Paskutinį kartą taisė Dainius : 2009-05-03, 19:05

Čia jau kaip ir grynas hentai. Nenorit apsiribot anime be hentai? Na nors šiaip nėra skirtumo, bet man tai kažkaip keistai atrodo.
Iš LM'o daug vaikų jūsų relyzus ima, taip kad nelabai gražu. Na bet dėl manęs, tai galit ir hentai verst.
Don't forget kids: the higher your postcount, the bigger your penis is!
There's the known. And there's the unknown. And what separates them is the door, and that's what I want to be. I want to be the door.'- Jim Morrison, 1967.

Tai jeigu tie vaikai moka skaityti gali nesisiusti, niekas ju nevercia.
O kaip del pacio anime tai vienas is geriausiu nupiestu hentaju ir istorija, kaip hentai visai nebloga![]()
![]()
Paskutinį kartą taisė amidau : 2009-05-03, 11:27

Aš žiūriu ir netikiu savo akimis... Būtinai reiks pažiūrėti lietuvišką vertimą...
Kaip jau ir Evil_of_Darknesz sakė šis hentajus iš tiesų turi įspūdingą artą, vieną iš geriausių šiam žanrui...
Žiūrėjau gal kokius 4 kartus šį animą (negalvokit nieko blogo, čia vis del to gerojo piešimo :P, su siužetu ten labai jau nekas...), mielai sužiūrėsim dar kartą...
Aišku būtų gerai kažkur kitur irgi tuos torrentus dėt, nepatinka man baisiai tas LM'as ir jo politika... ech...

is tikruju, kiek teko matyti hentai tai sitas nupiestas geriausiai. Satoshi Urashihara isviso man yra pats geriausias anime/hentai dailininkas
animu jis nupieses nedaug, bet pvz "Plastic Little" man labai patiko
<<>> TRLSpoileris:
P.S. (Jie galit isedinkit ten zmonems, nes neturiu galimybes to atlikti as)![]()
Paskutinį kartą taisė slicKrox : 2009-05-03, 21:59

Nu parsiunciau taip persukau momentusir ka galiu pasakyti tikreusiai sunku buvo verst hentaju
![]()

O tu pamėgink ir sužinosi. Yra ir daugiau hentajų, kurie verti dėmesio būti išverstais, ir jie pagal LM rodiklius yra itin populiarūs. Dėl LM politikos šių anime atžvilgiu nieko gero, bet čia jokia problema - LM toli gražu ne vienintelis.
P.S. Pala dar - vėliau ar anksčiau ateis ta diena, kai girdėsi ir lietuviškus balsus.
Piešimas tai labai patiko, ir šeip labai šaunus hentai![]()

as ji maciau kitokiu pavadinimu. Another lady innocent man rodos. o kad nupiestas kone tobulai tai tikrai pritariu ^^
♪♫░▒▓♦►Uninstall◄♦▓▒░♫ ------> http://www.youtube.com/user/UNINSTALL404
man sitas hentajus patiko,piesimas lb grazus,tik galetu sukurti kazko daugiau,lb jau trumpas,siektiek norejosi kad butu pratestas![]()
Mėgstami