5
4
3
2
1
Išleista: 2000
Žanrai: Action, Androids, Comedy, Mecha, Parody, SciFi, Seinen, Slapstick
Studija: GAINAX, Production I.G
Režisierius: Shouji Saeki
Panašūs anime: Anime-Planet
Oficialus Puslapis
Epizodų: 6
Mano durna galva pati geriausia anime. Trumpas aprasymas. Naota jaunas japonijos moksleivis. Jo brolis profesionalus beisbolininkas isvaziaves zaist i Amerika. Tevas Mangaka. Naotos brolis turejo mergina vardu Mamimi. Kai jis isvaziavo Mamimi liko be draugo. Ji neturi namu, todel dazniausiai leidzia laika po tiltu. Ten daznai ateina ir pagrindinis herojus Naota. Tarp Mamimi ir Naotos tvyro itartini rysiai kuriu suprast neina nei ziurovams nei paciam Naotai. Taigi viena diena kai Naota ejo ,is eilinio pasisedejimo su Mamimi po tiltu, namo i ji su "vespa" ivaziavo o poto dar per galva su gitara uzvaziavo, dar vienas nepakartojamas sio anime personazas - Haruko. Nuo tada viskas tik dar labiau pagereja (ziurovams aisku). Haruko apsigyvena pas Naota kaip tarnaite. Po to ivykio Naotai is galvos pradeda augti robotai. Situos robotus siuncia ateiviai noredami uzgrobti zeme.
Zodziu cia ir prasideda visi siuzeto trikampiai, keturkampiai ir visi kiti daugiakampiai. Naotos tevas isimyli Haruko. Naota nezino ka jis jaucia nei Mamimi nei Haruko nei dar bent dviem merginom. Pirmas robotas atsirades is Naotos galvos patampa geru robotu. Kuri veliau gales kontroliuoti Naota. Zodziu nupasakoti visko istikruju neiseis, reikia paziureti. Paminesiu tiek, kad ziuredami pirma karta nesuprasit nieko, antra jau paaiskes, paziuresit trecia paaiskes visai kas kita.
Dabar truputis technines puses. FLCL nupiestas labai ir negi labai ziurimai. Fone daznai galime isgirsti The Pillows muzika. Only 6 serijos. Sia anime vertinciau 10 is 10, nes muzika tikrai nuostabi (The Pillows kicks ass) piesimas irgi gan neblogas, siuzetas nepakartojamas, personazai nenupasakojami. Visus kitus duomenis galite be vargo susirasti animenfo.com
Dar siektiek. FLCL yra ne siaip istorija tai yra visu animaciju parodija. Ziuredami galesite pastebeti Bemaz visu stiliu visu rusiu visu piesimu animos ir netik parodijas. Matysite south Parko piesimo stiliu, mechos nerialias parodijas, visu action animu parodijas ir dar daug kitu. Visas filmas viena didele animos parodija. Zodziu tikrai verta paziureti.
P.S. O kur dar nemirtingi katinai suniukai, diedukai mentai ir t.t.
![]()
![]()
![]()
Parsisiuntimui: eMule | BT
Paskutinį kartą taisė Sable : 2008-04-04, 09:40

Tai Va. Che pirmas reply'jus i jusu skyriu....
Asmenishkai manau kad Furi Kuri gana kaip che pasakius keistokas kurinis...keischiau uz Adolescense Mokushiroku {Apokalipsis Junosti} arba Machoromatic...
Parsisiuntes dvi serijas siustis daugiau kazkaip jau neturejau noro. Zvengiau tik ish Dauzomo Gitara ir panasheis dalykais baxuro...
Ivertinchiau :dizzy:
heh chia mane ignoruoja jauchiu (bet ash paranojikas taip kad galiu ir klyst)Originally posted by Airiz
Tai Va. Che pirmas reply'jus i jusu skyriu....
niekad nespresk ish dviejoo serijoo
flcl yra tikia animu parodija su tokia uzhslepta mintim kad net baisu. va ish kur gitaros tai ash nekertu. Tupa meile ir robotai viskas aishku. Zodziu keep it real ir pazhek visa.
http://img361.imageshack.us/img361/5696/sig9vf.png
"While we�re living | The dreams we have as children | Fade away
www.burninghammer.com/misc/FinalFLCL.doc
labai daug info apie si genialu anime
It's like Sunday morning when you wake up and it's raining...

Thanks.Autorius Mamimi
Zinojau, kad sis anime turi savyje gilesne prasme, taciau nemaniau, kad taip daug visko slypi uz heroju charakteriu. Idomu buvo pagaliau suzinot prie ko ten gitaros. Kad jos atspindi heroju sielas. Dabar jau geriau suprantu anime.
![]()
ir visgi IMO anime esme ten nepamineta .____.

Galbut, ten net ir parasyta:Autorius KazE
"Even after a complete analysis and understanding of its importance to the field of anime, it always comes back to one question. What does FLCL mean? I dont knowStop asking me!"![]()
Tai gal KazE pats gali duot kokia nuoroda i, tavo nuomone, geriausiai FCLC esme aprasanti tinklapi. Man ir paciam dabar smalsu pasidare...Noriu zinot viska!
kad zinot viska reiks isgert labai daug alaus, surukyt labai daug cigareciu ir viso eigoje diskutuojant su draugais gal kas nors ir paaiskes. Seip gali mano review @ anidb.info pasiskaityt x]]] ten mano tokie pamastymai buvo. Ir dar kart persiskaityk viena is citatu tam doc faile, ten mazdaug parasyta, jei jus taip galvojat, mes jums netrukdysime. IMO padare anime tokia kuria EVA taip ir nesugebejo but ^^v

Et, blogai, kad nerukau. O del to sarysio su EVA, tai kazkaip irgi pastebejau. Ir draugai dar kuriem rodziau irgi juokaudami lygindavo su EVA. Nu vien zodziu dar pats pasidomesiu labiau. Dar gal mangos pasiieskosiu.
Prie temos:
http://www.world-art.ru/animation/animation.php?id=8 - Aprasymas rusu kalba. Daug demesio skiriama Gainax'ui ir pan. Labai patiko kaip atsiliepe apie si anima.![]()
dede (wtf (o_O)7 ) Kazius linguodamas galva patvirtina kad manga egzistuoja, taciau niekas gyvas dar nera jos mates, o tie kurie eina ieskoti paslaptingai dingsta ta pacia diena.
O jei rimtai manga yra, pasiieskokite boxtorrents.com ar hongfire.com, seip kaip fanui pasiskaityt verta, turi tokia alternative story truputi ir very funky style of art ^____^v
Pats dede (wtf (o_O)7 again) Kazius turi nusipirkes knygutes, ir gali drasiai sakyti kad tai buvo pacios pirmosios manga kurias pirkau (da begining of new century x]]]] )
Paskutinį kartą taisė KazE : 2005-05-24, 00:48
FLCL yra tarsi uzburtas... Parodau draugams ir jie saki: Nu, zinai... NESAMONE!!! Ir del to tu mane nuo Fumoffu atitraukiai??? Bet tada jiems duodu DVD ir saku: pasiziurek GAL patiks... Nu ir kita diena atwaro pas mane ir saukia: FLCL!!! FLCL!!! Juos uzweza sio anime (...mmm...kaip cia pasakius)beprasmybes-linksmumas!!! O jus?

Nežinau turėjo būti juokinga, graudu, ar dar kaip, bet pirmas dvi dalis dar žiūrėjau savanoriškai, o paskui jau grynai per prievartą.
Gal aš per kvaila, o gal tiesiog be humoro jausmo, bet nejaučiau jokio malonumo žiūrėdama.

Ziurejau per prievarta !!! Gerai kad mazai seriju !!! Sux to be Furi Kuri!!!
I Just Wanted An Excuse To Kill As Many People As I Could !!!

Nepastebejot vieno dalyko ant FLCL...
Jis skirtas dideliam sudo malimui...Kai susirenki su xebra ir ziuri ji...Random anime....vienam jis ziuret gal ir sucks, bet kai ziuri su xebra....

Fun anime, man ir wienam patiko ji ziuret aisq su xebra but kitas rejkalas , bet kad ir ish to sh malimo galima prisijuokt, ir man jis nepasirode niekiek nuobodus ar panasiai kazkaip lengwai ziurejosi.![]()
Bookmarkai