1) True Tears - 9 crimes
2) Resident Evil
3) Code Geass - Best of You
4) Soul Eater - Persia Eater
5) Blassreiter - One Good Reason
6) Tsubasa ... - Red Already Over
7) Kara no Kyoukai - Burn it to the Ground
8) CHaos Head - Buried Alive
9) Blade of the Immortal - DmfD
10) Ef ~ A Tale Of Melodies - I Don't Love You
11) Resident Evil - Degeneration
12) Detroit Metal City - Death Metal
13) Hellsing Ultimate
14) Detroit Metal City / Hellsing OVA – Budelis...

Jeigu šie AMV nėra įmesti į LM tai gal kas galėtų tai padaryt. Kaip ir pernai... Kad ir į 5 zoną.
Believe in me...

i torrent.lt taip pat imeskit =)

lengviau butu aptarinet pacius amv negu kur patogiau juos ikelt.
On-topic:
balsavau uz trecia. truko ugneles vietomis, atrodo siek tiek per random, but parinkta nebloga daina, nebuvo nuobodu. Kiti zemesnio lygio dainoje, suderinamume, itampoje arba paciame anime.
Kara no Kyoukai ne is sitos lygos. Speciau kad slico and that's ,ladies and gentlemen, is unfair x]
Paskutinį kartą taisė piccosan : 2009-02-21, 23:36

Ei, juk dar niekas nepasakė, jog "burn it to the ground" yra slick'o. Man atrodo, kad esama ir dar kelių dalyvių, kurie tikrai PASISTENGĘ galėtų sukurti tokio lygio amv. Be reikalo čia kalbam apie "lygas", kai dar nežinom kas yra kas. O į linkomaniją manau sumesti reikia tada, kai pasibaigs balsavimas ir bus galima parašyti amv autorius. Tai tiek mano nuomonės
![]()

as vat skaitau ir galvoju... Mplius, Lucion666, KOKIO LYGIO? zmogus tiesiog protingai padare ir isvaziavo ant grazaus anime + nauja energetiska daina + ritmo. is efektu cia tik Bad Tv is Vegas. kai darbas visiems patinka, jis populiarus, jame jau ir filosofine mintis atsiranda, ir autorio God-like skills ir t.t.
Ir nuo kados organizatoriai negali dalyvauti konkursuose? arba cia jau protestai is AZ moderatoriu kurie tiesiog patingejo/nespejo/nenorejo dalyvauti? taigi cia pilna nesamone. jeigu konkursas turetu antraste "for noobz only" arba "naujoku konkursas" tai patyrusiu autoriu dalyvavimas butu tikrai cheating. kadangi jokio tokio nebuvo, tai sita tema net neturi prasmes toliau buti apkalbama.
Offtopic
Spoileris:

Stai kaip galeciau atsakyt i tokius pasisakymus:
1. Jei ne slicKrox, tikriausiai lietuvisko AMV konkurso ir nebutu buve.
2. Dar neprasidejus konkursui, slic'as buvo parases, kad ir pats dalyvaus, visi mate, dziauges ir niekam nekliude, tad dabar nedriskit rasyt, kad kazkas nesazininga ir zmogaus neuzgauliokit tokiom nesamonem.
3. slicKrox yra subrendus asmenybe, todel net neabejoju, jog jam objektyviai vertinti nera problema, jei, tamsta catbuster, nespejai susidaryt apie si zmogu nuomones per ta laika, kuri cia praleidai, vadinas cia esi dar nepakankamai ilgai, todel geriau butu, jog neskleistum ereziju ir susilaikytum nuo tokiu komentaru.
P.S. taves tarp dalyviu saraso nera, o reiskies kaip "labiausiai nukentejes"... nei tu dalyvavai, nei tau tai turetu rupet, tad neskatink bereikalingo spamo!
---------------------------------------
catbuster >>> o del tu ereziju tai cia kaip linkomanijoje, pasakai savo nuomone ir puola visokie shakalai, EREZIJOS EREZJOS, pabuskit viena karta ir normaliai apmastykit ka kiti sako ir ka patys sakot...
tiesiog kad organizatoriai neturetu dalyvauti konkurse, taip yra visur tik ne cia...
epas >>> savo nuomone reiktu pasakyt laiku ir vietoj bei ja pagrist, tada gal sakalai ir nepuls... bei jei kazkas yra visur, tai nereiksia, jog ir cia turi but taip kaip ir kitur...
---------------------------------------
Mano favoritai:
5) Blassreiter - One Good Reason Puikiai parinkta muzika, pilnai atitinkanti rodomas vaizdo scenas. Vienas is AMV pavyzdziu, teigianciu, jog norint issiskirti, nebutina buti "is efektu suklijuota bomba"", kuriai sprogus ziurovai be mirksinciu svieseliu nieko daugiau nebeprisimintu.
6) Tsubasa Tokyo Revelations - Red Already Over Visad pasisakydavau uz kokybiska garsa bei tikslu muzikos bei kadru suderinima. Techniskai labai svarus AMV, siais punktais pralenkiantis kitus darbus ir galintis buti pavyzdziu.
7) Kara no Kyoukai - Burn it to the Ground Dekinga daina, aiskus ritmas, kuris buvo puikiai isnaudotas prie jo priderinant anime istrauku kadrus. Vienintelis AMV, kuriam pasibaigus, prisimenu, kas buvo pabaigoj.
14) Detroit Metal City / Hellsing OVA – Budelis Grįžta Lietuviska daina? To nesitikejau, del to sis darbas ir istrigo atmintin. Zinot, yra sakoma, jog nesvarbu ar tave mini bloguoju ar geruoju, svarbu, jog prisimena, o konkurse tai zingsins i prieki pergales link.
Buvo smagu stebet sio konkurso vystymasi bei jo dalyviu darbus. Dabar belieka sulaukt rezultatu ir palinket AMV-AZAR sugrist kitais metai su dar didesne galybe idomiu bei originaliu anime fanu kuriniu.
Paskutinį kartą taisė epas : 2009-02-23, 22:54

Et, buvau visa savaitgali isvaziaves. Tai normaliai tik dbr buvo galima pasiskaityt paziuret. Anyway, tikrais amv, mano galva butu galima vadint ~4 klipus, maniskis i tuos keturis toli grazu nepatenka.
Catbuster, ar koks ten tavo nickas, jei tau jau taip pavydu, ar siaip kazkokios nuoskaudos, tai "laikyk", kad konkursa organizavo ne slick'as , o animezona . Ir kodel gi organizatorius neturetu dalyvauti? Cia juk viesas balsavimas, tuolabiau klipu kurejai nenurodomi, priedo, kurio velnio geras amv negali laimet? Juk balsuojama ne uz zmones, o uz amv.
Imo konkursas tikrai nusisekes. Dalyviu pakankamai, organizacija gera, susidomejimas irgi yra, belieka laukti kito konkurso ir tiketis dar geresniu darbu
P.S AMV nekomentuosiu, nes jau ir taip kiti daugiau maziau viska spejo pasakyt.

kažkaip po tokių perdėm išsivysčiusių diskusijų imu abejot ar dar kada išvis bebus rengiamas AZAR AMV..
o jūs gal jau baigėt tas diskusijas? nu nes, atsiprašau, bet man jau jos virš pakaušio. užtenka ir po vieno jūsų post'o, kad žinotum kokia kiekvieno nuomonė šiuo klausimu...
____
balsavau už Tsubasa Tokyo Revelations - Red Already Over; kažkaip labiausiai patiko ir įsiminė, net visai kilo noras patį anime pažiūrėt; + buvo vienas iš tų keturių, kurį sąžiningai pažiūrėjau iki galo ir neprasukinėdama..

Prašau nerašyti tokių vėjų iš kurių čia po to eilinį kartą vyksta ilgas pylimas iš pilno į kiaurą. O gal tau priminti kokia AMV komisija buvo AnimeParty surengtame renginyje ir kokį darbą jie išrinko geriausiu? ...kai geresnių buvo matyt tiesiog per akivaizdu?Na jau, aš pats asmeniškai pažinojau ~5‘is tikrai labai patyrusius kandidatus dalyvauti šiame renginyje, kurie yra visa galva aukštesni už mane. Tik ne visi iš tų profesionalesnių dalyvių pateikė savo darbus. O antras dalykas, jei nebus gerų darbų, į kuriuos galima lygiuotis, tai kokio išvis progreso galima tikėtis ateityje? Smagu, kad nors vienas galvoja teisingai. Į linkomanija bus tikrai įdėti geriausi darbai, kai konkursas pasibaigs.
Labai prašau, kad čia vyktų diskusijos tik apie dalyvaujančius darbus.
Taigi, radau išeitį, kaip išvalyt šią temą nuo nedidelio Off-Topic ir išsaugot dalį tu diskusijų, kurios vyko dėl konkurso organizavimo. Norėčiau paminėt, kad viskas (organizavimo metodas, dalyviai, balsavimo ir skelbimo būdas) buvo paskelbta prieš beveik tris mėnesius ir iki šiol nesuprantu, kodėl kai kas per tuos mėnesius nesugebėjo kažką pasiūlyt kitaip?
Taigi, visi nusiskundimai dėl organizavimo ar pasiulimai ateičiai keliauja čia. O ačiū, už tą mano manimu visai nereikalingą diskusiją, kuri jau yra perkleta būtent ten, galit padėkot catbuster ir piccosan.
Paskutinį kartą taisė slicKrox : 2009-02-23, 14:44
joa, slicKrox tikrai padekot noreciau, nes jau net nesinorejo list i tema del off-top'o :dizzy: dekui ir dar uz organizavimakitais metais butinai lauksiu AZAR'o
jokiu nusiskundimu, viskas tik fainai
![]()

Koks įdomus konkursas gavosi, tikrai apsidžiaugiau pamatęs visus tuos AMV, patiko daugelis. Nesu glaudžiai susijęs su AMV kūryba, nepasižymiu itin profesionaliu ir išsamiu supratimu, bet išsakysiu ir savo nuomonę. Nuobodžiausias ir mažiausiai užkibęs (nedažiūrėjau) pasirodė True Tears, nuo jo tuose pačiuose kriterijuose neatsilieka Blade of the Immortal, RE - Degeneration ir Chaos; Head. O labiausiai patiko Tsubasa Tokyo Revelations, maloniai ir visiškai lengvai susižiūrėjo + kaip reikiant patiko, dabar irgi anime siusiuos.Kara no Kyoukai (labai originaliai susuktas AMV, iškart jaučiasi kūriančio žmogaus aukštas kalibras, techniška AMV kūrimo puse šis darbas pralenkia visus ), DMC (kad jau toks anime, suprantat koks, tai ir AMV mano akyse tiesiog negalėjo būti /atrodyti kitoks), Hellsing Ultimate (dar vienas originalus darbelis, gražu ir kraupu, kaip ir turėtų būti, tik daina ta nusibost spėjo jau, prisiklausiau belaukdamas Watchmen release'o treileryje ir klipuose, tačiau kaip jinai tinka Hellsing'ui!! ) - viskas tai gražu ir daug daugiau, bet toks jau tas skonis, niekuo nepapirksi, taigi Tsubasa Tokyo Revelations. Keista, Ef AMV nelabai patiko, gal nepapirko ta black/white struktūra. CG/R2, monotoninis kažkoks, visas tas action ir energingumas perdėtas tik kai kuriais momentais pražysta akyse, bet bendrai iš tokio kalibro anime (+ dviejų sezonų) įmanoma buvo išspausti daugiau, mano nuomone. Blassreiter - AMV šioks netoks, nieko gylaus, just random darbelis aitinkamame lygyje. Soul Eater pas mane dalinasi taip ir nenuspręsta 2 - 4 vietą tarp Kara no Kyoukai ir Hellsing'o, kaip pasirodė buvo įdėta pastangų ir buvo ruošiamasi kažka tai daryti su originalesne mintym, daugmaž tas ir gavosi, šis AMV man visiškai į savitą anime pristatymą panašus. Taip jau supanašėja su kokio filmo treileriu, gražu ! Dėl lietuviško garso takelio pagirtina, bet deja rimtesni ir labiau sukomplektuoti anime išstumia šį variantą iš pretendentų sąrašo. Tai absoliučiai nuostabus, teigiamus įspūdžius paliekantis konkursas. Laukiu ateities, kai visų lygis kils aukštyn ir turėsime daugiau perspektyvos su intriga.
"1,000 years from now there will be no guys and no girls, just wankers.
Sounds great to me - trainspotting (D.Boyle)."
Mėgstami