Taip
Būtinai
Nežinau
Aš neturiu nuomonės, mane valdo kiti
Ne, nedalyvausiu
Ooooooooo, merginos lupomis kalba tiesa.....![]()
Only the strongest will survive
Lead me to heaven when we die
I have a shadow on the wall
I’ll be the one to save us all
http://blazbluecos.blogspot.com//
Na, bent jau man AnimeRally labai patiko
Nemanau, kad reikia kaltinti kitus už blogą renginį, jai pats nemoki linksmintis,
Nes tai pirmasis Kurokawa (tikiuosi neklystu dėl pavadinimo xD) rengtas cosplay.

Sveiki,
paskelbti nugalėtojai ir įdėtas nugalėjusio žmogaus fanfic'as pagrindiniame aprašyme. Pažymiu: paskelbti nugalėtojai, kuriems buvo reikalinga išankstinė registracija.
W.
http://blog.origami.lt[SIGPIC][/SIGPIC]

kietas fanficasD norejosi hepiendo bt kaip yra taip
dvi valandas zvengiau is to "varyk tevai!" xDD

Man kyla klausimas kaip toks fanfic'as galėjo laimėti? Ką geresnių nebuvo? Kaip gali laimėtojas daryti tiek daug ir dar tokių vaikiškų klaidų. Jau bent organizatoriai galėjo ištaisyti jas prieš rodant viešai. Beje, tikiuosi organizatoriai parodys ir kitus fanfic'us.
Mjooo... Fanfic'as nuvylė... Aš irgi norėčiau kad visus darbus patalpintu.
Carpe diem... and place no trust in tomorrow.
Metallica - ...And Justice for All...

Renginys manyčiau buvo visai pavykęs ir kaip išimtis iš "taisyklės" nebuvo akivaizdžių techninių nesklandumų. Gaila tik kad cosplayerių aktyvumas buvo mažokas, taigi kai kurios dalys kaip cosplayerių pasirodymai baigėsi gan greitai, o kadangi laiko matyt tam buvo skirta daugiau, tai ir visas renginys baigėsi anksčiau nei numatyta. Buvo veiklos tiems kas norėjo kažką veikti ir bent jau nebuvo perkrauta keliais konkursais vienu metu kai nebežinai kur eiti ir ką žiūrėtiBent man toks tempas visai patiko
O dabar nuotraukų rinkinukas nuo manęs:
Spoileris:
Paskutinį kartą taisė DStalker : 2009-06-30, 15:49

renginys buvo smagus, labai aciu organizatoriams![]()
ehh nuotraukose as tokia susikuklinus atrodau![]()

jeigu norim, kad visuomene apie cosplayerius gera nuomone susidarytu, reiktu tokias nesamones baigti, visus reipinimusis, pervertizmus ir t.t.
Tada galbut tokiuose renginiuose zmoniu pagausetu.

W.
http://blog.origami.lt[SIGPIC][/SIGPIC]

Nu nevisi adekvaciai jauciasi tokiose kostiumuose. Todel gal tegul nerengia meetus labai jau vieshosiose vietose?
Faithless, nera ten ko svarstyt. Manga skirta konkursui, pretenduoja i prizine vieta ir leisti dalyvauti mangai su gramatiniu ir kalbos klaidomu (optional)aibe mano manymu nerimta.
Be to paprastai yra toks punktas:
Teikiant darba dalyvavimui konkurse, konkurso rengejai turi teise naudoti pateikta darba nekomerciniai veiklai.

Bet be tokių pervertizmų prarastume pusę smagumo. Ko mes renkamės, smagiai praleisti laiko ar laikyti gerą savo įvaizdį visuomenės akyse? Aišku, norėtųsi kad cosplayeriai žmonėms nebeatrodytų "abejotinos reputacijos", bet iš dalies, ką padarysi, visi žinom, kokioj šaly gyvenam, kaip į tokias neformalias naujoves žiūri didžioji dalis gyventojų.
Cosplayerės Futarės reportažai iš įvairių Lietuvos cosplay renginių! :3
Galiu padėti užsisakyti perukus/kitas cosplay smulkmenas iš eBay. Just PM me~
I'm Commander Max Shepard and this is my favorite forum in Lithuania.
Mėgstami