Na tikėkimės picos bus tikrai pigios... Ir skanios... Na ka, rytoi susitiksim...
Taip
Būtinai
Nežinau
Aš neturiu nuomonės, mane valdo kiti
Ne, nedalyvausiu
Na tikėkimės picos bus tikrai pigios... Ir skanios... Na ka, rytoi susitiksim...
Carpe diem... and place no trust in tomorrow.
Metallica - ...And Justice for All...
O taip valgysim picas!![]()

Jau tojDD
jap,jap jau uz 2 val![]()
That's not my fault! ;D

Jau grįžomDD Visai nieko buvo, truputį reikėjo daugiau veiklos
O šiaip viskas šaunu buvo
![]()
Baiges biski nelaiku bet ka padarysiRenginys patiko viskas buvo okey
Tik gal biski mazai cosplay'eriu buvo ><" Bet zinoma cia jau ne rengejai kalti
Ir kiap jau sake galejo but biski daugiau veiklos
![]()

O kodel baigesi 6 val? Nors parasyta, kad 7 baigsis.
Visaj smagu buvo :3 O kada bus nuotraukos?
That's not my fault! ;D

Mane irgi sitas domina![]()

foto is mano pusės bus biski vėliau
nes netas ne pats geriausias
Reikia Katanos? Durklo? Kardo? Ar kokios kitokios replikos?
Parašyk man.

Si ta filmavau, tai planuoju sivakar video pamegint nuripinti ir sumesti i savo kanala. O nuotraukas kai tik galesim parupinsim![]()
Cosplayerės Futarės reportažai iš įvairių Lietuvos cosplay renginių! :3
Galiu padėti užsisakyti perukus/kitas cosplay smulkmenas iš eBay. Just PM me~
I'm Commander Max Shepard and this is my favorite forum in Lithuania.
Nepatiko piešimo konkursas, kur vietoi kokios nors temos (muzika, kovos ar kasnors panašaus) reikėjo piešti Naruto arba Zetsubou Sensei personažus... Zetsobou aš išvis nemates, Naruto gal 10 episodų prieš kokius metus mačiau... Taip kad teko kopijuot nuo kitų, na o rezultatas aiškus.
Nepatiko tie dikinėjantys emo vaikėzai... Na bet be jų tai spėju neįmanoma būtų.
Nepatiko pigioji pica (na ko iš pigios picos norėt), ji buvo prikėpusi kažkokia, ir visai neapvali...
Na bet žiauriai patiko tas vyrukas kur Sanosuke Sagara cosplay'ino (tikrai panašus gavosi, ir neveltui pirmą vietą užėmė), dar tas kur Kakashi buvo na ir žinoma tas Shinigamis iš Bleach'o (nežinau jo vardo nes nemates to anime, bet man paaiškino kad ten būtent iš Bleach)... Daug maž buvo visai neblogų cosplay'ų, aišku buvo kiek graudoka žiurėt į strikinėjantį ir šokinėjantį visur Yagami Light'ą... Dar buvo pora visai neblogų karaoke atlikimų, na bet paskutinysis (kur penkios merginos į sceną išėjo ir nei viena nedainavo) tai buvo apgailėtinas... Taigi galiu pasakyt kad buvo vidutiniška.
P.S. Keista buvo matyti tik vieną Sailor Moon'ę (man rodos Drambliukas ją cosplay'ino jai neklystu).
Paskutinį kartą taisė n'Huun : 2009-06-26, 19:53
Carpe diem... and place no trust in tomorrow.
Metallica - ...And Justice for All...

manau buvo visa idomu , linksma , man seip truko to tokio COSPLAY!. kai visi iseina i lauka ar saleje ir amsiskai fotkinasi viens su kitu XDD nebuvo po renginio pasakyta- va db einam i lauka ir dar big fotosesija , va sitaip viens su kitu ir issilakste , o seip-mamn patiko!^^ nors ir mini cosplay bet jie fajni~!^^ is mano puses gal fotkiu irgi bus kiek veliau ^^
Mėgstami