Paklausiau keletą kartų visus ir galiu teigti, kad bendras vaizdas yra visai neblogas (turbūt todėl, kad tikėjausi daug prastesnio rezultato). Yra iš ko rinktis. Galima pamatyti vyraujančias tendencijas kaip pvz dainų pasirinkimas ar stilius. Tikiuosi sekančiame konkurse pamatyti įvairesnių darbų.
1. True Tears - 9 crimes: Daina išskiria šį darbą iš kitų. Labai kabinėtis prie tokio stiliaus matyt ir negalima, gal tik per daug tokio statinio vaizdo. Didžiausia problema - nevykęs bandymas suderinti dainos žoždius su lūpų judesiais.
2. Resident Evil: Na buvo kartais žodis koks vienas suderintas su vaizdu, bet iš esmės atrodo, kad autoriui tiesiog labai patinka pati daina ir anime, todėl kažkokiu būdu bandė sukišt į visumą. Deja, rezultatas nekoks.
3. Code Geass - Best of You: Čia man vienam atrodo, kad pradžia nuteikia kažkam kitam nei tai, ką gauni po to? Atrodo tarsi yra kažkokia idėja ir tuoj ją apčiuopsi, bet kažkur dingsta ir tiesiog tampa action amv su "hold you" apkabinimo scenomis ir "pain" verkiančiais bei šaukiančiais berniukais. Trūksta pasakojimo. Gal jeigu būtų apsistota prie Lelouche ir/ar C.C.. gal. Ai, ir tas nuolatinis personažų šnekėjimas yra blogis!
4. Soul Eater - Persia Eater: Idomus baisiai darbas. Kažkas jau minėjo, jog trukmė galėjo būti kiek trumpesnė, ir aš tam pritariu. Norėtųsi gal daugiau suderintumo tarp to kas sakoma ir rodoma ("kingdom"ar "sacred tree"). Jei trumpai - man visai patiko.
5. Blassreiter - One Good Reason: :O .. na pasitalžymai dera prie muzikos, bet tuo jau nieko nenustebinsi.
6. Tsubasa Tokyo Revelations - Red Already Over: Kažkodėl patiko. Ne dėl to, kad vaizdas puikiai dera su muzika. Ne dėl to, kad paprastume slypi genialumas. Pridėkime dar trūkumą pasakojimo, tuo pačiu ir gilesnio ryšio su dainos tema. Tiesiog kažkuo prikaustė, sudomino, net ir mane, nemačiusį šio anime ir neklausančio tokios muzikos, nuteikė nostalgiškai, kažkaip.. emocionaliai :3
7. Kara no Kyoukai - Burn it to the Ground: Vienas iš favoritų. Viskas puikiai suderinta, patinka man ir pats galas, ir tas mirksėjimas kala į beat'ą. Vat tik nėra ryšio tarp vaizdo ir dainos žodžių, bet čia praktiškai pas dauguma tas pats. Smagu buvo.
8. CHaos Head - Buried Alive: O_o''' erm.. well.. lets watch next one
9. Blade of the Immortal - DmfD: krūva veiksmo scenų su DIE DIE DIE daina.. :\
10. Ef ~ A Tale Of Melodies - I Don't Love You: Juoda/balta vaizdo pasirinkimas buvo klaidingas. Liūdesiui atskleisti visgi reikia spalvų. Stipru, kad pasakojama istorija, yra mintis šiokia tokia. Tiesiog kai pagalvoji - šis amv sulauks tik meilės iškankintų emo gotiškų vaikiokų dėmesio.
11. Resident Evil - Degeneration: efektas būtų tas pats jei aš įsijunkčiau bet kokį amv ir pasileisčiau savo belekokią dainą. Visiškai nesuderinta.
12. Detroit Metal City - Death Metal: Čia matyt reikia būti mačiusiam DMC, kad suprastum tuos 2 years. Toks biški cheap man.
13. Hellsing Ultimate: Iš Hellsing fanų nieko gero tikėtis neverta, bet šį kartą likau nustebintas. Tiesa sakant visai neblogas darbas. Patiko nuotaikos kūrimas, idėja, kurios atskleidimą dar būtų galima patobulinti. Svarbiausia, kad vaizdas deri su muzika. Gaila, kad šį amv pražudė bereikalingi efektai (interlace, elektra, juostelės visokios).
14. Detroit Metal City / Hellsing OVA – Budelis Grįžta: Įdomu vien tik dėl lietuviškos dainos pasirinkimo. Kažkaip abu DMC amv cheap atrodo, pasibarškina ant scenos herojai ir liuks, tinka ir ne tik priedainiui. Hellsingo įkišimas irgi nepadėjo. Nesužavėjo.
Galiausiai man teks rinktis tarp Tsubasa, Kara no Kyoukai ir Hellsing Ultimate, ir, matyt, pelytė netyčia nuslinks link Tsubasa Tokyo Revelations :3
|
Mėgstami