nežinojau kas joje vyksta, bet pirmoji Hellsing OVA labai atbaidė savo humoru, o tuomet jau buvau pripratęs prie tamsių Hellsing serialo vingių.

Žinoma čia gali būt ir skonio reikalas, tačiau manau kvaila kai žmonės vertina anime pagal manga, išlendam iš tų rėmų pagaliau, manga yra ne viskas ir iš esmės pagirtina, kad autoriai sukūrė neblogą serialą iš savo galvos, o ne atkopijuodami rsiužetą nuo mangos (nors tuo metu kaip ir nebuvo tolimesnės istorijos sukurtos).
    Maybe on Earth, Maybe in the Future

Kurokawa idėjinis lyderis
    Lėtai keičiu slaptažodžius

Naujokas midomas avataras
    Įstojimo data
    2011 03 14
    Vietovė
    Underfall
    Įrašai
    2
    Padėkos
    1
    Dėkojo 0 kart 0 žinutėse
    Reputacija
    0
    as anime ziuriu ivairiu nes man svarbu pamatyti kai ka isiminti ir panasiai....o taip tai as duodu penkis balus nes isties geras yra!

P.S. Laabai daug kraujo cia

Zinai tu cia senai o as nesenai istojau tai galiu tik pasakyti kad tu labai kritiskai viska isreiski(geraja prasme) ir atrodo lyg tu pats butum sukures ta hellsinga.
    Nu aisku nesuprask mano pasakymo neigiamai.
    Paskutinį kartą taisė Bardakas : 2011-03-14, 21:26

Naujokas Nifalatha avataras
    Įstojimo data
    2011 03 04
    Vietovė
    vilnius
    Įrašai
    14
    Padėkos
    1
    Dėkojo 3 kart 2 žinutėse
    Reputacija
    0
    as tai tik originalu kalba ziuriu ^^ man nepatinka anglu vertimai...
    man ova tai superine .. laukiu 8 dalies berods pavasari pasirodyt turi... o tas ne ova hellsingas tai irgi geris... as Hellsing jau mintinai moku xD tiek paprasta kur 13 daliu ir ova ^^

Rimtas forumo narys Kenčis-Himura avataras
    Įstojimo data
    2011 04 24
    Vietovė
    ?
    Įrašai
    160
    Padėkos
    38
    Dėkojo 34 kart 22 žinutėse
    Tinklaraščio įrašai
    3
    Reputacija
    0
    Dievinu šį anime iš visų pusių jis pas mane išgirtas.

Uzvaldytas tamsos demoniacman666 avataras
    Įstojimo data
    2008 04 16
    Vietovė
    Mrj-kosmosas, Vln-Niujorkas
    Įrašai
    312
    Padėkos
    5
    Dėkojo 3 kart 3 žinutėse
    Reputacija
    0
    Nu jo, sena meile Hellsingui nemirsta... Jau gal koki trecia kart ziuriu ar ketvirta, bet vistiek patinka beveik taip pat, nors siuo metu jau nelaikau jo geriausiu is visu kaip tai buvo pacioj anime ziurejimo pradzioj. Tuo paciu laukiu nesulaukiu kada bus baigtos OVA serijos, nors is dalies ir liudna, kad tokia puiki istorija baigsis... Na bet jei kalbant apie sia versija, tai ji turi savotisko zavesio ne ka maziau negu OVA. Visu pirma tai muzika, kuri mano manymu tikrai lenkia OVa. Piesimas kitas dalykas, jis nera labai geras, bet puikiai dera prie atmosferos ir yra netgi siek tiek issiskiriantis is visos minios. O kad istorija nuklysta i lankas nuo mangos tai nelaikau minusu, tiesiog kaip TV anime jie negalejo laukti taip ilgai kol bus rasoma manga, o tuo labiau si originali istorija taipogi yra visai idomi. Tad su pliusu del nostagijos skiriu 5/5

And nothing else matters

Rimtas forumo narys Kenčis-Himura avataras
    Įstojimo data
    2011 04 24
    Vietovė
    ?
    Įrašai
    160
    Padėkos
    38
    Dėkojo 34 kart 22 žinutėse
    Tinklaraščio įrašai
    3
    Reputacija
    0
    Čia gal ir ne naujovė, bet man gavosi taip ALUKARD<->DRAKULA, Alukardas, tai atviekščiai užrašytas Drakulos vardas.

Rimtas forumo narys
    Įstojimo data
    2010 08 17
    Vietovė
    Lietuva
    Įrašai
    171
    Padėkos
    26
    Dėkojo 15 kart 11 žinutėse
    Reputacija
    0
    Citata Autorius Kenčis-Himura Žiūrėti skelbimus
    Čia gal ir ne naujovė, bet man gavosi taip ALUKARD<->DRAKULA, Alukardas, tai atviekščiai užrašytas Drakulos vardas.
    Serialo gale tai kaip ir tampa aišku jei atidžiai žiūrėjai.

Man Hellsing serialas labai patiko, galiu sakyti jog OVA tokios traukos man neturi, pažiūrėti viso labo trys epizodai ir kažkaip nėra noro tęsti, kas kad ten animacija išblizginta, papildyta CGI ir pridėta daug kraujo, bet to žavesio kurį turėjo senoji versija kaip ir nebėra, plius kas labiausiai nepatiko kad iš Seras OVA'oje tebėra tik pajuokos objektas. Tai kad ir neseka manga, senasis anime kažką turi traukiančio.

Rašytojas
    daimonass avataras
    Įstojimo data
    2008 12 08
    Vietovė
    Vilnius
    Įrašai
    203
    Padėkos
    65
    Dėkojo 25 kart 15 žinutėse
    Reputacija
    6
    Citata Autorius Miesto_Druidas Žiūrėti skelbimus
    Serialo gale tai kaip ir tampa aišku jei atidžiai žiūrėjai.

Man Hellsing serialas labai patiko, galiu sakyti jog OVA tokios traukos man neturi, pažiūrėti viso labo trys epizodai ir kažkaip nėra noro tęsti, kas kad ten animacija išblizginta, papildyta CGI ir pridėta daug kraujo, bet to žavesio kurį turėjo senoji versija kaip ir nebėra, plius kas labiausiai nepatiko kad iš Seras OVA'oje tebėra tik pajuokos objektas. Tai kad ir neseka manga, senasis anime kažką turi traukiančio.
    Baik cia plepeti, ir ziurek toliau ovas, pakeisi nuomone.

Naujokas sariukas12 avataras
    Įstojimo data
    2011 06 15
    Vietovė
    Šiauliai
    Įrašai
    26
    Padėkos
    5
    Dėkojo 1 kart 1 žinutėje
    Reputacija
    0
    Na, baigiau si gan nebloga anime man visai patiko piesimas ir muzika,nepatiko tas kad jame nera gero siuzeto tad 4/5

Narys BLACK cat avataras
    Įstojimo data
    2010 07 09
    Vietovė
    UK
    Įrašai
    62
    Padėkos
    8
    Dėkojo 0 kart 0 žinutėse
    Reputacija
    0
    atvirai? I love it... jau prie sito animo nu neturiu ko kabintis,kas kaip gali kam bepasirodyt man patiko viskas...kraujas,pagrindinis veikejas,veiksmas,nu zodziu respektas... 10/10

Puslapis 10 iš 10 PirmasPirmas ... 8910

Lankytojai forumą randa ieškodami:

Hellsing anime zona

helsing anime

hellsing anime

hellsing ziureti

hellsing

Hellsing online

anime hellsing

hellsing animezona

hellsing online lietuviskai

helsing anime zona

animezona hellsing

hellsing lietuviskai

anime zona hellsing

hellsing aprasymas

hellsing ziureti onlinehellsing anime lietuviskaialukardohellsing anime lietuviškaihelssingalukardashellsing lietuviskas igarsinimashellsing anime serijosanime vampyraihellsinganime zonaanimezoa hellsing
SEO Blog

Šios gijos žymos

Mėgstami

Rašymo leidimai

• Jūs negalite rašyti naujas gijas
  • Jūs negalite rašyti atsakymus
  • Jūs negalite prisegti failų priedus
  • Jūs negalite keisti savo žinutes
  •