naruto manga vertimas i lietuviu kalba.
naruto chapter 437 http://www.mediafire.com/download.php?mnmz3ynm1ln
Puiku
Geras
Reikia daug taisyti
Nesamone
naruto manga vertimas i lietuviu kalba.
naruto chapter 437 http://www.mediafire.com/download.php?mnmz3ynm1ln
Paskutinį kartą taisė saulute1993 : 2009-03-04, 18:20
Jap, būtinai reikėtų taisyti vertimą, nes kai kur į lankas nuvažiuota. O ir šiaip... Man asmeniškai LT Naruto vertimas nėra prie širdies.![]()
nesamone totali... cia ne taisyt reik o perrasyt!!!! bent verstu is japonu(suprantu sunkiau, bet kokybe geresne) o priedo lietuvisku atitikmenu ner tai aplamai nekas issivercia...![]()
please, wake up to reality...
Na, atsisiunčiau, kad pažiūrėčiau, koks gi ten vertimas.
"Aš visada jaučiausi šituo keliu." - vieno sakinio man pakako...
Lyg tyčia šiandien maksimoj varčiau šią mangą, kadangi paskaitinėjau tik pradžią neaptikau kažkokio tai itin žiauraus vertimo, jau buvau be pradedanti galvoti, kad gal šį karta nenuvažiavo į lankas su vertimu, deja, deja...chibi_nemiga aptiktas sakinys įrodo, kad kol kas į vertimą labai aplaidžiai žiūrima. O iš tikrųjų gaila. Įdomu, kada pradės spausdinti kokybiškas ir rimtesnes mangas![]()
"Grazuoles ninzes jutsu" *kiek pamenu sita citata net bloga pasidaro, kaip sudarko teksta ir minti uzkasa >.<*![]()
Aplaidumas ir darymas ne iš idėjos, o dėl pelno viską paaiškina. Vienaip ar kitaip šia manga apeliuojama į vaikus, tiksliau tariant berniukus, kurie pirmąjį kart Naruto išvydo per LNK. O jie manau nėra tokie priekabūs kaip mes, o gal užsikrėtę manija ir nekreipia į tai dėmesio.
o as dar planavau rinkti visa kolekcija, kaip kad dragon balpaskaiciau, tai tik juokas sueme ir dingo noras be reikalo leisti pinigus
nors gal ir nusipirksiu pora, kad pasijuokt galeciau ir dar del to, kad kaip naruto fane jauciu pareiga namuose tureti lietuviska naruto manga
va dabar ka tik paskaitinejau sita lietuviska vertima, tai OMFG!!! (rofl)
taip ir gaunasi kaip 40 metu dedes ir tetos vercia manga kuri skirta 14-18 metu jaunimeliui... taipsakant su vyresniu zmoniu anglu kalbos ziniomis tik dantu pastos pavadinimus ir versti...
o gal cia verte jaunimelis? jeigu taip tai tada gal jus geriau lietuviskai ir kalbekit, net nebandykit i anglu ar japonu kalba lysti![]()
Blah, tikras slamstas. Anglu kalbos zinios prastos, viskas versta pazodziui.
Bookmarks