Helloweenas. Man, aišku, net kostiumo ir makiažo nereikia, tai ta proga.
Spoileris:

Helloweenas. Man, aišku, net kostiumo ir makiažo nereikia, tai ta proga.
Spoileris:
I would love to change the world, but they won't give me the source code.

Nū atsiprašau už tokį dažną savęs rodymą, bet vėl pasirodysiu. x>
Pirmoji nuotrauka sena, bet man patinka.
Kitos dvi iš Paršelio Regatos, kuri vyko Spalio 25-26 dienomis Mingėje ir Nidoje, tiksliau nuotraukos čia iš apdovanojimų ir vakaronės. :]
Spoileris:

Tas su buteliu desinej pusej nuotraukos
Spoileris:
Pertoli?na tai dar ir close-up. Cia su Bulgaru biski pozuojam ;D as tas is desines vel. Dabar tai kitaip biski atrodau - uzsiauginau trumpa, dazniausiai priziureta barzda, bet perdaug protingai atrodau ir jau atsibosta, reiks kazka kita galvoti.
Spoileris:

man ir reik pasirodyt:
aš tas cat face
Spoileris:
Užkalė visus langus ir augina pingviną.

Nu ir as tada atsinaujinsiu
Spoileris:![]()

Here you go
Spoileris:

Kaikas labai jau manęs išsiilgo, o kas ir nelabaiKaikas jau net nebepamena mano gražių rudų akių.... Tai bent nuotrauką imesiu, nes laiko susimatyt nelabai yra
Namuose jau eglutė papuošta, o ir dovanos jau supakuotos
Spoileris:
[Jeigu ką, tai ten man virš galvos ne aureolė, o atsispindinti lange lempa xD kurią tik dabar pastebėjau]

mmmm tarkim thats me :}} nice to meet ya again :}}
Spoileris:
Never trust a smiling cat...
Spoileris:

Na, bet jau atsibodot depresuot... taip senis šaltis jūsų niekada neaplankys. Te, prisidėsiu prie dabartinės šventinės manijos, tegyvuoja šypsenaSAVING PRIVATE SANTA KLAUS '08. Nors ir nenoriai, bet buvau priverstas palaikyt draugų ir komandos per paskutinį šių metų Airsoft žaidimą.
Beje, ast. šauni ir smagi improvizacija :P Žinosim daba, kaip tave alkoholis paveikia...
![]()

Iš gruodžio 30'os vakaro senųjų metų nuplukdymo Nerim.
Matom tradicinį baidarių alkoplaustą ^^''
![]()

Mėgstami